Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 11, 12:04)
Išėjau ryte į gatvę, žiūriu, kaimynas vedžioja šunį ir glosto, kalba su šunim taip, tarsi šuo jį suprastų. Paskutinis kvailys, galvoju. Parėjau namo, papasakojau katinui, abu prisijuokėm.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai čia.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 11, 11:04)
Pala pala, pasigedau Kulkes  bigsmile.gif dar neapsireiškė su savo kasrytiniu optimizmu. Gal jau išvažiavo ?  unsure.gif

Aš gi čia, vietoj biggrin.gif Viskas normaliai, aš dar Kinder siurprizas biggrin.gif Vakar MB pareiškė- arba tu pagimdysi, arba tavo pilvas supliš per tą juostą ax.gif Aš sakau, niekas taip nemoka komplimentų sakyt kaip jis. A, dar perliukas- aš jau net neatsimenu, kaip tu atroddai plona doh.gif

Fronto naujienos: įveikiau karą!!!! yahoo.gif Dabar tik reik palaikyt taiką bigsmile.gif

Labas rytas biggrin.gif Kava išgerta, pusryčiai suvalgyti. Neturiu ką pasiūlyt, nebent indus suplaut galit biggrin.gif

Net pasiskųst šiandien neturiu kuo biggrin.gif Tikras šventadienis išaušo biggrin.gif
Atsakyti

Laba

Pradejau Odiseja pas odontologus. Reiks juodos kaukes ir i banka... kiek audiniu prisipirkciau.... kiek seklu ar siulu mezgimo....

Kulke, po savaites dar patikrink. Sako tiek laiko reik visiskai isitikint. Mano vidurinelis rudeni turejo. Nukirpom trumpai. Bet savaite namie tupejo. O dabar dar vis visus apziurineju.... ir paciai vis psichologiskai krapstinetis noris.....

Atsakyti

O duris namie tik siemet sudejo. Gyvenam trečia žiema :) wc buvo su antklodes uzvalkalu atskirtas. :D kazkaip nemaise... :D

Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 02 11, 12:09)

Kukuska, ar ne tau žadėjau paprikų vardinių ? Rašyk adresą mirksiukas.gif

Jo, sulauksi tu iš tos Kukuškos adreso.. Jau gal tris kartus asmeniškai rašiau, prašiau, turbūt net mušiau, nu ir nieko, tyli kaip....
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 02 11, 11:32)
Jo, sulauksi tu iš tos Kukuškos adreso.. Jau gal tris kartus asmeniškai rašiau, prašiau, turbūt net mušiau, nu ir nieko, tyli kaip....

Karštu lygintuvu padus pašildyti bandei? Dar visada galima vinių į panages pasiūlyti wub.gif
Kulke, dabar kas savaitę procedūrą dar 2 kartus reiktų pakartoti- ta prasme galvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Kulke, tu turbo.
Freke teisi, po savaites, dvieju revizija daryk butinai. Nes jei praziopliojai ir liko gl, buzis issiris.

Gonzikai, apie veterinarinius vaistus zinau pakankamai. Veterinaram teko labai daug padet, tiek praktikam, tiek teoretikam, nes ju registre mazai registruotu. Uztat veterinarai man sluota roziu atitempe ❤
Na negalima duoti zmonems. Pasakyciau griezciau, bet nesakysiu. Ir cia ne vien teorines zinios.

Apie kosmetika kitos plonybes. Bet jei tai gydomoji kosmetika, vel kiti niuansai.
Atsakyti

Kukuska, ar ne tau žadėjau paprikų vardinių ? Rašyk adresą mirksiukas.gif
Jatau sėdžiu sėkleles dėlioju, širdyje gėris ir ramybė ...... ir staiga pro euforijos skydą prasimuša balsas- mama, man drobės dailei reikia, pirmadieniui..... doh.gif

Nu ne brangioji, ne man. Neduosiu adreso. Cia gal aš tau triufelio sėklų siūliau.

Oj kaip pažįstama vaikų poreikiai, kartą važiavom į miestą kažkokios fanieros ieškoti :)

Saulele, adresą parašiau ant voko ir šnd palikau pašte. Išveš antradienį apie 10 link tavęs. A ger?

Atsakyti
Nera, geru drobiu yra TP. Ten jos ir nebrangios.
Atsakyti
Pou tai gal tau žadėjau paprikų- saintlinos ir ex unsure.gif tikrai žinau, kad kažkam iš bityno ir sąlyginai naujokeu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 11, 11:04)
Ok, dekui, susirasiu. Vaikas sakė, jam patiko kažkoks nespalvotas ,,Dvylika prisiekusiųjų". Mudviejų skoniai filmams labai sutampa, reiks susirasti ir pažiūrėti. Šiaip aš irgi nemėgstu karinių. Tiesa, ar žiūri Petrą? Aš nežiūrėjau dar, kada kai sėsiu ir viską pažiūrėsiu vienu sykiu.

1957m tas nespalvotas?

Aha, žiūriu. Man labiau šis sezonas nei praėjęs. Vėl intrigas visi rezga, neliūdna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 02 11, 14:04)
Pou tai gal tau žadėjau paprikų- saintlinos ir ex unsure.gif  tikrai žinau, kad kažkam iš bityno ir sąlyginai naujokeu smile.gif

As jau turiu, aciu 4u.gif , bet ne man ir zadejai mirksiukas.gif
Atsakyti