Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2019 02 14, 12:33)
O dabar nebesiaubiaut kartu? Ar siaubiat po vieną?  biggrin.gif 

Aš kasryt vėl mėgaujuosi važiuodama į darbą marių ir Pažaislio bokštų vaizdu  wub.gif

Tai mokslai seniai baigėsi, dabar realiam gyvenime tik vienoj vietoj keliai susitikt gali. FB neleidžia nutraukt draugysčių wub.gif

Gėris wub.gif

QUOTE(saintlina @ 2019 02 15, 10:48)
na, Valentinkos, gyvos po vakar?..

Aš tai jau vasario 16-ai ruošiuosi  biggrin.gif  Ryt programoj kolių ir šelčių susitikimas, o vakare - šventinis koncertas Operos ir baleto teatre, va  smile.gif

Biškį 😎 😁

Oho, kokia programa. O Pikų Damos traler'į matei? Eina sau, koks smagumas akims ir ausims wub.gif

Niekam čia neįdomu, ale pasidžiaugsiu. Žodžiu, prasidėjo 6 laidos I Can See Your Voice sezonas. Jau rodos nieks nenustebins, ale kur tau. Labai daug talentingų žmonių, toks džiaugsmas dūšioj, kad uch!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 15 vasario 2019 - 11:55
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 02 15, 12:46)
O Pikų Damos traler'į matei? Eina sau, koks smagumas akims ir ausims  wub.gif

Niekam čia neįdomu, ale pasidžiaugsiu.

nemačiau. Čia tu apie Ibelhauptaitės Pikų damą ar apie ką kitą?

pasidžiauk biggrin.gif Smagu, kai yra kuo!
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 02 15, 14:50)
nemačiau. Čia tu apie Ibelhauptaitės Pikų damą ar apie ką kitą?

Aha, apie Ibelhauptaitės wub.gif Kažkada jaunystėj mūsų muzikiniam žiūrėjau Pikų Damą, iki šiol žydą palūkininką atsimenu, labai įtaigus personažas wub.gif
Atsakyti
Kulkė su vaikais ir mergele buvo kirpykloj. Bože, bože, nekartokit niekas mano klaidos biggrin.gif Gerai, kad ten visi savi biggrin.gif

Mergelė užsimanė šašlų, aš nieko prieš, ale tiek užsimaniau tos bomžpakio sriubės, neištrivojau ir užsipyliau biggrin.gif

Laukiu Liudačkos eterio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 02 15, 18:58)
Laukiu Liudačkos eterio  bigsmile.gif

Jau prasidėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 02 15, 19:58)
Kulkė su vaikais ir mergele buvo kirpykloj. Bože, bože, nekartokit niekas mano klaidos  biggrin.gif

Ką kirpo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 02 15, 19:48)
Aha, apie Ibelhauptaitės  wub.gif Kažkada jaunystėj mūsų muzikiniam žiūrėjau Pikų Damą, iki šiol žydą palūkininką atsimenu, labai įtaigus personažas  wub.gif

Faina būtų pažiūrėt bigsmile.gif tik ten kainos truputuką kandžiojasi. Nors vis tiek reiks nueit kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 02 15, 21:33)
Ką kirpo?  bigsmile.gif

Abu vaikus, o mane kirpo ir dažė biggrin.gif Mergelė buvo laukiančioji grandis biggrin.gif Įsivaizduoji?

Koks oras lauke bigsmile.gif Lekiam į Palangą paslampinėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 02 16, 12:40)
Lekiam į Palangą paslampinėt  biggrin.gif

Fainiai buvo, aniaa? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas pirmadienio rytas bigsmile.gif

Kavos? biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2019 02 17, 18:33)
Fainiai buvo, aniaa?  bigsmile.gif

Ania biggrin.gif Tik mūsų mažiaus navigacija paturbinta, tai tik spėk lėkt iš paskos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 02 18, 10:06)
Ania  biggrin.gif  Tik mūsų mažiaus navigacija paturbinta, tai tik spėk lėkt iš paskos doh.gif

Trise vieną gaudėt ))))
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 02 18, 21:59)
Trise vieną gaudėt  ))))

Ui, ėmėmės mes su juo biggrin.gif

Tai ką - naujas rytas, nauja kava biggrin.gif
Atsakyti