Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 01 06, 21:32)
Dyzelis ne žieminis kaltas?
aš gudri - mane dabar vyrija su savo benzininėm vežioja smile.gif

gali būt ir taip...bet ,kad žieminis degalinėse jau nuo lapkričio 1....
nevažinėju niekur dabar,pečkuriu dirbu...Kaip gerai,kad vaikams atostogos wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 06, 21:32)
kiek pas tave termometras rodo?pas mumi vėl -19 unsure.gif
kažna į ką bus panašūs biggrin.gif
ar mano kompas nesamones rodo,ar pomidorinėj temoj 51puslapis atsirado blink.gif  blink.gif  unsure.gif ?

19 ir pas mus.

Aha lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 06, 21:32)
į ką bus panašūs

į mandarinus su uodegom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 06, 21:36)
19 ir pas mus.

Aha lotuliukas.gif

Tais lauksim paryčiais Šulijos žadėtų -25 unsure.gif
Atsakyti

21 jau seniausiai, nuo pusės 8.

Graži katytė, gražiai peri :)  mano katinai žiūri susitraukę, minusas pas juos. 

Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 06, 21:42)
Tais lauksim  paryčiais Šulijos žadėtų -25 unsure.gif

nea, visai nelauksiu blink.gif tegu sau pasilieka.
Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2017 01 06, 21:43)
mano katinai žiūri susitraukę, minusas pas juos.

vargšiukai..
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 01 06, 21:43)
<p>21 jau seniausiai, nuo pusės 8.</p><p>Graži katytė, gražiai peri smile.gif  mano katinai žiūri susitraukę, minusas pas juos. </p>

pas mus net ryt dieną -22žadaprognozė... o diedas prašo ryt kaiman važiuot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 06, 21:55)
pas mus net ryt dieną -22žada

pas mus šalčiau žada.. kažkaip jau ne tik kaime, bet ir Vilniuj tie šalčiai neteisingi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 06, 13:44)
pas mumi saugi,lyg ir sveikos visos bitės ax.gif tik RytoRasa kažkur pasislėpus...
biggrin.gif  biggrin.gif

esu, esu... sveika, gyva... Tik truputį kitais dalykais užsiėmusi. Na, bet grįšiu kadanors.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 06 sausio 2017 - 22:21
QUOTE(rytorasa @ 2017 01 06, 22:21)
esu, esu... sveika, gyva... Tik truputį kitais dalykais užsiėmusi. Na, bet grįšiu kadanors....  mirksiukas.gif

Svarbu ,kad viskas tau gerai mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 06, )
Kaip gerai,kad vaikams atostogos wub.gif  wub.gif

Kaip blogai, kad jos tuoj baigsis ax.gif Pas mus kažkaip ilgai mažiai atostogaus, tik 16d. į mokyklą.

Kodėl nėjau gult, kai miegas buvo suėmęs, išsibudinau, dabar blūdinėsiu vėl.

A, gi aš jau irgi dovanėlę turiu, liko tik pora akcentų ir tvarkelė bus. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Jau lauke kaip zyzia šaltis, gaila termometro neturiu ax.gif Tikra ledo šalis smile.gif

Kokie planai? Ką valgysim, ką gersim, ką veiksim? Jauč laukan, tai tai tikrai nosių nekišit biggrin.gif Na, nebent Nėra išsitrauks pirštines ir kepurę iš rankinės, įsispirs į sportbačius ir elegantiškai parisnos kelis ratus biggrin.gif
Atsakyti
Laba, vyriškis prieš valandą šunį vedžiojo, visai nešalta. Dar bandė mašiną užkurt, ta kaip šilčiausią vasaros dieną užsikūrė wub.gif Tai čia mažmožis, man tik įdomu, kaip diedai subinių neatšals fulę žaizdami nešildomam manieže biggrin.gif

Kulke, o taviškis metė žvejybą?
Atsakyti