Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2019 02 11, 18:07)

Saintlina, ar matei, šiandien WD grįžta!  bigsmile.gif

Aišku kad nemačiau biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, tai ką, pavasarėja, laikas grįžti 😊

Kulke, su grįžimu tave, Lesius kad gražus, mmmm. Gaudvilės panoms sveikatos.

pradedu jau galvot apie sėklas, daug ko mazinsiu turbut, bent jau planuoju 🤣

o Toro sėklas tik esėklose parduoda, ar dar kur buna? Mastau ar man jų reikia

Atsakyti
Laba,
QUOTE(kukuska007 @ 2019 02 12, 09:16)
Toro sėklas tik esėklose parduoda, ar dar kur buna? Mastau ar man jų reikia

Aha. Kartais Semo firmos sėklų galima rast ir kokiam turgely, bet niekad neteko būtent Toro matyt mirksiukas.gif
Kaip gyvenat, kaip augintiniai žiemoja? wub.gif

Atsakyti

Laba,
Aha. Kartais Semo firmos sėklų galima rast ir kokiam turgely, bet niekad neteko būtent Toro matyt mirksiukas.gif
Kaip gyvenat, kaip augintiniai žiemoja? wub.gif

aišku, tada prasimušiu :)

oj, su augintiniais buvo reikalų, bet berods bus gerai. vaikai virusą kažkokį pravarė, kosulys žiaurus bet be temperatūros, dar kumelinis vienas sukrito, bet vitaminų gavo, nukirminavom, berods bus gerai, tik žolės jau laukiu.

Atsakyti
Labas, Kukuska, smagu matyt bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labutas biggrin.gif

Plia, nespėjau ryte į CircleC kavos užsukt, nūdnas rytas smile.gif Bet per pietus pasitaisysiu biggrin.gif
Reiks dar į Senukus nulėkt čainikėlį darban nusipirkt ir tuo pačiu pažiūrėsiu, gal jau kokiom gražuolėm pelargonijom prekiauja bigsmile.gif
Atsakyti

Nu i čio? Kafos? bigsmile.gif

Yra Senukuose pelargonijų, nusipirkau baltų wub.gif Ir čainikėlį irgi baltutėlį biggrin.gif Būčiau paslampinėjus ir apie sėklas, bet sodocentre perestroika, išmėtyti stendai kas kuriam skyriuj ir prie ko nežinia ax.gif Beeet, ryt nuveisiu iki ŽS, suintrigavo mane tos saldžios pailgos paprikos jų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 02 12, 15:03)
Yra Senukuose pelargonijų, nusipirkau baltų  wub.gif

Kompaktines ar svyrančias?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 02 12, 17:11)
Kompaktines ar svyrančias?

Kompaktines smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Pasėjau vakar septynias Polkutes. Va.

O dar šunius mano serga. Prirašė antibiotikus, dar kažkokius vaistus ir sirupo nuo kosulio. Tuos nuo kosulio labai mielai sulaižo. A kitus leist reikia..
Atsakyti
La bigsmile.gif

QUOTE(saintlina @ 2019 02 13, 09:05)
O dar šunius mano serga. Prirašė antibiotikus, dar kažkokius vaistus ir  sirupo nuo kosulio. Tuos nuo kosulio labai mielai sulaižo. A kitus leist reikia..

Kad greit pasveiktų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas smile.gif

Pasėjau vakar septynias Polkutes. Va.

O dar šunius mano serga. Prirašė antibiotikus, dar kažkokius vaistus ir sirupo nuo kosulio. Tuos nuo kosulio labai mielai sulaižo. A kitus leist reikia..

Vargšas šunis, tai kas per liga? Peršalimo ?

Nu ir oras, varo sniegą .

Beje, ką jūs matot tame WD 😁? Kažkaip man keistai nesiderina nei su saintlinos, nei su gaudviles įvaizdžiu 😂

Atsakyti