QUOTE(Gaudvilė @ 2019 02 19, 08:44)
Lab lab

QUOTE(Kulkė @ 2019 02 19, 09:11)
Savaitgalį pasėjau čilius, paprikas ir Stuttgart sėjinukus sukišau į substratą, laiškams.
Ant virbalų du hayword'ai ir dvi avantiūros, viena iš jų mazgei ir su 'navarotais', ir dar iš šetlando vilnos (SG) tipo skarelė.
Planuose ir makaulėj keli projektiniai krepšiai, instrumentų penalas. Liko brėžinius pasidaryt.
A vakar vakare atradau, kad esu pametus sujungimo detalę (chiaogoo, orginalų maišiuką priveržimo adatėlės pradūrė ir iškrito kažkur, kažkada), tais dar greit užsakymą dariau, kol yra pas pardavėją.
Uf, a tu ką?

QUOTE(Gaudvilė @ 2019 02 19, 09:39)
Savaitgalį pasėjau čilius, paprikas ir Stuttgart sėjinukus sukišau į substratą, laiškams.
Ant virbalų du hayword'ai ir dvi avantiūros, viena iš jų mazgei ir su 'navarotais', ir dar iš šetlando vilnos (SG) tipo skarelė.
Planuose ir makaulėj keli projektiniai krepšiai, instrumentų penalas. Liko brėžinius pasidaryt.
A vakar vakare atradau, kad esu pametus sujungimo detalę (chiaogoo, orginalų maišiuką priveržimo adatėlės pradūrė ir iškrito kažkur, kažkada), tais dar greit užsakymą dariau, kol yra pas pardavėją.
Uf, a tu ką?
Uf, a tu ką?

Čiliai mano tik du išdygo iš gal kokių 12

Oho

Projektiniai krepšiai yr gėris, prašiau vienos pažįstamos, kad bent pagalvotų apie tokį daiktą, ar galėtų pasiūti, sakė pagalvos, bet dar nepagalvojo

A jo, ta maža štučka labai reikalingas daikčiukas

O aš absoliučiai nuobodžiai mezgu dar vieną Miromesnil iš tavo mocheros su šilku ir savo merino su kašmyru likučių tikėdamasi, kad užteksiu siūlų

QUOTE(Kulkė @ 2019 02 19, 10:15)
Ir dar savaitgalį reik susitvarkyti šiltnamį BŪTINAI
Oho
Oho-ho-ho-ho
Geras, kiek darbų ir kiek planų
Tikiuosi su avantiūrom viskas pavyks, o haywordai patys savaime gerai išeina 
Projektiniai krepšiai yr gėris, prašiau vienos pažįstamos, kad bent pagalvotų apie tokį daiktą, ar galėtų pasiūti, sakė pagalvos, bet dar nepagalvojo
Jauč, man greičiau bus nusipirkt iš kokio Ali medžiaginę terbelę, mačiau fainų yra, nes vaikštau dabar kaip ubagėlis mezginį įsidėjus į popierinį dovanų maišelį
O aš absoliučiai nuobodžiai mezgu dar vieną Miromesnil ir tavo mocheros su šilku ir savo merino su kašmyru likučių tikėdamasi, kad užteksiu siūlų

Oho

O aš absoliučiai nuobodžiai mezgu dar vieną Miromesnil ir tavo mocheros su šilku ir savo merino su kašmyru likučių tikėdamasi, kad užteksiu siūlų

Vyriškis savaitgalį dar sniego prikasė, ale plausiu gal kovo mėn, nuo oro priklausys. Ale šiltnamis, ajajvajaj - kažin kiek dar sezonų tos plokštės atlaikys, gal reiks jau net šiemet dalį pakeist.
Jei didesnį krepšelį pirksi, tai pažiūrėk dar organaizerį. Visai patogu, kai ir kokia užrašų knygutė telpa, schemos ir šiaip visokios reikalingos smulkmenos mezgant. Žodžiu, būna tokie pasiūti dalykėliai su skyreliais ir jie net į dideles rankines dedasi. Nius, visokių būna.
Oi, vakar kaip tik Katia Radimova rodė, kaip excel'y pasiskaičiuoti, užteks siūlų ar nelabai

QUOTE(Gaudvilė @ 2019 02 19, 10:36)
Vyriškis savaitgalį dar sniego prikasė, ale plausiu gal kovo mėn, nuo oro priklausys. Ale šiltnamis, ajajvajaj - kažin kiek dar sezonų tos plokštės atlaikys, gal reiks jau net šiemet dalį pakeist.
Jei didesnį krepšelį pirksi, tai pažiūrėk dar organaizerį. Visai patogu, kai ir kokia užrašų knygutė telpa, schemos ir šiaip visokios reikalingos smulkmenos mezgant. Žodžiu, būna tokie pasiūti dalykėliai su skyreliais ir jie net į dideles rankines dedasi. Nius, visokių būna.
Oi, vakar kaip tik Katia Radimova rodė, kaip excel'y pasiskaičiuoti, užteks siūlų ar nelabai
Na, laikau kumščius, kad užtektų 

Pas mane šiltnamis išvis skaudi tema. Nenoriu aš jo ten, kur jis yra. Norėčiau naujo, normalaus polikarbonatinio, bet nežinau kur statyti

Aha, organaizeris dalykas geras

Nepažįstu tokios

QUOTE(Kulkė @ 2019 02 19, 10:55)
Pas mane šiltnamis išvis skaudi tema. Nenoriu aš jo ten, kur jis yra. Norėčiau naujo, normalaus polikarbonatinio, bet nežinau kur statyti
Nors praktiškai galiu belekur statyt, nes pusė kiemo iš rudens arimas, žemė puri po vamzdžių keitimo
Vienu žodžiu, kaip visuomet, amžinos vidinės prieštaros prieš sezoną pradeda kankint, bet vistiek viskas visada lieka taip kaip buvo
Nepažįstu tokios
Iš vis, kai pradėjau darbą lankyt, pasidariau antiinternetinė 

Nepažįstu tokios

Ar ne rizikinga statyt ant suartos vietos? Jei vėl bus problemos su vamzdžiais, nieks gi nelauks, kol baigsis pomidorų sezonas?

Na, ji skaito paskaitas apie siūlų medžiagiškumą, nuo gavybos iki dėvėjimo ypatumų. Tik jau balsas balsas, neįmanoma klausyt

O dar prieš kelias savaites iš kitos sužinojau, kad vilnonius siūlus ar net visą gaminį galima užpilt verdančiu vandeniu ir taip panaikint mašininį tepalą, įprastai skalbiant ne vieno karto reikia tam. Svarbu nedaryti kontrastinio dušo, ty užpylus verdančiu, nepult perplauti drungnu. Reikia leist natūraliai atvėst.
Ir vėl diskusija FB vyksta apie TĄ modelį, rašo, kad nei vienai nesigauna, sumanytoja stebi ir nieko nesako, nors žino, kur klaida padaryta. Nu ot pinigas aukščiau visko, kitaip nepasakysi. Nervas ima, norėčiau tekštelt porą gerų sakinių ten jai viešai.
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 02 19, 19:39)
Kulke, grįžai į tą patį grupsą?
Visai jojo su mielom mezgėjom nepasigendu. Beje, Instagrame taip pat periodiškai prašluoju. Juokingiausia buvo psichologiją baigusi mezgimo aprašymų vadybininkė, dar reikia paieškot tokių isterikių 

Ui nea, čia kitoj. Bet jaučiu trenksiu lauk ir ją, ir tą grupę, ir iš vis. Čia gal man pilnatis, pms ir viskas viename, bet nu kaip taip? Aš pati savom akim mačiau ją mezgant tą raštą, prie manęs rado klaidą, pasiūlau pati redakciją padaryt sekančiam nr, o ji atšovė - nemoka megzt, pačios kaltos

Tai va, užvedei tu mane su tais organaizeriais, OMG kiek jų visokių yra Ali ir kokių gerų

QUOTE(Kulkė @ 2019 02 19, 21:28)
Tai va, užvedei tu mane su tais organaizeriais, OMG kiek jų visokių yra Ali ir kokių gerų
Osom 

Taigis

Dar tokią naujieną mačiau. Yra sumąstyti markeriai pynėms. Tarkim reikia kryžiuoti kas 6 eilės - 6 rinkutės, o jų tarpuose burbuliukai, kas antroj eilėj reikia perdėti sekančią rinkutę ant virbalo. Nereikia eilių skaičiuot ar paukščiuot sąsiuviny. Tais grandinėlės ilgis priklauso nuo to, kas kiek eilių kryziuojama.
pavyzdys

Laba

Labas dienas 
Nė viena Polkutė dar nesiteikė pasirodyti
O anei paprikytės, anei čiliuko dar ir nepasėjau. Gal ir nesėsiu..

Nė viena Polkutė dar nesiteikė pasirodyti