Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 10, 17:47)
Kulke, nu neprarask sveiko proto. Man negėda, turėjau glindų, vaikystėj. Ar lengviau pasidarė sužinojus, kas buvo prieš 40 metų? doh.gif Ne iš darželio ir ne iš mokyklos, jei ką.

Man ir H negėda būtų, bet pirma jį reikėjo turėti  4u.gif

Ar aš sakau, kad tau gėda. Šiaip, gaji tokia nuomonė ir požiūris visuomenėje, kad jau būžiai kažkas gėdingo. Čia daugiau bėda, o ne gėda sakyčiau.
Nei lengva, nei sunku nepasidarė. O tau? biggrin.gif

Va pas vyruką proktologą eiti būtų gėda. Čia faktas. biggrin.gif

O dabar kiti reikalai. Nuvažiuoju vakar į siūlų pardą pirkt siūlų- pyst ir atkišo špygą su 4 likusiom ne į temą spalvom. Likau be siūlų. Reik laukti kol kažkas pasipildys atsargas.

Ir dar. Prezentą vakar pasiėmiau po paskaitinį. Reklamčikai ne vagiai. biggrin.gif Gavau buteliuką, soskiuką ir sugertukų paponešiui. Va taip ir prasigyventi galima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 10 vasario 2017 - 18:06
Del buziuku. Gaudvile, maniskis lanke darzeli kaip ir jusiske. Vaikai is triju grupiu. Maniskis velai pasigavo, nes jis nemiegojo ten. Man tik veliau dasilo, ko grupes berniukai visi staiga labai trumpai nukirpti buvo, kai ale Bitlu plaukuosenu madoj buvo. As lankiau gimnazija kaip tavo didzioji. Kelios klasiokes is sporto stovyklu pilnas galvas parsiveze, sesele pro forma patikrino, nerado pas nieka. O plika akim matesi. Klasiokes su ilgom kasom bijojo uzsikrest.

Pries 5 metu Panevezys kovojo, masiskai is vaistiniu priemones buvo ispirktos, buvo trukumas.

Jei namuose niekur neinant, apsisaugot galima, bet visuomeninis transportas, bendros rubines... Siaip daug asocialiu zmoniu, benamiu. Jie tiesiog platina. Kaip gerai tu pastebejai, jie tiesiog to rato nepertraukia.

Bet tai ne pasaulio pabaiga. Tik siaip nemalonu.
Nieko tokio, kaip mano mazas mazas giminaitis pasakytu.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 10, 18:00)
Nei lengva, nei sunku nepasidarė. O tau?  biggrin.gif

A man dzin, dėl tokių dalykų plaukų nesiraunu. Vat iš kaimynų roplys koks atšliaužtų, būtų šokas tikrai.

Pou, na nekruta namiškių galvos laugh.gif Sporto stovyklos, sporto klubai, viešbučiai, visuomeninis transportas - naudojamasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 10, 17:30)

Oi, net susižvengiau perskaičius  biggrin.gif  Kieta pana  biggrin.gif

tau žvengas ,o kai man ryte reik iš lovos visą fermą surinkt, patalus paklot,ir tvartą ant lovos išdėliot,juokas nebeima unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 10, 18:00)

Ir dar. Prezentą vakar pasiėmiau po paskaitinį. Reklamčikai ne vagiai.  biggrin.gif  Gavau buteliuką, soskiuką ir sugertukų paponešiui. Va taip ir prasigyventi galima  biggrin.gif

tai dovanos avent'e jau 8su kapeikom metus nepasikeitę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 10, 18:26)
Pou, na nekruta namiškių galvos laugh.gif Sporto stovyklos, sporto klubai, viešbučiai, visuomeninis transportas - naudojamasi  mirksiukas.gif

Liuks, kad nekruta.
Kasdienis prausimasis, galvos trinkimas, drabuziu keitimas nuo buziuku ne visuomet apsaugo. Cia jau asmenine mano vaiko patirtis. Pagavom ta viena kerepla, daug zalos nepadare. Tik kad is nervu kasemes ilgai. Na ir is mano durnumo, namai nuostoliu patyre. Nes pledu negalima taip skalbt, kaip juos skalbiau. Patalyne, ranksluoscius visuomet ant max tempos skalbiu su milteliais ir lyginu is abieju pusiu.
O kad tai nera reti atvejai, tai tikrai nera. Tenka paciupineti duomenis.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 10, 18:30)
tau žvengas ,o kai man ryte reik iš lovos visą  fermą surinkt, patalus paklot,ir tvartą ant lovos išdėliot,juokas nebeima unsure.gif

biggrin.gif man mane pačią primena biggrin.gif tik aš turėjau lėlių vežimėlį, kur kiekvieną vakarą sąžiningai suguldydavau lėles, šunis, ką jau tada turėjau. Sykį užmigau anksčiau, prabudau ir atsiminiau, kad žaislai nesuguldyti, pakėliau vėją, mama kėlėsi suguldyti mano lėlių. Ryte radau vieną lėlę ne taip, kaip reikia, pykau, iki šiol atsimenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 10, 17:12)

Ūkininkų dukra biggrin.gif

cha cha cha tongue.gif
tikėjausi,kad ko skanaus savaitgaliui pasiūlysi ax.gif
antrą dieną sau gaminujūros lydeką nestuke.gif +pekino kopūstų ,morkų ,žirnelių ir porų pridedu rolleyes.gif šiemet...nu vnž pernykščiais porais laaabai patenkinta,vis dar savus valgau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 02 10, 18:38)
Liuks, kad nekruta.
Kasdienis prausimasis, galvos trinkimas, drabuziu keitimas nuo buziuku ne visuomet apsaugo. Cia jau asmenine mano vaiko patirtis. Pagavom ta viena kerepla, daug zalos nepadare. Tik kad is nervu kasemes ilgai. Na ir is mano durnumo, namai nuostoliu patyre. Nes pledu negalima taip skalbt, kaip juos skalbiau. Patalyne, ranksluoscius visuomet ant max tempos skalbiu su milteliais ir lyginu is abieju pusiu.

šiaip tam reikalui yra chemijos,ir kad ir kaip prieš ją besispardytume,bet šitoj vietoj ,manau,ją panaudot mažiau žalos ir aplinkai ir kišenei...ir ne į jokius marketus,o tiesiai į veterinarijos vaistinę pagalbos reik raut
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 10, 18:48)
šiaip tam reikalui yra chemijos,ir kad ir kaip prieš ją besispardytume,bet šitoj vietoj ,manau,ją panaudot mažiau žalos ir aplinkai ir kišenei...ir ne į jokius marketus,o tiesiai į veterinarijos vaistinę pagalbos reik raut

Tu cia apie ka? Galva plaut tai musiskeje vaistinej pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 02 10, 18:38)
Liuks, kad nekruta.

Pou, dievulėliau 4u.gif Man tuoj 45 sueis ir apie utėles žinau nuo 4 metų. Jei prausimasis, drabužių keitimas apsaugotų, nieks žibalo nebūtų naudoję dar tais tarybiniais laikais 4u.gif Tai tuo pačiu paklausiu iš kitos pusės - jei padeda tik drastiškos priemonės, o galvose nieks nevaikšto, tai ar dažnas atvejis? Tikimybė išlieka ir tai visada yra makaulėj. Tačiau po asmeninės patirties 40 metų ramu. Ne kalėjime gyvenam 4u.gif

Beje, mane labiau gąsdina kačių bužiukai, kurie vaikams niežulį sukelia, ale dabar kačių mylėtojos gins savo augintines. Nors kažkada... Seniai seniai... Taip seniai ir toks siaubas, kad iki šiol kačių nemėgstu biggrin.gif Na, bet gi mačiau išbertus pilvus ir karantininiai reikalavimai įkalindavo namuose. Taigi ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 10 vasario 2017 - 19:13
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 10, 18:57)
Pou, dievulėliau  4u.gif Man tuoj 45 sueis ir apie utėles žinau nuo 4 metų. Jei prausimasis, drabužių keitimas apsaugotų, nieks žibalo nebūtų naudoję dar tais taryiniais laikais  4u.gif Tai tuo pačiu paklausiu iš kitos pusės - jei padeda tik drastiškos priemones, o galvose nieks nevaikšto, tai ar dažnas atvejis? Tkimybė išlieka ir tai visada yra makaulėj. Tačiau po asmenines patirties 40 metų ramu. Ne kalėjime gyvenam  4u.gif

Nu. Ir Erskeciu pauksciuose vaizdziai aprasyta kova biggrin.gif

Del daznumo, isties kartais dazna. Buna bangavimas. Jei piemoniu trukumas atsiranda, esant normaliam tiekimui, vadinasi kartais atsiranda didesnis poreikis. Ir zenkliai.

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 10, 18:57)
Pou, dievulėliau  4u.gif Man tuoj 45 sueis ir apie utėles žinau nuo 4 metų. Jei prausimasis, drabužių keitimas apsaugotų, nieks žibalo nebūtų naudoję dar tais tarybiniais laikais  4u.gif Tai tuo pačiu paklausiu iš kitos pusės - jei padeda tik drastiškos priemonės, o galvose nieks nevaikšto, tai ar dažnas atvejis? Tikimybė išlieka ir tai visada yra makaulėj. Tačiau po asmeninės patirties 40 metų ramu. Ne kalėjime gyvenam  4u.gif

Beje, mane labiau gąsdina kačių bužiukai, kurie vaikams niežulį sukelia, ale dabar kačių mylėtojos gins savo augintines. Nors kažkada... Seniai seniai... Taip seniai ir toks siaubas, kad iki šiol kačių nemėgstu  biggrin.gif Na, bet gi mačiau išbertus pilvus ir karantininiai reikalavimai įkalindavo namuose. Taigi ;)

Taip ir sakyk, kad plauni žibalu plaukus, kad tos pavydą keliančios auksinės vilnys ne gamtos duotybė biggrin.gif

Baisus dalykas. Pritariu. Buvo ataka, kai parsinešiau katę su kačiukais atšalus orui iš laukinio sandėliuko. K čiortovoj babuški, kokis striokas buvo. Maudėm visą fermą. Kobra purkšdavom namus ir bėgdavom lauk. Užtat nuo to laiko katienos trinamos reik nereik visokiais prieporatais.Vos tik pamatau besikasančią kurią lekiu vaistinėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 10 vasario 2017 - 19:19
QUOTE(Pou @ 2017 02 10, 18:56)
Tu cia apie ka? Galva plaut tai musiskeje vaistinej pirkau.

aš apie drabužius,pledukus,baldus ir t.t....
šiaip geras biznis,nepyk,vaistinėms su šita problema...pvz pirkau prieš porą metų šitąMy Webpage-švęstas vanduo ,pasakysiu..alternatyvos nebuvo,bo apie elektrines šukas nebuvau girdėjusi, ir man tai atrodė visiškas briedas,o vienintelė vaistinė pas mumi ,kuri dirbo po 20val ,man pasiūlė tik šį preparatą ,bo čemeryčių jie ,tipo,neturėjo.Na ir ką..po procedūros ,ryte vėl ropojančių neregistruotų radau.Skambinu draugei,ana veterinarkėj dirba...Tai ji man ir pasiūlė rudą ampulytę nusipirkt...sako,chemija...bet jei šunims ir katėms galima,tai žmogui -juo labiau...fakts..nulėkiau, nupirkau, ištryniau...nu ir ką..prie to ,kad tikrai po to gyviai neatsigavo,+kiaušiniai peršviečiami tapo,mažės plaukai ,kurie žiauriai veliasi,nuostabaus švelnumo patapo,kad net kasų gumelės nebesilaikė biggrin.gif wub.gif Kulkei nesiūlau,bo kaip bebūtų ,chemija yr chemija.Bet jei vėl būt toks džiaugsmas,naudočiau tik tą ampulę..O jei be chemijos...pas mumi jau daugelis darželių,beje ir dienų centrai ,turi įsigiję elektrines šukas,džiaugiasi,kad tikrai padeda...
Atsakyti