Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2019 01 15, 10:49)

Nežinau kas vyksta aplink, pas mus lazaretas - 3 iš 4 horizontalioj padėty.  ax.gif

Aik tu blink.gif kuris sveikas?

Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2019 01 14, )
Saintlina, gražuoliui pėdutės nešąla? Kaip žalias, ar paaugo?

Aš jam pėdutes spec.vašku tepu. Bet problema yr sniegas - tarp pirštų ledo gumuliukai susidaro, reik periodiškai patikrint letenas ir nukrapštyt, abo net iki kraujo nutrina. O šiaip šitoks oras jam yr gėris smile.gif
Ieškau ringo dresūros trenerio. Bandysim ait į parodas.
A Žalias gerai, paaugęs, uodega stora tokia pasidarius.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 01 15, 12:59)
Aik tu  blink.gif  kuris sveikas? 

Mergelė blink.gif Nu šiandien jau ir aš sveikesnė smile.gif
Atsakyti
Kulke, kaip lazaretas šian jaučiasi?

Pas mus miške rujojančių šuns mergų atsirado. Šiaubaš. Šian pusę keturių mane prižadino, prašydamasis laukan. Mislinau, gal reikalas prispaudė. Kur ten.. lekia po Džuljetos langais, ir psio. Neėda, nemiega, prie durų stovi. Baišu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 01 16, 10:16)
Kulke, kaip lazaretas šian jaučiasi?

Pas mus miške rujojančių šuns mergų atsirado. Šiaubaš. Šian pusę keturių mane prižadino, prašydamasis laukan. Mislinau, gal reikalas prispaudė. Kur ten.. lekia po Džuljetos langais, ir psio. Neėda, nemiega, prie durų stovi. Baišu.

Aš jau visai gerai, mažius dar namuose pabus, o mergikė išstraksėjo į mokyklą. Sakykim, jau gerai smile.gif

Dieliulėliau, kokia šuniška romantika wub.gif O Džiulė ką? Neveda šeimininkų iš proto? Nes mūsiškė tai budėdavo prie vartelių ilgesingai laukdama savo Romeo. Ale, kad tie Romeo ir už Paryžiaus kuprių baisesni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 16, 11:28)
Aš jau visai gerai, mažius dar namuose pabus, o mergikė išstraksėjo į mokyklą. Sakykim, jau gerai  smile.gif

Dieliulėliau, kokia šuniška romantika  wub.gif O Džiulė ką? Neveda šeimininkų iš proto? Nes mūsiškė tai budėdavo prie vartelių ilgesingai laukdama savo Romeo. Ale, kad tie Romeo ir už Paryžiaus kuprių baisesni doh.gif

o, tai jau visai puikiai pas jus thumbup.gif

jokios ten romantikos. Iki rujos maniškis net nežiūrėjo į ją lotuliukas.gif Džiulės šeimininkė atsipūtus, net pavadžio nesega lauke. Sakė, jeigu bus šuniukai panašūs į kolius, atneš prie durų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 01 16, 13:34)
o, tai jau visai puikiai pas jus thumbup.gif 

jokios ten romantikos. Iki rujos maniškis net nežiūrėjo į ją lotuliukas.gif  Džiulės šeimininkė atsipūtus, net pavadžio nesega lauke. Sakė, jeigu bus šuniukai panašūs į kolius, atneš prie durų biggrin.gif

Neblogai smile.gif

Bet tai rimtai atsipūtus, už laisvą meilę bigsmile.gif O jei ne koliukai, o brisiukai, kam tada neš? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 16, 14:56)

O jei ne koliukai, o brisiukai, kam tada neš?  biggrin.gif

ieškos turbūt, į ką panašūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 01 16, 15:31)
ieškos turbūt, į ką panašūs  biggrin.gif

Gaila iš tikrųjų, veislę pagadins jei Džiulė iš rimtų veisėjų, o ne daugintojų.
Atsakyti
Labas dienas smile.gif taip noriu ko nors skanaus, bet tinginys didesnis už mane pačią, iki parduotuvės neisiu. Ot važiuosiu namo po darbo, tada užvažiuosiu, jeigu nepersinorėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 01 17, 10:48)
Labas dienas smile.gif taip noriu ko nors skanaus, bet tinginys didesnis už mane pačią, iki parduotuvės neisiu. Ot važiuosiu namo po darbo, tada užvažiuosiu, jeigu nepersinorėsiu smile.gif

Hai smile.gif Aš irgi visai nenooo niekur eit, bet raik. Šaize smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 17, 12:56)
Hai smile.gif Aš irgi visai nenooo niekur eit, bet raik. Šaize  smile.gif

tai man taip pat reiks išlįst, kad namo parvažiuot lotuliukas.gif nenakvosiu gi darbe.
Vėjas koks lauke blink.gif per langą matau, dar lbiau neįkvepia..

a, šitą, a Gaudvilė irgi nutarė mus palikt?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 sausio 2019 - 12:45
QUOTE(saintlina @ 2019 01 17, 12:43)
tai man taip pat reiks išlįst, kad namo parvažiuot lotuliukas.gif nenakvosiu gi darbe.
Vėjas koks lauke  blink.gif  per langą matau, dar lbiau neįkvepia..

a, šitą, a Gaudvilė irgi nutarė mus palikt?..

Aš tempiu dar laiką, nelendu smile.gif

A, kad ji tai palieka, tai nepalieka. Bet jau psio šitai temai - numirėlio gaivinimas. Aš jau susitaikiau su šita mintim. Buvo mintis lyg fajeboke kurt, ale Nera ir Ex liks visai už borto. Nu tiek jau to, tegu upė teka sava vaga, bus kaip bus.
Atsakyti