Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Pou @ 2019 04 26, 10:40)
Galvoju, kada savo augintinius į šiltnamį sodint, kai neprivažinėsiu, tik savaitgaliais, t.y. ir neapdengsiu... Dabar balkoną okupavę yra.
Dalis jau ūgtelėję, daliai dar reik kojas pastiprinti.

sodas išdžiūvęs, galėtų palyt ir sočiai.

Tai jei dar nesiprašo būt parišami, tai užtenka lankus subest ir užmest ploną, skaidrią plėvelę.

Niu joa, programėlėj lyja kas valandą ir dar žaibuoja. Linksmina nuo ryto laugh.gif O sode tai verkt norisi, viskas dulka, net kantrausi augalai džiuvėsiais virsta wacko.gif

Vienoj aikštelėj radau patagonines verbenas. Vazonėlis ~5,5€ blink.gif Ir ką su vienu veikt? Tai dabar į saviškes žiūriu ir viena mintis - kokias prabangybes auginu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 26 balandžio 2019 - 14:36
Labas rytas,
Šeštadienį prie Vilniaus pylė taip, kad važiuoti vos įmanoma buvo.
Papildyta:
Kulke kiba į šiltus kraštus išmovė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2019 04 29, 08:05)
Kulke kiba į šiltus kraštus išmovė ax.gif

Aha, vakar įiltnamyje tikrai buvo šilti kraštai, prakaitas net per nosį varvėjo sodinant savo sūsniukus pomidorus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2019 04 26, 11:40)
Visos dingot... dūzgiat soduose?

sodas pamirštas biggrin.gif Buvom su Lesium parodoj savaitgalį. Ir ką - nusivylimas vienas. Viskas pas jį puiku, bet per aukštai kelia uodegą. Pagal standartą kolio uodega turi būti nuleista, o bėgdamas jis ją užriečia. Ir psio, aukšto įvertinimo negavom..
O kaime mamikė vėl durniuoja. Jai vėl mirtinai reik apsodint visą daržą 30 arų. Ir vėl vis nepatekinta, kad per mažai nuvažiuojam, o nuvažiavę per mažai padarom. Istorija kartojasi, vienžo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2019 04 29, 11:01)
Aha, vakar įiltnamyje tikrai buvo šilti kraštai, prakaitas net per nosį varvėjo sodinant savo sūsniukus pomidorus  biggrin.gif

jau susodinai į šiltnamį? bigsmile.gif Šaunuolė kokia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 04 25, 13:33)
Flying Tiger Copenhagen  - tokios nemažos pakuotės, prieskonių stende. Bet ten tik džiovinti žiedynai. A kam tau reik? Gal pas save dar rasčiau  unsure.gif

buvau sumąsčius nuovirą jų pasidaryti ir Lesių apipurškinėti laukan einant. Kažkas baisaus su erkėm. Vienus lašus pirkau, absoliučiai neveikė. Dabar kitus sulašinau, tai kaip ir veikia, šunį apsaugo, bet ant kailio namo parsineša. Reik kažkuo atbaidančiu bandyt purkšt. O dar variantą purškalo sužinojau - degtinė su vanile biggrin.gif
Atsakyti
Ku kū, ku kū, ku kū!

Nors Lesium paspalvinsiu, jeigu ką.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 gegužės 2019 - 09:47
QUOTE(saintlina @ 2019 05 07, 10:37)
Ku kū, ku kū, ku kū!
Nors Lesium paspalvinsiu, jeigu ką.

vartotojo įkelta nuotrauka

Labai mielas tavo draugelis 4u.gif ir visai nesvarbu, kad ne parodinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2019 05 07, 15:19)
Labai mielas tavo draugelis  4u.gif ir visai nesvarbu, kad ne parodinis  4u.gif

Parodinis vis tiek smile.gif jis jaunas patinas, hormonai siaučia, užtat kelia uodegą. Įvertinimas praėjusioje parodoje buvo Very good, o ne Excellent, ko mums neužtenka. Mokysimės dirbti su uodega ir dalyvausim toliau.
Mano mažiukui netikėtai patiko mocu su tėvu važinėt bigsmile.gif man pamaina atsirado thumbup.gif tai po kelių savaičių jie abu varys Kaunan į Bike show, o mes su Lesium į parodą į Birštoną biggrin.gif

Daimur, kaip tu gyveni? Kaip anūkytės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 gegužės 2019 - 15:14
QUOTE(saintlina @ 2019 05 07, 16:05)
Parodinis vis tiek smile.gif jis jaunas patinas, hormonai siaučia, užtat kelia uodegą. Įvertinimas praėjusioje parodoje buvo Very good, o ne Excellent, ko mums neužtenka. Mokysimės dirbti su uodega ir dalyvausim toliau. 
Mano mažiukui netikėtai patiko mocu su tėvu važinėt  bigsmile.gif man pamaina atsirado thumbup.gif tai po kelių savaičių jie abu varys Kaunan į Bike show, o mes su Lesium į parodą į Birštoną biggrin.gif

Daimur, kaip tu gyveni? Kaip anūkytės?

Tai tada sėkmės ir kantrybės moksluose biggrin.gif ir parodoj, aišku

Ai, aš kažkaip gyvenu - darbas, tėvai, daržai, anūkai - šitie jau paaugę, visi 4 susitikę bent jau nebesimuša biggrin.gif
Atsakyti
Labs smile.gif

Aš šiandien nuo ryto jau planavau kaip žiūrėsiu EV pusfinalį. Rankom tryniau lėkdama darban, jau suplanavau kavos vėlyvą gėrimą, įlendu į tv programą - pypt, gi kitą savaitę doh.gif Nu nieko, svarbu, kad ne aną biggrin.gif

Kas čia dar - pomidorai susodinti, agurkai pasėti, svogūnų sodinukų taip ir nenusipirkau. Šaunuolė biggrin.gif

O, dar, gi beveik savaitę ant bilieto sėdėjau, tiksliau išėjau pasėdėt, o teko pagulėt. Virusas pričiupo mažių ir įvyko sėkmingas pasidalijimas. Bet nieko, gyvensim.

Nusimezgiau megztinį, vaikštau dabar nosį užrietus visa išdidi ir jaučiuosi pasipuošusi biggrin.gif

O daugiau, kaip ir nieko naujo. Aišku, Lesius, nu čia be konkurencijos Excellent man jis visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2019 05 07, 16:26)
anūkai - šitie jau paaugę, visi 4 susitikę bent jau nebesimuša  biggrin.gif

Dabar visa chebra organizuotai kažką veiks : D
Mano draugė anūkus dvynukus turi. Tai mergička diriguojančioji paradui. Pasėdi pasėdi ir " Broli, einam"... ir varo abu ką gero iškrėst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 05 07, 20:08)
Dabar visa chebra organizuotai kažką veiks : D
Mano draugė anūkus dvynukus turi. Tai mergička diriguojančioji paradui. Pasėdi pasėdi ir " Broli, einam"... ir varo abu ką gero iškrėst  biggrin.gif

Tai jau veikia biggrin.gif per velykas buvo visa chebra pas mus, na, kaip kuklios vestuvės - 15 suaugusių ir 4 vaikai. Buvo prisakyta į šiltnamį nelįsti. Na, šito prašymo klausė, bet daržas tai skersai išilgai išbėgiotas buvo :-)
Pati mažiausia (liepa bus 3) praeitą savaitę išvažiavo dviračiu į parduotuvę doh.gif Tėvas skubos tvarka užsiėmė tvorą tverti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 05 07, 20:06)

Aš šiandien nuo ryto jau planavau kaip žiūrėsiu EV pusfinalį. Rankom tryniau lėkdama darban, jau suplanavau kavos vėlyvą gėrimą, įlendu į tv programą - pypt, gi kitą savaitę doh.gif Nu nieko, svarbu, kad ne aną  biggrin.gif

O, dar, gi beveik savaitę ant bilieto sėdėjau, tiksliau išėjau pasėdėt, o teko pagulėt. Virusas pričiupo mažių ir įvyko sėkmingas pasidalijimas. Bet nieko, gyvensim.

gerai, kad parašei, dar būčiau pražioplinus biggrin.gif

jau visi sveiki?... unsure.gif
Čia gulėdama megztinį naują susiorganizavai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2019 05 08, 11:56)
daržas tai skersai išilgai išbėgiotas buvo :-)

Pati mažiausia (liepa bus 3) praeitą savaitę išvažiavo dviračiu į parduotuvę  doh.gif Tėvas skubos tvarka užsiėmė tvorą tverti  biggrin.gif

čia tik graži pradžia biggrin.gif

matai, kokį gerą darbą vaikas padarė biggrin.gif Kada dar ta tvora būt atsiradus biggrin.gif
Atsakyti