Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 10, 15:51)
Gal kokosiniu vafliu nori?

nea, nenoriu. Braaaaškiųųų...
Reiks šaldiklį perknist, bet turbūt jau ir ten atsargos baigėsi. Teks putojantį šian vyšniom atsišaldyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 10, 15:04)

tikrina ir dabar. Ir dažnai.

Gal nepakankamai dažnai ir ne visur tokia griežta tvarka. Bent jau mūsų mokyklose tai kiekvieną pirmadienį seselės prisistatydavo. Ir knebinėjosi ne tik galvose, bet žiūrėjo ir panages ar švarios, ausys ar išplautos. Berniukams net kojines liepdavo nusimaut, parodyt ar kojos švarios. Ir niekas nesišiaušė dėl tokios tvarkos.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 02 10, 16:58)
Braaaaškiųųų...

Nublūdai. Eik į daržą, išsikask krūmelį ir nešk ant palangės. Uogų gal ir negreit bus, bet nors matysi ir turėsi smagaus laukimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 10, 15:46)
taigis Lylia ir nesakė, kad visi parsineša smile.gif sakė - daug kas.

Jaučiu, ateina pavasaris - noriu braškių  bigsmile.gif

Kas čia tau dabar, tai ir sakau - netiesa, nes ne daug kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 10, 15:51)
Gal kokosiniu vafliu nori? Vel susitepiau. Iki pietu siaip ne taip atsilaikiau nuo bulkutes, uztat dabar vafliu pavalgiau  biggrin.gif

Dėkui Dievui maniškis kokosų negavo pardėj...bo baigėsi sūrinių lepioškų,prasidėjusi -kokosinių vaflių era unsure.gif Mergucos,pametėkit naujų idėjų ax.gif 4u.gif
specialiai mažės paklausiau...nė karto jų galvų seselė netikrino blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 10 vasario 2017 - 16:22
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 10, 16:10)
Kas čia tau dabar, tai ir sakau - netiesa, nes ne daug kas  biggrin.gif

Gaudvile, garantuoju, kad daug kas. Ypač žiemą, kai rūbinėse sukabinami vienas šalia kito paltai, striukės su pūkuitais kalnieriais. Ne viena pažįstama mama yra keikusi, į mokyklą ėjusi kelti triukšmą dėl tų reikalų. Pamenu, kai dar mano vaikai mokėsi vidurinėje, parneŝdavo vaikai lapą, kad pasirašyčiau, jog sutinku, kad galima tikrinti vaikų kūno švarą. Aš sutikdavau, bet buvo tokių tėvų, kurie nesutikdavo.
Draugė yra sakiusi, kad kažkada važiavo viešuoju transportu, sako, sėdi prieš mane babcė, plaukai knibžda. Pati esu mačiusi, dar vaikas buvau, kaip autobuse moterys išgėdijo kitą moteriškę dėl to pačio.
Gal pas jus kokia prašmatni vidurinė, licėjus ar kas, kur tvarkingų tėvų vaikai susirenka, bet kaimuose vaikai susirenka iš visokių šeimų. Ir suaugusios panos parsineša, ne tik darželinukai. Mano dukrai slinkdavo plaukai, lūžinėdavo, tai gana dažnai su čemeryčių vandeniu trindavosi šaknis arba mišinius su juo darydavosi. Tai juokai suėmė, galvoju, nebuvo šansų pēstininkams užsiveisti biggrin.gif
Atsakyti
Kulke, nesinervuok. Maniskis ir ta dziaugsma buvo parsineses is darziuko. Juokingiausiai, kad parsinese is seno, keitem i nauja. Tai nezinojo, kuriam beda. Jei nebutu mano kirpeja praklausus manes, ar maniskis neparsinese buziuku, nebuciau ir suzinojus. Jos du berniokai i skirtingas grupes ejo. Reiskias ejo per visa darziuka masiskai.
O as dar tokia baile. Namuose pagroma dariau. Patalyne, dekiai, uzklotai, drabuziai. Visokios kepures, salikai. Is to durnumo viska ant virinimo. Daug kas siukslynen leke.
O dar pas vaika tokios kudlos. Tai svarinomes ir pas mane, ir pas tevus. Ir dabar vis apziuriu po to karto. Nors pries 8 metus berods dziaugsmas buvo.

Del papriku aciu. Jau reik set vadinasi po ciuciuka. Planuoju kist i siltnami.
Atsakyti
http://s248.photobuc...m1z2yf.jpg.html
Pasigirsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 10, 16:37)

OMG blink.gif blink.gif wub.gif bigsmile.gif dar daug liko?
su 3 paršiuke žaidžiu..nu kaip mano pirštams tos smulkios detalės nepatinka...norėjau lėlę daryt,mažė priešinasi,kad jos lovoj ji būtų,jai reik tvarto blink.gif blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 10 vasario 2017 - 16:43
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 10, 16:42)
OMG blink.gif  blink.gif  wub.gif  bigsmile.gif dar daug liko?
su 3 paršiuke žaidžiu..nu kaip mano pirštams tos smulkios detalės nepatinka...norėjau lėlę daryt,mažė priešinasi,kad jos lovoj ji būtų,jai reik tvarto blink.gif  blink.gif  unsure.gif

Apie pusę dar liko.
Ūkininkų dukra biggrin.gif
Atsakyti
P.Lylia, va taip mitai ir atsiranda 4u.gif Pirma, čia nėra išskirtinai nešvarių žmonių gyventojai, tik tiek kad murziai nejaučia reikalo naikint, prisideda prie platinimo.

Ir kaip gali būti pas daug ką, jei mano laikais mokykloj jokio triukšmo nebuvo, vyriškio, mergiotės - taip pat. Ale niekad neišsižadėjau neapturėti. Todėl, kad JOS NĖRA VIEN NEŚVARIŲ ŽMONIŲ GYVENTOJAI tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 10, 16:20)
specialiai mažės paklausiau...nė karto jų galvų seselė netikrino blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  unsure.gif

Pas mus tikrino, bet pagal paprašymą, kai mokykloj jau buvo pastebėti atvejai. Ir šiandien mokytojai skambinau, sakė kviesis. Bet tai tas tikrinimas juokų darbas, mergaitėms net plaukų nepaleidžia.
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 10, 16:25)
Gaudvile, garantuoju, kad daug kas.

O taip, o taip, o taip. Niekas nešneka. Nes gėda. Nu kaip ir H. biggrin.gif Vakar info ieškojau, jau nete straipsnių n, šiandien vaistinėj su vaistininke šnektelėjau, sakė kas darėsi rugsėjį, kai visi grįžo iš stovyklų, po atostogų ir pan. Ir žinot ką labiausiai kaltina? Pigių skrydžių bendroves. MB brolis, grįžęs iš UK pasakojo, kad ten vopše bardakas šituo klausimu.

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 10, 16:42)
norėjau lėlę daryt,mažė priešinasi,kad jos lovoj ji būtų,jai reik tvarto blink.gif  blink.gif  unsure.gif

Oi, net susižvengiau perskaičius biggrin.gif Kieta pana biggrin.gif

Psio, gana apie bužiukus, einu pietaut ir kavooos bigsmile.gif Grįžo MB, dabar šeimininkauja anas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 10, 17:24)
Ir kaip gali būti pas daug ką, jei mano laikais mokykloj jokio triukšmo nebuvo, vyriškio, mergiotės - taip pat. Ale niekad neišsižadėjau neapturėti. Todėl, kad JOS NĖRA VIEN NEŚVARIŲ ŽMONIŲ GYVENTOJAI  tongue.gif

Oho, kokia statistika biggrin.gif O tu pažiūrėk kiek atvejų iš mūsų bičių šiandien išryškėjo, iš skirtingų LT vietovių. Tu ir Ex čia pas mus ta mažuma, kuriai pasisekė smile.gif Aš vaikystėj turėjau, kaip dabar atsimenu, kad su grynu žibalu trynė ir oda pūslėm nuėjo. unsure.gif
Dėl paskutinio drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 10 vasario 2017 - 17:33
Kulke, nu neprarask sveiko proto. Man negėda, turėjau glindų, vaikystėj. Ar lengviau pasidarė sužinojus, kas buvo prieš 40 metų? doh.gif Ne iš darželio ir ne iš mokyklos, jei ką.

Man ir H negėda būtų, bet pirma jį reikėjo turėti 4u.gif
Atsakyti