Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2019 05 16, 22:32)
Prancūzaitis mane labai trikdo, antras Končitas  ax.gif

Mes muset per daug anime prisižiūrėję, a ten visokie fėjinai tip top lotuliukas.gif
QUOTE(saintlina @ 2019 05 16, 22:37)
Mane labiausiai sutrikdė tikri švedai.. et...

Tai tikras švedas už estus buvo mirksiukas.gif O čia, na kaip ir Amir visai ne prancūzas, ale daina net labai faina buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 05 16, 23:37)
Mane labiausiai sutrikdė tikri švedai.. et...

Yra yra biggrin.gif

Bet va kam kam, o vokietaitėms Izraelyje tai tikrai nepaeis ax.gif

Bliaaaaaac, koks liūdesys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 16 gegužės 2019 - 23:14
QUOTE(Kulkė @ 2019 05 16, 22:51)
Bliaaaaaac, koks liūdesys  doh.gif

A ko? Aš tai jau pradžioj savaitės nusprendžiau - gersiu skanų vincių ir šeštadienį tikrai geriau sudainuosiu už Maltą ar Albaniją biggrin.gif
O jei rimtai, tai ko čia pergyvent. Tiek daug nepataikančių į toną seniai negirdėjau - San Mariną skiriu karalium laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 05 17, 00:36)
A ko? Aš tai jau pradžioj savaitės nusprendžiau - gersiu skanų vincių ir šeštadienį tikrai geriau sudainuosiu už Maltą ar Albaniją  biggrin.gif
O jei rimtai, tai ko čia pergyvent. Tiek daug nepataikančių į toną seniai negirdėjau - San Mariną skiriu karalium laugh.gif

Sprendimai tavo geri, čia net nėr dėl ko pasiginčyt biggrin.gif

Nu jo, iš EV gali tikėtis to, ko iš vis nesitiki biggrin.gif San Marinas yr jėga. Skriopelis kaip turi būt, bet kosCiumas baltas, o judesiukai kokie iš proto varantys lotuliukas.gif

Tai labas poeurovizinis rytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 05 17, 07:05)
Nu jo, iš EV gali tikėtis to, ko iš vis nesitiki  biggrin.gif 

Ui, kas vyksta per pačią EV, kažkaip senokai jau dzin. Ale atmintis čiut čiut geresnė nei mūsų komisijos ir kai anie pradeda 'netinka EV', 'ne tas formatas' ir panašiai, rimtai prikult norisi.

Na, kad ir 1 pusfinalio pirmoji atlikėja, su permatomu celofaniniu triko. Tai pas mūsų Juną šokėjai kaip grakščiai ant kablų šoko bigsmile.gif
Islandų frykų šou - mūsų Gytis su savo ragais ir Jurijaus falcetu bent jau į toną pataikė ir kaip skaniai skaldė arbūzus wub.gif a, ir šiaip, gėjai valdo wub.gif laugh.gif

Tai kodėl, anot komisijos, mūsų ne formatas, jei dar ir koks formatas biggrin.gif

Laba su kava biggrin.gif
Atsakyti
A žiūrot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 05 18, 23:41)
A žiūrot?  bigsmile.gif

Nežiūrėjom... mes su Lesium Birštone parodoj. Išsinuomojau butą nakvynei ir šuo tiek sustresavo ten (grindys slidžios), kad visą laiką tupėjo prie durų, o paskui dar suviduriavo. Nemiegojom išvis abu.. ir EV nebuvo kada žuūrėt - pravaikščiojim per naktį 20 km biggrin.gif einam daba į ringą..
Atsakyti
Sveikos!
Saintlina, kaip Lesiui sekėsi? ***** šeštadienį visa diena Birštone buvom, būčiau anksčiau paskaičius, būtume atėję pažiopsoti smile.gif
Eurovizija- man mažulės ten trūko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2019 05 21, 10:23)
Saintlina, kaip Lesiui sekėsi? ***** šeštadienį visa diena Birštone buvom, būčiau anksčiau paskaičius, būtume atėję pažiopsoti smile.gif
Eurovizija- man mažulės ten trūko biggrin.gif

Nu tai reik šitaip prasilenkti blink.gif blink.gif
Lesius antras abi dienas buvo. Vėl gi tik dėl uodegos.. Bet šįkart bent jau excellent gavom smile.gif

Aha, visiškai pritariu, Mažulės ten laaabai trūko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Vakar tokią eilę prie tunelio atstovėjom blink.gif jau senai nebuvau mačiusi tiek laukiančių žmonių.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2019 05 23, 05:27)
Labas rytas,
Vakar tokią eilę prie tunelio atstovėjom blink.gif  jau senai nebuvau mačiusi tiek laukiančių žmonių.

Ar bent vertėjo tiek laukt? bigsmile.gif

Laba.
Atsakyti
Niu į ką? bigsmile.gif

nuotaikos tatai tokios, vasariškos bigsmile.gif Ale vistiek dar po nosim meldžiuosi kartu su Sel'u laugh.gif

Vakar visai šalia terasos augančiam kadagy vuo ką radau
vartotojo įkelta nuotrauka
Kol kapsčiaus, tai dar ir penktą kiaušinuką padėjo. Lauksim dabar vaikų wub.gif Mergiotės vis juokiasi, kai pasikalbu su strazdais. Panašiai švilpaujam laugh.gif
Atsakyti