Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Aš visai dzeriovnia ir tamsuolė, abo neskaičius tos knygos. Tai gražu doh.gif Ale gal reik paskaityt pasislėpus nuo MB po kaldra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 10, 21:27)
Aš visai dzeriovnia ir tamsuolė, abo neskaičius tos knygos. Tai gražu  doh.gif  Ale gal reik paskaityt pasislėpus nuo MB po kaldra  biggrin.gif

nebesuveiks...Dabar per teliką vidurdienį vaikai daugiau ir riebiau mato nei tę aprašyta biggrin.gif nepamiršk,kad prieš 28metus ją skaičiau..o siaube...kaip seniai blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 10, 21:29)
nebesuveiks...Dabar per teliką vidurdienį vaikai daugiau ir riebiau mato nei tę aprašyta biggrin.gif nepamiršk,kad prieš 28metus ją skaičiau..o siaube...kaip seniai blink.gif  blink.gif  blink.gif

Galiu tik guostis, kad tada man buvo 2 metai ir skaityt aš dar nemokėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 10, 21:25)
tėvų kambarys buvo rakinamas

oho.
Pas mus niekad nieks rakinama nebuvo ir nėra.. net wc smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 10, 21:25)

pas mane net Zalyčio 'Meilės vardu' mano kambary lentynoj stovėjo biggrin.gif turbūt specialiai padėjo, kad paskaityčiau ir kalbėtis tokiom temom nereiktų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 10, 21:36)
Galiu tik guostis, kad tada man buvo 2 metai ir skaityt aš dar nemokėjau  biggrin.gif

gali laisvai ir dabar paskaityt smile.gif istorija graži, o dabar ir slėptis skaitant visiškai nėr dėl ko smile.gif
Man išvis šios autorės knygos labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 10, 21:38)
oho.
Papildyta:
pas mane net Zalyčio 'Meilės vardu' mano kambary lentynoj stovėjo biggrin.gif turbūt specialiai padėjo, kad paskaityčiau ir kalbėtis tokiom temom nereiktų smile.gif

Aš po šiai dienai žinau namus, kur vietoj wc/vonios durų kabo dušo užuolaida biggrin.gif

Aš tik atsimenu knygą 'Meilės abėcėlė dviems', koridoriui ant spintos su antresolėm viršaus pakavota gulėjo biggrin.gif Jau koks juokas būdavo ją vartant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 10 vasario 2017 - 21:42
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 10, 21:41)
Aš po šiai dienai žinau namus, kur vietoj wc/vonios durų kabo dušo užuolaida  biggrin.gif

mes buvom svečiuose tokiam name, kur vidinių durų aplamai nėr. Niekur. Ir pilni namai žmonių. Aš kai praustis prieš miegą ėjau, laukiau vos ne iki paryčių,kol judėjimas namie aprims ir vis tiek dar prašiau diedo tarpdury pastovėt.
Atsakyti
O aš visai neseniai tą knygą vėl perskaičiau. Knyga nieko, o kai filmą vėl pažiūrėjau, tai nusivyliau, labai lėkštas pasirodė smile.gif Pirmą sykį skaičiau iš mokyklos bibliotekos.

Gonzikai, per vėlai parodei heko receptą, kaip tik turiu susimarinavusi, tuoj eisiu kepti ant keptuvės, bus ant tilto neštis prie serialų biggrin.gif. Anksčiau būčiau pamačiusi, kepčiau orkaitėje, dabar jau vėlai smile.gif Bet ačiū, pabandysiu kitąsyk.
Ar žiūrėjot kas nors serialą "Da Vinčio demonai"?
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 10, 21:50)

nea.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 10, 21:50)
O aš visai neseniai tą knygą vėl perskaičiau. Knyga nieko, o kai filmą vėl pažiūrėjau, tai nusivyliau, labai lėkštas pasirodė smile.gif Pirmą sykį skaičiau iš mokyklos bibliotekos.

Gonzikai, per vėlai parodei heko receptą, kaip tik turiu susimarinavusi, tuoj eisiu kepti ant keptuvės, bus ant tilto neštis prie serialų biggrin.gif. Anksčiau būčiau pamačiusi, kepčiau orkaitėje, dabar jau vėlai smile.gif Bet ačiū, pabandysiu kitąsyk.
tu tą ,kur per tv 8 rodė matei?jei tą,tai man tas Ralfas neee
kad greit jis iškepa...20-30min,priklauso nuo gabalų dydžio ant 200laipsnių ax.gif

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 02 10, 21:50)
mes buvom svečiuose tokiam name, kur vidinių durų aplamai nėr. Niekur. Ir pilni namai žmonių. Aš kai praustis prieš miegą ėjau, laukiau vos ne iki paryčių,kol judėjimas namie aprims ir vis tiek dar  prašiau diedo tarpdury pastovėt.

o WC? blink.gif blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 10, 22:03)
tu tą ,kur per tv 8 rodė matei?jei tą,tai man tas Ralfas neee
kad greit jis iškepa...20-30min,priklauso nuo gabalų dydžio ant 200laipsnių ax.gif

Gal ir tą, nepamenu jau. Kažkoks spektaklis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 10, 21:40)
oho.
Papildyta:
Papildyta:
gali laisvai ir dabar paskaityt smile.gif istorija graži, o dabar ir slėptis skaitant visiškai nėr dėl ko smile.gif

tau pasisekė biggrin.gif
ir tą tuo pat metu skaičiau... ir dar seksologijos pagrindai buvo suvalgyti....Pagal savo amžių buvau tuomet laaabai apsišvietusi tuo klausimu biggrin.gif
knyga geresnė wub.gif
Atsakyti
Gonzikai, naminiai varškės sūreliai
Ir sausainiai gerai atrodo.
Atsakyti