Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Pou @ 2017 02 03, 22:11)
As is pradziu galvojau, kad cia kokia super isgelbejimo operacija, kur koks nors gailestingas vyrukas isgelbes suni. O cia geras. Rimtai, kad Smikis, bet is didziosios raides 🖒

o aš taip ir galvojau, kad apsimetinėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 03, 22:36)
o aš taip ir galvojau, kad apsimetinėja biggrin.gif

Nu bet i asfalta savo cypcia nusibruzins, durns sunekas. Juk skauda.
Atsakyti
Prisijuokiau iš šunio lotuliukas.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Laba, gražus rytas wub.gif

Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Aš dar apie tą megztinį. Jopštvairogės, gavau aprašymą, oi reikalų kiek ax.gif Bus gražaus darbelio, kol išsiversiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 04, 10:07)
Labas rytas  bigsmile.gif

Aš dar apie tą megztinį. Jopštvairogės, gavau aprašymą, oi reikalų kiek  ax.gif  Bus gražaus darbelio, kol išsiversiu  ax.gif

Labas šeštadienį.
Gerai tau, kad sugebi. Kazkada seniai is vokieciu k. mazdaug issiversdavau, dabar visas issigelbejimas- rusiu vogti vertimai biggrin.gif
Drauge pirko liemenes aprasyma. Mezgant kilo neaiskumu, rase autorei, ta atrase, kad taip turi buti. Permezge kazkiek, bet liemene vel isplatejo nenormaliai, drauge numete aprasyma, sake, megs savaip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 04, 10:32)
Gerai tau, kad sugebi. Kazkada seniai is vokieciu k. mazdaug  issiversdavau, dabar visas issigelbejimas- rusiu vogti vertimai  biggrin.gif
Drauge pirko liemenes aprasyma. Mezgant kilo neaiskumu, rase autorei, ta atrase, kad taip turi buti. Permezge kazkiek, bet liemene vel isplatejo nenormaliai, drauge numete aprasyma, sake, megs savaip.  smile.gif

Man irgi būtų išsigelbėjimas, jei būčiau radusi tokį biggrin.gif
O čia kaip tik visos rašo, kad ir kaip būtų keista, megzt pagal aprašymą ir bus ok. Mačiau kelios savas modifikacijas darė, bet tokias nežymias. Pasireguliavo rankovių akių skaičių, ar mezgė papildomų eilių spalvų boksams. Bus matyt eigoj.
Atsakyti
sveikos ax.gif gražus šeštadienis,saulutė šviečia wub.gif
pradėjau megzt vakar mažei pavasarinę kėpką.Na ir ką...ardom..4vaalandų darbas šuniui ant uodegos...va tau ir naktį megzt unsure.gif
Atsakyti
Mezgu bepirštes, garstyčių spalvos. Paprastutės, tik atnara dar nebandytu būdu. Bus du zuikiai nušauti - baisiai norimos bepirštės ir maloniai erzinanti spalva šalia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 04, 11:22)
Mezgu bepirštes, garstyčių spalvos. Paprastutės, tik atnara dar nebandytu būdu. Bus du zuikiai nušauti - baisiai norimos bepirštės ir maloniai erzinanti spalva šalia laugh.gif

Bet tai kaip gražu, ryšku bus bigsmile.gif

Gonziau, kokią konstruoji? Man šita jau kuris laikas ramybės neduoda ax.gif Bet čia ir vėl spalvos savo duoda wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 04, 11:00)
O čia kaip tik visos rašo, kad ir kaip būtų keista, megzt pagal aprašymą ir bus ok. Mačiau kelios savas modifikacijas darė, bet tokias nežymias. Pasireguliavo rankovių akių skaičių, ar mezgė papildomų eilių spalvų boksams. Bus matyt eigoj.

Tai taip ir turi būti, jei jau perka aprašymą. Ji mezgė va tokią
http://s248.photobuc...lpjruk.png.html
Ir kur tie lapeliai, išsiplatina, o virš lapelio, sakė, akys nenusiima. Tai ir gavosi maišas. Kažkaip taip pasakojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 04 vasario 2017 - 16:24
https://www.facebook...hc_ref=NEWSFEED
Kažkada turėjom, ko tik neprisižiūrėdavom.
Atsakyti