Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labas nuostabus rytas! Čia aš apie orą smile.gif viskas užsikūrė kuo puikiausiai, bet šiandien jau užsidėjau pūkinę striukę ir net kepurę su pirštinėm į rankinę įsimečiau biggrin.gif
Atsakyti
Bijau net per internetą visas snargliais ir kosuliais užkrėst.

Nera, kaip manai, na i ka tas tavo vaikis, a?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 01 06, 12:24)
šiandien jau užsidėjau pūkinę striukę

o užsisegei?

ir šitą.. šilčiau rankoms kai pirštinės rankinėje?

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 01 06, 12:32)
Bijau net per internetą visas snargliais ir kosuliais užkrėst.

Nera, kaip manai, na i ka tas tavo vaikis, a?

blogai jauties?pas mumi saugi,lyg ir sveikos visos bitės ax.gif tik RytoRasa kažkur pasislėpus...
biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 06, 12:24)

hmm.gif ...o čia ne tas pats ,kas naršyklės istorija?
Atsakyti

Sveikos. oras nuostabus. buvom mieste, o grįžę ledo sezoną atidarėm. pusvalandį čiuožėm visi 4. mažas galima sakyt pirmą kartą ir labai puikiai jam ėjosi. juhuu.

Varysim pavalgę antrą kėlinį :)

Neaušalkit ir nesirkit.

Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 06, 13:44)
blogai jauties?pas mumi saugi,lyg ir sveikos visos bitės ax.gif tik RytoRasa kažkur pasislėpus...
biggrin.gif  biggrin.gif

Labiausiai norėčiau įsikuisti į pūkinę kaldrytę, dar kelis vilnonius pledukus užsimesti ant viršaus, su vilnonėmis kojinėmis įsisupti į šiltą pūkuotą chalatą , gerti šiltą arbatą ir nusnausti posmelį.
Pažadu, kad mano toks ir bus savaitgalis. Reik išsikapstyti arba jau griebtis rimtesnių vaistų. Kiek gi galima. Naujamečio šventimo draugija beveik visa išgriuvo su gripu į lovą. Maniškis snarglį tampo ir nedidelė tempa.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 01 06, 13:49)
Labiausiai norėčiau įsikuisti į pūkinę kaldrytę, dar kelis vilnonius pledukus užsimesti ant viršaus, su vilnonėmis kojinėmis įsisupti į šiltą pūkuotą chalatą , gerti šiltą arbatą ir nusnausti posmelį.
Pažadu, kad mano toks ir bus savaitgalis. Reik išsikapstyti arba jau griebtis rimtesnių vaistų. Kiek gi galima. Naujamečio šventimo draugija beveik visa išgriuvo su gripu į lovą. Maniškis snarglį tampo ir nedidelė tempa.

kiek pamenu,tau dar biuletenis? unsure.gif nesakyk,kad dirbi blink.gif blink.gif ?man nei pledai labiau ššilto vandens bambalis padeda,bo šildyklė tai tik vienai kojai....Stenkis likt sveika mirksiukas.gif gaudyk daug balionų pripildytų imuniteto bombom 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Mergucos,kaip su blue hubardu susidorojat?negaliu parveikt 5kg vaisiaus...rankos visos dega nuo peilio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 06 sausio 2017 - 14:47
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 06, 14:48)

Mergucos,kaip su blue hubardu susidorojat?negaliu parveikt 5kg vaisiaus...rankos visos dega nuo peilio...

Mesk žemėn pats skils smile.gif
Atsakyti

Mesk žemėn pats skils smile.gif

Neklausyk jos Gonzikai, teks grindis keist, jei paklausysi. taigi kirvuką iš malkinės atsinešk :)

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 01 06, 14:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kulkė" data-cid="71340592" data-time="1483707129"><div><p>Mesk žemėn pats skils vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Neklausyk jos Gonzikai, teks grindis keist, jei paklausysi. taigi kirvuką iš malkinės atsinešk smile.gif</p>

žinau,bo net lauke ant žemės netrūko...tikrai,tik kirvukas mačija...o skurą kol nulupsiu, unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti

Na i miesta nuvaziavau. Ir gryzau. Dabar jau ilgam pakrovejas bus lai pasikrauna normaliai. Jei imanoma krautis tokiam saltyje.... gal kam lenktyninio bolido? :D kai is miesto isvazinejau vyras zadejo: nereiks tau brangioji salt rytais. Masina garaze laikysi. Aha.... telpa viskas bet tik ne mano trandalietas :/ 

Ligoniams sveikatos ;) 

NERA'i neperkaist :D 

Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 06, 15:48)
kiek pamenu,tau dar biuletenis? unsure.gif nesakyk,kad dirbi blink.gif  blink.gif ?man nei pledai labiau ššilto vandens bambalis padeda,bo šildyklė tai tik vienai kojai....Stenkis likt sveika mirksiukas.gif gaudyk daug balionų pripildytų imuniteto bombom 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif 

Nea, as takart 3 dienas namuose pagulejau. Bet tarpusventyje turejau atostogaa.
Aciu, pasveiksiu. Tik jau bais atsibodo.
Atsakyti