Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 03, 15:32)
oi, palyginus su tuo kiek laukiam, tai čia mizeris liko. Pats smagumas dabar laukia  biggrin.gif

A po gimdymo dar labai daug dovanų gausi  biggrin.gif . Viena labai pradžiugino. Berods tas pats Ergo. Žodžiu, atėjo kažkokia nematyta moteris su baltu chalatu ir beveik primygtinai reikalavo atsakyt į klausimus. Jau kad greičiau ji atstotų, atsakiau. Po savaitės skambina kažikoks diedas ir reikalauja sutartį pasirašyt  blink.gif Sakau, nedominat, mielasis. A tas - tai ko čia rodėt pageidavimą apsidraust  blink.gif Žodžiu, nepyragai tiems draudikams su tokiais neklusniais žmogais  biggrin.gif

Aš tik džiaugiuosi, kad tik vienąkart pamaudeno strėnas, o tokių rakinančių paruošiamukų nėr. Nors dar ne vakaras biggrin.gif Gal teks lakstyt pirmyn atgal į GN su netikrais aliarmais biggrin.gif

Aina jie nakui, ko ten lįst pas ką tik pagimdžiusią moterį? Uždraust. Kitos nori iš vis tik vyrą matyt, jokių mamų, uošvienių, o čia plia- draudikė. Nu žinai blink.gif Jau tada geriau Domininkas iš KK2 biggrin.gif

Vistik jauč pirksiu aš tą aprašymą ax.gif Visą dieną seilėjuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 03, 17:05)
Vistik jauč pirksiu aš tą aprašymą  ax.gif  Visą dieną seilėjuosi  ax.gif

Pirk pirk biggrin.gif Nepirkčiau, bo ten nieko ypatingo nepamačiau, na jokių nežinomųjų nė.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 03, 17:22)
Pirk pirk  biggrin.gif Nepirkčiau, bo ten nieko ypatingo nepamačiau, na jokių nežinomųjų nė.

Kiek akių uždėt, kur platint, kur siaurint, kas per slip stiches raštas, po to tas saddle raglan, dar ta apačia visa. Nu klausimų man kyla daugiau, nei žinau atsakymų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 03, 17:33)
Kiek akių uždėt, kur platint, kur siaurint, kas per slip stiches raštas, po to tas saddle raglan, dar ta apačia visa. Nu klausimų man kyla daugiau, nei žinau atsakymų  ax.gif

Na, kad ten du variantai ir bent jau tavo fotkėj pats paprasčiausias reglanas. O raštas - 1g, 1išv ir kasantroj eilėj nukeltos geros akys. Tikrai viskas easy.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 03, 17:40)
Na, kad ten du variantai ir bent jau tavo fotkėj pats paprasčiausias reglanas. O raštas - 1g, 1išv ir kasantroj eilėj nukeltos geros akys. Tikrai viskas easy.

Baik, a tai prikibsiu kaip erkė su prašymais paaiškint ax.gif Tu gi žinai, kad aš tai galiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 03, 17:05)
Aina jie nakui, ko ten lįst pas ką tik pagimdžiusią moterį? Uždraust. Kitos nori iš vis tik vyrą matyt, jokių mamų, uošvienių, o čia plia- draudikė. Nu žinai  blink.gif

Jau tada geriau Domininkas iš KK2  biggrin.gif

aš iš tokių smile.gif po visų operacijų nieko, išskyrus nuosavą diedą, akyse matyt nenorėjau smile.gif Bet draudikės tai tikrai nebandė anais laikais lįst smile.gif tiesą sakant, ir dovanų jokių nieks svetimas nedavė.. nei prieš, nei po. Patiems tik duot reikėjo biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jį gal užsisakyt reik? biggrin.gif

variau tėvui jo mašiną iš serviso kaiman. Ajazus, kokis ten ledas blink.gif blink.gif Reikėjo su busu prasilenkt, nesugebėjau blink.gif Jokių šansų iš vėžių išlipt doh.gif Gerai, kad anas vairuotojas turėjo kur nusukt, kad aš pralįsčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 vasario 2017 - 17:50
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 03, 17:43)
Baik, a tai prikibsiu kaip erkė su prašymais paaiškint  ax.gif  Tu gi žinai, kad aš tai galiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ai, tai ir neprieštarauju tavo norui pirkti, nes šiuo metu turiu daug neužbaigtų galų ir šiaip nelabai būtų kam dėvėt tokį daiktą, ty nenooo megzt jo biggrin.gif

Ai, dovanos tai buvo visokie įdėklai į liemenėlę, sauskelnės, maisteliui indukas, čiulptukas su buteliuku, skalbimo priemonės, Johanson aliejukas, vaistinės nuolaidų kortelė, maximos ar tai rimi kortelė, reklaminių bukletų kalnas. Žodžiu, atskiros terbos reikėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 03 vasario 2017 - 17:56
Laba. Bet isties grazus modelis. Labai parastas spalvu derinys, bet kaip liuks atrodo.

Kulke, oi, idomus laikotarpis laukia, kai visi klausinet prades: "tu jau? dar ne? kada?" Ufff
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 02 03, 17:51)

Kulke, oi, idomus laikotarpis laukia, kai visi klausinet prades: "tu jau? dar ne? kada?" Ufff

čia tai dar nieko. Mano giminaitei pagimdžius kurį laiką pilvas dar toks nemažas buvo. Tai keliskart kažkokios bobos susitikusios užjaučiamai dejavo - ojėzau vajėzau, kaip čia tau ilgai vargt reik, kada pagaliau pagimdysi..
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 03, 17:50)
Ai, dovanos tai buvo visokie įdėklai į liemenėlę, sauskelnės, maisteliui indukas, čiulptukas su buteliuku, skalbimo priemonės, Johanson aliejukas, vaistinės nuolaidų kortelė, maximos ar tai rimi kortelė, reklaminių bukletų kalnas. Žodžiu, atskiros terbos reikėjo  biggrin.gif

oho. Nieko panašaus nesu gavusi. Net lankstinukų biggrin.gif Bet aš seniai gi toj įstaigoj buvau, tada, matyt, mados tokios nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 03, 18:05)
oho. Nieko panašaus nesu gavusi. Net lankstinukų biggrin.gif Bet aš seniai gi toj įstaigoj buvau, tada, matyt, mados tokios nebuvo smile.gif

O sauskelniu huges negavai? Maniskis gavo jau per mazas 😂 Gime tai 4400 g
Atsakyti
Ai, tegu klausinėja, aš atspari. Bet, kad nelabai ir yra kam klausinėt, siauras mūsų ratas palyginus smile.gif Tik mama užknisa, vis klausia- nu kaip vaikščiojimas? Kas čia per žodis? Vis atsakau, kad dar paeinu rolleyes.gif

Aš su mergike lankstinukų ir mėginukų gavau. Vagiai buteliukus ir sauskelnes sau pasiliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 02 03, 18:09)
O sauskelniu huges negavai? Maniskis gavo jau per mazas 😂 Gime tai 4400 g

nu kad ne. Patys pirkom..
Turbūt irgi vagys aplink buvo, kaip pas Kulkę biggrin.gif
Atsakyti