Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2019 01 09, )
Gerai, kad aš žmogus protingas...

thumbup.gif
Ale tai gerai, kad namie buvai, o ne kur darbe.. unsure.gif šiaubaš.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 01 09, 13:11)
Ale tai gerai, kad namie buvai, o ne kur darbe..  unsure.gif  šiaubaš.

O pasirodo - nieko gero. Ir nifiga aš ne žmogus protingas. Trūko katilas. Mergelei depresija. Man ne depresija, bet jaučiuos toks minusas, tai mašiną sudaužau, tai katilą. Su smulkmėm man neišeina pasipaškudyt, jau kai imuosi, tai stambaus gabarito nuostolių pridirbu.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 10, 09:34)
Trūko katilas. Mergelei depresija. Man ne depresija, bet jaučiuos toks minusas, ..

ot š..as.. šalta namie daba? blink.gif blink.gif
neliūdėk, Kulkyt, negali būt visi tokie tobuli techniniuose reikaluose kaip kad mergelės. Ir aplamai, blogas katilas buvo. Ko jis ten durniuot pradėjo nei iš šio, nei iš to? Tu gi laisvai galėjai ir visai namie nebūt, būtų buvę turbūt dar blogiau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 01 10, 11:31)
ot š..as..  šalta namie daba?  blink.gif  blink.gif
neliūdėk, Kulkyt, negali būt visi tokie tobuli techniniuose reikaluose kaip kad mergelės. Ir aplamai, blogas katilas buvo. Ko jis ten durniuot pradėjo nei iš šio, nei iš to? Tu gi laisvai galėjai ir visai namie nebūt, būtų buvę turbūt dar blogiau.

Nea, nešalta, kūrenasi, bet vis reik stebėt, kad slėgis sistemoj nedingtų, papildyt vis, nes kapsi per trūkį. Žo, dabar su katilu, kaip su mažu vaiku ax.gif Gal įmanoma dar bus pataisyt, sakė skambins konsultuotis į atstovybę. Bus matyt.
Aik tu, susifeilina ir mergelės, pats irgi buvo užkaitinęs. Bet kodėl mano tokios brangios žalos? biggrin.gif Žinai, kiek siūlų išeitų bigsmile.gif
Atsakyti
o kodėl jis aplamai trūko? Ar neturėtų būti numatytos apsaugos kažkokios, kad taip neįvyktų?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 01 10, 11:49)
o kodėl jis aplamai trūko? Ar neturėtų būti numatytos apsaugos kažkokios, kad taip neįvyktų?

Nuo perkaitimo ir termošoko sako mergelė. Homo ne sapiens ne tik nuleidinėjo karštą vandenį ale ir užpylė vandens ant briketų norėdama prigesinti ir taip greičiau sumažinti temperatūrą. Nekartokit vaikučiai to namuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 10, 12:52)
Homo ne sapiens ne tik nuleidinėjo karštą vandenį ..

pas mus kaime prie katilo prisobačintas kažkoks išsiplėtimo bakelis, kuris ir nuleidžia garą, jei per daug ten kažko vyksta. Du kartus girdėjau, kaip suveikė smile.gif ale gal čia ne tas atvejis, abo kai žiemą elektra dingsta, tai tėvas irgi vandeniu degančias malkas pila.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 01 10, 13:40)
pas mus kaime prie katilo prisobačintas kažkoks išsiplėtimo bakelis, kuris ir nuleidžia garą, jei per daug ten kažko vyksta. Du kartus girdėjau, kaip suveikė smile.gif ale gal čia ne tas atvejis, abo kai žiemą elektra dingsta, tai tėvas irgi vandeniu degančias malkas pila.

Tai yra ir pas mus, šnypštė ir burbuliavo, ale kas iš to. Šiaip aš nesu labai linkusi tikėti tuo termošoku, juolab, kad tas kiekis juokingas ir vanduo ne ledinis ir ne ant pačių sienų piltas buvo. Pats kapsėjimas iš katilo apačios. Ai, nu, bet yra kaip yra. Mergelei aš kaltininkas ir psio.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 10, 15:29)
Mergelei aš kaltininkas ir psio.

tegu kūriką samdosi, jeigu tiap.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 01 10, 14:38)
tegu kūriką samdosi, jeigu tiap.

Aha, jauną simpatišką kūriką ir seną tarnaitę bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 10 sausio 2019 - 14:40
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 10, 15:40)
Aha, jauną simpatišką kūriką ir seną tarnaitę  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Uf, Kulkė nesusprogdino pečiaus. Kapsi per kažkokį atbulinį varžtą. Nu mergelė su savo drama queen reakcija... ax.gif
Atsakyti