Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

tiesa Labas kebabas pamirsau pasakyt :D :D :D vis is to dziaugsmo :D

saintlina, gali but kad ebay parde yra. tada irgi buna kad grupem isvardinta viskas

http://stores.ebay.c...d=p4634.c0.m322

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 07, 13:08)
niekaip nerandu, kaip užeit į Premier Seeds Direct parduotuvę  blink.gif  Tik e-bay puslapiuose juos matau. Bet anksčiau tikrai jų e-parduotuvėj blūdinėjau ir pirkau g.gif ar ten irgi e-bay buvo g.gif bet atsidarydavo sąrašai pagal daržovių ar gėlių grupes.
Gal kas apšvies, kur reikia įlįst?...

E-bay kiek pamenu ir naršydavau. Atskiro www kaip ir nebuvo ;)

tokiam kataloge, ar kažko kitko ieškai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 07 vasario 2017 - 13:19
Kukuska, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
šito ir norėjau, tik kažkodėl niekaip neradau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 07, 13:17)
tokiam kataloge, ar kažko kitko ieškai?  unsure.gif

tokiam smile.gif Ačiū už pagalbą žioplam daiktui smile.gif
Atsakyti
Daimura, aciuuuu. As taip pat gavau laiska 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ax.gif ...... čia priėjo Kindziulis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 07 vasario 2017 - 14:37
QUOTE(Ex @ 2017 02 07, 14:29)
ax.gif ...... čia priėjo Kindziulis.

Ir kodėl nieko nepasakė?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 07, 16:05)
Ir kodėl nieko nepasakė?

Nespėjo. Per arti priėjo ir gavo į akį.

Ką nusižiūrėjai ir ką pirksi iš to katalogo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 07 vasario 2017 - 15:11

Kukuska, ačiū 4u.gif4u.gif4u.gif
šito ir norėjau, tik kažkodėl niekaip neradau smile.gif
Papildyta:

tokiam smile.gifAčiū už pagalbą žioplam daiktui smile.gif

O aš čia prie ko? Balionai malonu, bet jie ne man :)

ax.gif...... čia priėjo Kindziulis.

Ei Kindziuli, planuoju ryt paštą aplankyt, ar tau įdėt kelias sėklas sveikučio? Anie raudoni, skanūs ir lietuviški.

Hello, siuvimas už mezgimą smagiau, nes rezultatas greitesnis. Lauksiu matuoklio, tikiuosi tiks 

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 02 07, 15:11)

ui, sumaišiau. Kažko jūs man su Freke labai panašios biggrin.gif

Freke, ačiū tau už sėklų nuorodą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Saintlina, Balticseeds Nectar svieziam naudojimui geros morkos? Tu man kazkokias ju morkas rekomendavai, jei gerai pamenu. Uzrasine palikus. Pasirodo, kad ju seklom ir Sekluva prekiauja. Liuks.

Ai, dar klausimas. Papirkau as toki maza svieziu ciliuku miksa, ten yra jalapeno, habanero ir rawit. Kazi, jie man isaugs juos iskrapscius? Suprantu, kad habanero ir rawit astrus. Turiu giminej du tokius megejus, kuriems nieks neastrus. Padaryciau jiems po stiklainiu, kad uzsiastrintu.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 02 07, 15:10)
Nespėjo. Per arti priėjo ir gavo į akį.

Ką nusižiūrėjai ir ką pirksi iš to katalogo?

ot ir meluoji. Nieks nesimušė, mačiau. Nebent virbalais mojavo biggrin.gif

dar nieko nenusižiūrėjau. Reik dar pažioplinėt. Salotų gal reik.. ten sėklų pakiukuose taip solidžiai pridėta, vištoms vasarą super būtų rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 02 07, 15:21)
Saintlina, Balticseeds Nectar svieziam naudojimui geros morkos? Tu man kazkokias ju morkas rekomendavai, jei gerai pamenu. Uzrasine palikus. Pasirodo, kad ju seklom ir Sekluva prekiauja. Liuks.

Ai, dar klausimas. Papirkau as toki maza svieziu ciliuku miksa, ten yra jalapeno, habanero ir rawit. Kazi, jie man isaugs juos iskrapscius? Suprantu, kad habanero ir rawit astrus. Turiu giminej du tokius megejus, kuriems  nieks neastrus. Padaryciau jiems po stiklainiu, kad uzsiastrintu.

aha, Nectar smile.gif

turėtų išaugt smile.gif aš va irgi turėjau vieną, kuriam nieks neaštru buvo. Kaip užfundijau vieną vasarą, tai va jau treji metai čilių nepasigenda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 07, 15:23)
aha, Nectar smile.gif

turėtų išaugt smile.gif aš va irgi turėjau vieną, kuriam nieks neaštru buvo. Kaip užfundijau vieną vasarą, tai va jau treji metai čilių nepasigenda biggrin.gif

Aciu. Reiks papirkti.

Krapstysiu tuomet. Tik pirstines nusipirksiu ryt. Nes bus kaip rudeni 😭

Kokia grazi diena uz lango...
Atsakyti