Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Va tai tau, kaip tuščia ax.gif Užšalėt?
Atsakyti
Laba, smagu, kad jau ES paramą gavot biggrin.gif

Saintlina, o kur tu buvai, kai aš skelbiau, jog iš ten sėklas užsakinėju??? Aš iš ten siunčiausi jau antrą kartą salotas, laabai skanios visoms draugėms (tai ir vištoms greičiausiai patiktų). Be to, labai geri špinatai, pernai man Gonzikas biškutį įbėrė jų, nežydėjo iki vėlyvo rudens . Na, ir aišku, visi butternut'ai iš ten
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 07, 20:04)
Va tai tau, kaip tuščia  ax.gif  Užšalėt?

aš tai sostinėj šiandien buvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 02 07, )
Saintlina, o kur tu buvai, kai aš skelbiau, jog iš ten sėklas užsakinėju???
aš tai sostinėj šiandien buvau  ax.gif

Jin į kvotas būt netilpus biggrin.gif

Ką gamini su špinatais? Aš gal irgi noriu, tik man jų nereik biggrin.gif Ot bėda biggrin.gif

Kiek šįkart teko pabarstyt už parkingą? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 07 vasario 2017 - 20:14
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 07, 20:13)
Jin į kvotas būt netilpus  biggrin.gif

Ką gamini su špinatais? Aš gal irgi noriu, tik man jų nereik  biggrin.gif  Ot bėda  biggrin.gif

Kiek šįkart teko pabarstyt už parkingą?  biggrin.gif

tai antrą užsakymą būtume surinkusios biggrin.gif tada būtų visi norai tilpę biggrin.gif
Su špinatais (ir dar feta sūriu) darau vištienos suktinukus ir dar MB savaitgaliais kiaušinienę kepa (čia jo vienintelis gaminamas patiekalas biggrin.gif

Šiandien nemokamai stovėjau, buvo palikta vip'inė vieta už šlagbaumo ax.gif
Kulke, habanerai jau leidžia tikruosius lapelius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 02 07, 20:05)
Saintlina, o kur tu buvai, kai aš skelbiau, jog iš ten sėklas užsakinėju???

aš tai sostinėj šiandien buvau  ax.gif

O kam man tave trukdyt? Be to, aš dar kaži kiek rinksiuos smile.gif

Ką gero matei? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 07, 20:13)
Jin į kvotas būt netilpus  biggrin.gif

Nebūtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 07, 20:35)
O kam man tave trukdyt? Be to, aš dar kaži kiek rinksiuos smile.gif

Ką gero matei?  bigsmile.gif

a ką ten rinktis??? pasižiūrėjai, susidėjai krepšį ir nusipirkai biggrin.gif
ai, nieko gero nemačiau, renginy tokiam buvau, saugesnio interneto diena vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 02 07, 20:42)
a ką ten rinktis??? pasižiūrėjai, susidėjai krepšį ir nusipirkai  biggrin.gif

Ne, aš taip negaliu. Ten per didelis pasirinkimas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 02 07, 20:27)
tai antrą užsakymą būtume surinkusios  biggrin.gif tada būtų visi norai tilpę  biggrin.gif 
Kulke, habanerai jau leidžia tikruosius lapelius  bigsmile.gif

A tau trūksta dar ko? biggrin.gif

Mhm, pas mane nei gyvos dvasios ax.gif Vėl sėsiu į tablietkas šįkart. Neatsimenu dar tokių metų.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 07, 21:05)
Mhm, pas mane nei gyvos dvasios  ax.gif Vėl sėsiu

paskum visi sudygs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 07, 21:05)
A tau trūksta dar ko?  biggrin.gif

Mhm, pas mane nei gyvos dvasios  ax.gif Vėl sėsiu į tablietkas šįkart. Neatsimenu dar tokių metų.

Man tai visiškai nieko netrūksta, matyt, visiškai pasveikau - pro sėklų stendus praeinu nesustodama biggrin.gif aš tai bijau dėl tų čiliakų prisikarksėti - pas mane dar nei vienais metais taip gerai nedygo blink.gif žiūrėsiu kaip čia su paprikom gausis, nors pernai jau buvo atėjęs "nušvitimas", kad daugiau paprikų nebeauginsiu... ale po tokio gero derliaus tą mintį lauk nuvijau biggrin.gif dabar taip skanu marinuotas šlamšt - išsitrauki iš stiklainio tokią storulę rolleyes.gif , lenktyniaujam su žentu kuriam daugiau teks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 02 07, 21:24)
Man tai visiškai nieko netrūksta, matyt, visiškai pasveikau - pro sėklų stendus praeinu nesustodama  biggrin.gif  aš tai bijau dėl tų čiliakų prisikarksėti - pas mane dar nei vienais metais taip gerai nedygo  blink.gif žiūrėsiu kaip čia su paprikom gausis, nors pernai jau buvo atėjęs "nušvitimas", kad daugiau paprikų nebeauginsiu... ale po tokio gero derliaus tą mintį lauk nuvijau  biggrin.gif dabar taip skanu marinuotas šlamšt - išsitrauki iš stiklainio tokią storulę  rolleyes.gif , lenktyniaujam su žentu kuriam daugiau teks  ax.gif

Tai kokiam prekybcentyje ir aš praeinu. Nu nedomina nei Dalema, nei Nojus biggrin.gif Bet įmestų kas į kokią specializuotą... ax.gif Tada neatsakau už save ax.gif

Šiai dienai iš 18 turiu du užstrigusius skilčialapių stadijoj ax.gif Kaip tau rezultatas? bigsmile.gif

Paprikų nesu marinavusi, jei neužmiršiu prašysiu recepto rudeniop smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 02 07, 21:18)
paskum visi sudygs smile.gif

Ni ni, vieną dėžutę jau iškuičiau, sėklom amen juzė įvykusi smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras darbštuolės ūkininkės, audėjėlės,mezgėjėlės- tinginėlė atėjo biggrin.gif
Atsakyti