Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Nu jau, iš apačios žiūrint geriau uogytės matosi wub.gif
Atsakyti
Nusirenki plota ir sliauzte toliau, vel nuuogauji, vel toliau. As braskyne keliais einu uzsimirsusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 04, 22:09)

bet pilvu šliaužiot nelabai - vuogas gi ištrinsim biggrin.gif

Va, kur žmogus praktiškas thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 04, 22:14)
Va, kur žmogus praktiškas  thumb_yello.gif

Tai aiškiai - pačiai gi tuose vuogynuose ir vėliau šliaužiot prisieina biggrin.gif
Atsakyti
Jatau, aš skatydama apie mūsų darbštuoles tokia biezdarius jaučiuosi ax.gif saintlina, didesnių maišų jau turbūt nebebuvo bigsmile.gif
Nu gerulis tas šunelis, grynas vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 04, 21:30)

Ką veikia tos, kurios nemezga?  biggrin.gif Aš tai katinišką multiką žiūriu ir putojantį vyšniom užkandu  wub.gif

Buvau šian Schetellige. Aš tai kaip aš, ale diedas žemių man paėmė paketuką.. 53 kg  biggrin.gif  Abu su sūnum į penktą aukšą tįsė. Daba galvoju, ką čia sodint reiks. Kaip praplėšiu pakuotę, neturėsiu kur pilt tiek to substrato biggrin.gif

Žemuogių užtat nusipirkau. Sėsiu ryt. Mažai man braškių, pasirodo doh.gif

Kaip ką, tokiu laiku miegam smile.gif

Bet tai tiek žemių reikėjo, ar mažesnės pakuotės nebuvo?

Ot tai tau unsure.gif Kam tau tos žemuogės, kai mišką kaimuke turi. Miškinės žemuogės kvapnesnės, skanesnės. Pas mano mamą augo žemuogių lysvelė, nu bet nelabai man jos skanios buvo. Gal čia nuo veislės priklauso, nežinau.

Ateinančią savaitę norėčiau kažkaip į ŽS pakliūt, norėčiau tų gerų žemių gaut kur Daimura išreklamavusi buvo, tas su kalciu. Kaži ar jau yra pardavime, gal kuri apsilankėt, gal matėt?

Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 02 04, 22:35)
saintlina, didesnių maišų jau turbūt nebebuvo bigsmile.gif

nebuvo smile.gif užtat jis norėjo imt du - vieną smulkaus substrato sėjai, kitą stambesnio persodinimui lotuliukas.gif
Abu po 53 kg biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2017 02 05, 07:18)
Bet tai tiek žemių reikėjo, ar mažesnės pakuotės nebuvo?

Ot tai tau unsure.gif Kam tau tos žemuogės, kai mišką kaimuke turi. Miškinės žemuogės kvapnesnės, skanesnės.

Ateinančią savaitę norėčiau kažkaip į ŽS pakliūt, norėčiau tų gerų žemių gaut kur Daimura išreklamavusi buvo, tas su kalciu. Kaži ar jau yra pardavime, gal kuri apsilankėt

Va mažesnių tai buvo. Bet vyrai į viską žiūri plačiai, ne taip, kaip mes smile.gif reiks dar pasiaiškint, kas ten aplamai per substratas. Gal kokis super geras, tai ir man mažai pasirodys biggrin.gif

Žinai, kaip daba žemuogių reik, kai jų nėr? Vasarą ir man atrodys, kad miške geresnės smile.gif

Aš vakar buvau Žaliajam centre, ale į žemių pusę jau net nėjau biggrin.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 vasario 2017 - 08:38
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 05, 09:36)
reiks dar pasiaiškint, kas ten aplamai per substratas. Gal kokis super geras, tai ir man mažai pasirodys biggrin.gif

Aš vakar buvau Žaliajam centre, ale į žemių pusę jau net nėjau biggrin.gif

Labas rytas smile.gif

Pasiaiškink ir atlėk čia papasakot. Dar kokią nuorodą įmesk kaip tų maišų "feisas" atrodo. Gal ir man tokių žemių prisireiks smile.gif

Ot. Gal tos pačios žemės kur pirkai, ŽS būt buvus kaina perpus mažesnė biggrin.gif Ant tos zlasties daugiau prigriebtum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 02 05, 09:27)
Pasiaiškink ir atlėk čia papasakot. Dar kokią nuorodą įmesk kaip tų maišų "feisas" atrodo. Gal ir man tokių žemių prisireiks smile.gif

gerai, paskum pažiūrėsiu ir atraportuosiu smile.gif
Pažiūrėjau Svajonių sodus, užsimaniau stambiauogių spanguolių pasisodint doh.gif Bėda kažkokia su tokiais vaizdais žiemą - nu visko užsireikia.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 02 05, 09:33)
Pažiūrėjau Svajonių sodus, užsimaniau stambiauogių spanguolių pasisodint doh.gif  Bėda kažkokia su tokiais vaizdais žiemą - nu visko užsireikia.

Mesk tv pro langą biggrin.gif Nematysi ir širdis neskaudės smile.gif

Dabar toks laikas, pavasaris ant kulnų mina, sėja artėja, protas palieka smile.gif

Ex, lyg Pou rašė, kad yra tų žemių su kaulamilčiais ŽS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 05, 09:33)
gerai, paskum pažiūrėsiu ir atraportuosiu smile.gif
Pažiūrėjau Svajonių sodus, užsimaniau stambiauogių spanguolių pasisodint doh.gif  Bėda kažkokia su tokiais vaizdais žiemą - nu visko užsireikia.

Laba ryta smile.gif

Paraportuok dar man, kokiems daigams tiktu ta zeme su kaulamilciais? Pomidorams, paprikoms?

Vis uzmirstu paziureti ta laida, prasivoliojau lovoj be naudos. Gerai, kad rankdarbiu laidu nera, o bankrutuociau biggrin.gif
Atsakyti