Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(NERA @ 2017 02 07, 21:31)
Labas vakaras darbštuolės ūkininkės, audėjėlės,mezgėjėlės- tinginėlė atėjo biggrin.gif

Čiur šiandien aš tinginė. Slinkis nuo mano suolelio. Tu bent į darbą eini biggrin.gif O mano kabinetas dabar- virtuvė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 07, 21:30)
Ni ni, vieną dėžutę jau iškuičiau, sėklom amen juzė įvykusi  smile.gif

kaip mano klasiokė kadaise sako - vėžlys numiro. Sakau - tai gal miega, žiema vis gi. Ne, sako, nemiega, mes jį iškrapštėm doh.gif
Papildyta:
Labas vakaras darbštuolės ūkininkės, audėjėlės,mezgėjėlės- tinginėlė atėjo biggrin.gif

labas, kolege biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 07, 21:34)
kaip mano klasiokė kadaise sako - vėžlys numiro. Sakau - tai gal miega, žiema vis gi. Ne, sako, nemiega, mes jį iškrapštėm doh.gif

O, dievai, gerai, kad vėžliai nesisėja... biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras

Labas bigsmile.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 02 07, 21:35)
kaip mano klasiokė kadaise sako

wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 07, 21:34)
Čiur šiandien aš tinginė. Slinkis nuo mano suolelio. Tu bent į darbą eini  biggrin.gif O mano kabinetas dabar- virtuvė  biggrin.gif

Tu tik ant apatinio laiptelio, o pas mane jau kitas levelis biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 02 07, 21:35)
Ne, sako, nemiega, mes jį iškrapštėm doh.gif

Oi blyn blink.gif
Mano vaikas išsiėmė iš taupyklės pinigų ir pripirko klasiokams saldainių unsure.gif
Atsakyti

Laba rytą, tai kai 17 šalčio. Nu viskas geerai, bet jau norisi pavasario.

Nera, et turbūt nelengva su tokiu savarankišku vaiku

Maniškiai tai abu tokie lepšavoti. Matyt genas toks eina, nes nu vienodi abu, net keista žiūrėti.

Atsakyti
Labas šaltas rytas smile.gif

Reik rengtis ir lįst laukan, jau kankinuos, lėksiu vaistinėn Pou tepaliuko pirkt unsure.gif

QUOTE(NERA @ 2017 02 08, 07:18)
Tu tik ant apatinio laiptelio, o pas mane jau kitas levelis biggrin.gif
Oi blyn blink.gif 
Mano vaikas išsiėmė iš taupyklės pinigų ir pripirko klasiokams saldainių unsure.gif

Tai jau tikrai smile.gif

Va tai tau.. Na ir gerai, ir negerai tuo pačiu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 02 08, 07:18)

maniškis įsitaisė madą vis kokį draugą vestis į piceriją. Klausiau, kas moka. Sako - aišku, kad aš, jis gi pinigų neturi unsure.gif

Labas rytas 4u.gif Pas mus irgi -17. Ir net gi mašiniukas užsikūrė smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 08, 08:25)
Reik rengtis ir lįst laukan, jau kankinuos,

Nabagė console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 vasario 2017 - 08:59
Labas šaltas rytas  smile.gif

Reik rengtis ir lįst laukan, jau kankinuos, lėksiu vaistinėn Pou tepaliuko pirkt  unsure.gif
Tai jau tikrai  smile.gif

Va tai tau.. Na ir gerai, ir negerai tuo pačiu  ax.gif

Laba,
gal netyčia zuikio taukų turi. MB labai mačijo.
Atsakyti
šiandien mažiuko kūno kultūros mokytojui raštelį rašiau, kad leistų pamokoj nedalyvauti. Pradėjau rašyt, kad nukrito nuo laiptų ir stipriai susimušė koją, ale susimąsčiau kaip tai dabar skamba doh.gif Ir perrašiau, kad paslydo.
Ale iš tikrųjų gi mokykloj nuo laiptų nuvažiavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 vasario 2017 - 09:17
Labas rytas 4u.gif
Labas šaltas rytas  smile.gif

Reik rengtis ir lįst laukan, jau kankinuos, lėksiu vaistinėn Pou tepaliuko pirkt  unsure.gif

Uzjauciu, tikrai bjaurus skausmas. Kartais ir Detralex jau skiria pabaigoj nestumo. Matyt, jau tavo lelius zemai isitaise.
Prasyk LSMU vaistines gamybinio su mentoliu, zinku, medetka, hamameliu ir dar ten yra sudetiniu veikliuju daliu jau nepamenu. Rudam buteliuke.

Kaip salta. Vakar nors saule buvo islindus.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 02 08, 09:05)
šiandien mažiuko kūno kultūros mokytojui raštelį rašiau, kad leistų pamokoj nedalyvauti. Pradėjau rašyt, kad nukrito nuo laiptų ir stipriai susimušė koją, ale susimąsčiau kaip tai dabar skama doh.gif  Ir perrašiau, kad paslydo.
Ale iš tikrųjų gi mokykloj  nuo laiptų nuvažiavo.

Saintlina, nori, kad vaiku teises susidometu?
Juokas juokais, bet ta tragedija tikrai priverte visus atsimerkti.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 02 08, 09:14)
Prasyk LSMU vaistines gamybinio su mentoliu, zinku, medetka, hamameliu ir dar ten yra sudetiniu veikliuju daliu jau nepamenu. Rudam buteliuke.

Kaip salta. Vakar nors saule buvo islindus.

O ten prie centrinių klinikų toj vaistinėj bus ar reik į Sukilėlių važiuot? ? Pagūglinau jų int.psl jau tą tepaliuką, tikiuos mačys.

Einu patikrint šalčio biggrin.gif
Atsakyti