Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 11, 11:04)
Išėjau ryte į gatvę, žiūriu, kaimynas vedžioja šunį ir glosto, kalba su šunim taip, tarsi šuo jį suprastų. Paskutinis kvailys, galvoju. Parėjau namo, papasakojau katinui, abu prisijuokėm

lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2017 02 11, 14:04)
Pou tai gal tau žadėjau paprikų- saintlinos ir ex unsure.gif  tikrai žinau, kad kažkam iš bityno ir sąlyginai naujokeu smile.gif

Frekei gal?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 11, 14:15)
1957m tas nespalvotas?

Aha, žiūriu. Man labiau šis sezonas nei praėjęs. Vėl intrigas visi rezga, neliūdna  bigsmile.gif

Turbūt, sakė, kad senas, metų neįsidėmėjo.
O, tai tada bus įdomu smile.gif

Kulke, mūsų nuotaka ką tik jau pagimdė, dabar tavo eilė bigsmile.gif reiks ieškotis siūlų ir megzti dovaną. Turiu nusižiūrėjusi megztuką su kapišonu smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Beliko tamsiai pilkus kaspinėlius primontuot su tokios pat spalvos karoliuku ax.gif

Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 11, 15:00)
Turbūt, sakė, kad senas, metų neįsidėmėjo.
O, tai tada bus įdomu  smile.gif

Kulke, mūsų nuotaka ką tik jau pagimdė, dabar tavo eilė  bigsmile.gif reiks ieškotis siūlų ir megzti dovaną. Turiu nusižiūrėjusi megztuką su kapišonu  smile.gif

Kažin ar tokį seną rasiu unsure.gif

****, ****, sugalvoji ir mygom padarai. Nerviji cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 11 vasario 2017 - 16:06
Gaudvile, labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 11, 16:11)
[url=http://www.part.lt/perziura/3fe379956ae23a99863823f0885eb5c7431vartotojo įkelta nuotrauka[/url]

Beliko tamsiai pilkus kaspinėlius primontuot su tokios pat spalvos karoliuku  ax.gif
Papildyta:

Kažin ar tokį seną rasiu  unsure.gif 

****, ****, sugalvoji ir mygom padarai. Nerviji  cool.gif  biggrin.gif

Čia sau? Pamenu, kad gyreisi mezganti, bet neuzfiksavau, kam. Bus gražu, kai papuoši.

Žiūriu dabar. Man patinka tokie detektyvai be smurto. Su pavadinimu nusišnekėjau, bet kad radai metus, tai radai ir pavadinimą smile.gif
Atsakyti
Negimdau ir negimdysiu dar dvi savaites. Taškas biggrin.gif

Pas mane pagal meniu šiandien Kūčios biggrin.gif

Gaudvile, man tavo foto kartais net labiau patinka už tai ką jose rodai biggrin.gif Bepirštės- liuks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 11, 16:28)
Čia sau? Pamenu, kad gyreisi mezganti, bet neuzfiksavau, kam. Bus gražu, kai papuoši.

Žiūriu dabar. Man patinka tokie detektyvai be smurto. Su pavadinimu nusišnekėjau, bet kad radai metus, tai radai ir pavadinimą  smile.gif

Sau, na bet dabar kokį dešimtmetį kaupsiuos šviesiai pilko paltuko įsigijimui. Dabar nėra prie ko jų nešiot. Eis ilsėtis į stalčių biggrin.gif

Tai čia ne aš, Google geriausiai žino ką atsakyti laugh.gif

Ot, gyvenimas, išgelbėjau vakar vyriškį, tai dabar biesinasi kodėl nėra temperatūros. Per mažai pasikankino, ar ką wacko.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 11, 16:35)
Negimdau ir negimdysiu dar dvi savaites. Taškas  biggrin.gif

Pas mane pagal meniu šiandien Kūčios  biggrin.gif

Gaudvile, man tavo foto kartais net labiau patinka už tai ką jose rodai  biggrin.gif  Bepirštės- liuks  bigsmile.gif

Ir gerai, nu. O kaip reikalai su kaktusu?

Silkė su kisielium? blink.gif

Toks tikslas paprastai ir yra, bo pats daiktas nieko ypatingo. Ačiū smile.gif
Atsakyti
Taip taip taip, sutinku del Gaudviles nuotrauku, liuks.

Pažiūrėjau tuos 12, ne šedevras, 8 iš 10. Pats tas siuvinėjant, kai galima daugiau klausytis nei žiūrėti.

Gaudvile, tavo diedui dėmesio trūkumas biggrin.gif

Pažadėjau šuniui eiti pasivaikšĉioti, o tingiu, bet reiks išsivesti senuką, o katinai žvengs, kad apgavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 11, 16:51)

Gaudvile, o koks ren filmas su Jolie apie karą? Man paprastai su ja visi neblogi. Kaip ir tue, kur Kidman vaidina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 11, 17:18)
Gaudvile, o koks ren filmas su Jolie apie karą? Man paprastai su ja visi neblogi. Kaip ir tue, kur Kidman vaidina smile.gif

Jolie ten nevaidina, ji pačio filmo režisierė - Nepalūžęs ( Unbroken ) ;)
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 11, 17:17)
Pažiūrėjau tuos 12, ne šedevras, 8 iš 10. Pats tas siuvinėjant, kai galima daugiau klausytis nei žiūrėti.

Pažadėjau šuniui eiti pasivaikšĉioti, o tingiu, bet reiks išsivesti senuką, o katinai žvengs, kad apgavau  unsure.gif

Tau gerai, negaliu siuvinėti - nieko neįžlibinu. Norėjau specialų padidinimo stikliuką įsitaisyti, tais neturėjo parduotuvėj. O kaip schemoje nepasiklysti? Ajomajo, po 15 kartų skaičiuodavau vieną kv cm wacko.gif

Tai ir katinus veskis kartu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 11 vasario 2017 - 17:36
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 11, 16:51)
Sau, na bet dabar kokį dešimtmetį kaupsiuos šviesiai pilko paltuko įsigijimui. Dabar nėra prie ko jų nešiot. Eis ilsėtis į stalčių  biggrin.gif

Ot, gyvenimas, išgelbėjau vakar vyriškį, tai dabar biesinasi kodėl nėra temperatūros. Per mažai pasikankino, ar ką wacko.gif

Ir gerai, nu. O kaip reikalai su kaktusu?

Silkė su kisielium?  blink.gif

Kandys sugrauš tavo bepirštes pirmiau, nei tie 10metų praeis, kol paltuką tau kas pasiūs biggrin.gif

Ne, nu anas buvo jau visą drama queen veiksmų seką apgalvojęs, o tu viską sužlugdei. Kas tu per žmona??? biggrin.gif

Hm.. su kaktusu, manau dar savaitė ir gal bus jau visai gerai smile.gif

Nea, žuvis su svogūnais ir kečupu, MB dar grybų užsimanė pasidaryt. Tai taip ir gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 11, 17:34)
Jolie ten nevaidina, ji pačio filmo režisierė - Nepalūžęs ( Unbroken ) ;)
Papildyta:

Tau gerai, negaliu siuvinėti - nieko neįžlibinu. Norėjau specialų padidinimo stikliuką įsitaisyti, tais neturėjo parduotuvėj. O kaip schemoje nepasiklysti? Ajomajo, po 15 kartų skaičiuodavau vieną kv cm wacko.gif

Žiūrėsiu ir aš.

Dabar, kai pripratau prie smulkumo, visai nieko. Tik užknisa pavieniai kryžiukai, daryk kaip nori netelpa siūlas tarp kitų siūlų, negula gražiai. Schemą kartais pasibraukau, bet čia nesunki, spalvota, palyginus dideli plotai viena spalva siuvinėjasi, tai nesimaišo. Turiu spec. markerį, pasibraižau ant medžiagos 10x10, tas labai palengvina, kaip navigacija nepažįstamam mieste biggrin.gif užtat dažnai sumaišau spalvas, nauja reikalinga raudona spalva 16, pasižiūriu, dar pasitikrinu ir išsiuvinėju su kita raudona 15 biggrin.gif paskui ardau. Bijau ir pagalvoti, kaip susitvarkysiu su užsakytu rinkiniu, ten bus gal 54 spalvos ir pilnas siuvinėjimas.
O ką vėl nori siuvinėti?
Atsakyti