Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 02 17, 07:46)
Tam, kad paklaustų kaip jaučiuosi, pamatuotų spaudimą, apimtis ir su dūdele paklausytų  ax.gif

A, na tai panašiai kaip pas draugę eini smile.gif pasėdit, paplepat ir psio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2017 02 17, 08:22)
Labas rytas, jau paprikas sėjat blink.gif kodėl aš tokia atsilikėlė pastoviai ax.gif  kokį pomidorą ankstyvam sėjat?

Nepasėjau dar nė vienos paprikos ir nė vieno pomidoro smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2017 02 17, 05:41)

Kokia tu šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Saintlina, užuojauta 4u.gif

Freke, sveikatos tau. Gražūs tavo siuviniai.

Nera, aš pasisėjau ankstyvam derliui Dietskij sladkij, aišku, daugiau, nei man reikia (kaip visada biggrin.gif )
Jei nori, švilpk, perpikiuosiu, galėsiu daigą duot, per akis jo.

O mano paprikos šiais metais stebuklingai lenda (tfu tfu tfu, kad nenulėktų nuo gyvatuko)
Atsakyti
Freke, šaunuolė, labai gražiai 4u.gif

Bičių darbščiųjų rankų būrelis mane į neviltį varo. Jaučiuosi tokia tinginė unsure.gif

Kulke, bet tai kur tu daugiau tokią dūdą pamatysi bigsmile.gif Ir pažiūrėk, kaip orai taisosi, žino, kad tau reikės daug su Kulkiuku špaceroti wub.gif

Kiek vakar parduotuvėse žmonių... Ligoniukui turėjom mineralinio nuvežt. Tai rodos, kad visa ta minia po Valentynkės su mineraliniais ir stovėjo.
Atsakyti
Ermitaže yra su nuolaida žemės mišinys su kaulamilčiais. Ir dar Schultz trąžos pomidorams su nuolaida (yra ir didesnis tas indukas). Pasisekė man, sakyčiau, gavau su pristatymu iki mašinos, niekur važiuot nereikėjo ax.gif
Atsakyti
[quote=NERA,2017 02 17, 08:22]
Labas rytas, jau paprikas sėjat blink.gif kodėl aš tokia atsilikėlė pastoviai ax.gif kokį pomidorą ankstyvam sėjat? Kažkaip pagalvojau, kad šiemet jokios ankstyvos veislės neturiu ax.gif čia užuominą turbūt supratot, kad mane į sėklų parduotuvę traukia smile.gif

sveikos 4u.gif
Nėra,kas kad namie jau antra sėklų dėžė artipilnė...ir substrato apie 150l stovi...ir vakar dar pomidorų nusipirkau...net čiliako jokio nesu pasėjusi...bijau ,kad nebūtų ,kaip poernai-daugeliui nedygo,o man šnaij po savaitės kareiviai jau stovėjo ax.gif
Freke ,faina wub.gif Ne įrodymų prašiau,man tai bais įdomu,ką kitos krapštinėjasi ax.gif
gaudyk 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveik mirksiukas.gif Kas per balė,kad torto reik? tavo ? hmm.gif
jau kad lėkiau iš lauko grįžusi bitynan pasicekavyt ,ar nėra jau mažo bičiuko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 17 vasario 2017 - 11:11
QUOTE(daimura @ 2017 02 17, 10:34)
Ermitaže yra su nuolaida žemės mišinys su kaulamilčiais. Ir dar Schultz trąžos pomidorams su nuolaida (yra ir didesnis tas indukas). Pasisekė man, sakyčiau, gavau su pristatymu iki mašinos, niekur važiuot nereikėjo  ax.gif

Ačiū 4u.gif O, kaip gerai, reiks nusipirkt tos žemės. O va trąšas reik peržiūrėt, kokias turiu. Nes vėl būsiu kaip durnius su durelėm. Prisiperku, užmirštu, paskui pilnos pakampės.

Aš tai sukišau į vatos diskelius, bet dar vangiai kruta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 17 vasario 2017 - 11:34
Pamiegojau, pabuvau pas gydytoją, einam pagert kavos biggrin.gif
Vakar svečių turėjom, pyragų pyragėlų pilnas šaldytuvas, o aš vistiek silkę pasigriebiau biggrin.gif Po silkės labai gerai saldėsiai lenda biggrin.gif

Dabar jau jei nepagimdysiu tai sakė ateit po termino smile.gif

Tipo ankstyvam derliui pasėjau Dietską, Floridą, Dyno h ir Ola polką. Niekad nebūna pas mane ankstyvo derliaus, bet sėju vistiek anksti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 17 vasario 2017 - 13:17
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 17, 12:56)
Pamiegojau, pabuvau pas gydytoją, einam pagert kavos  biggrin.gif
Vakar svečių turėjom, pyragų pyragėlų pilnas šaldytuvas, o aš vistiek silkę pasigriebiau  biggrin.gif  Po silkės labai gerai saldėsiai lenda  biggrin.gif

Dabar jau jei nepagimdysiu tai sakė ateit po termino  smile.gif

jamam bigsmile.gif ,aš didelį puodą,bo paryčiais bais mušiaus,net rėkavau...mb sakė,kad budint net kelis kart bandė..užtat atsikėliau,akurat,kaip po muštynių...net akys sunkiai mirksi ax.gif
aš ne nestuke.gif bet mūsų maistas sutampa...sumuštiakas autentiškos ruginės su silke ir pomidoru ax.gif
ką gaminam?Pas mumi keptos vištos šlaunys su ryžiais ir morkų/česnako salotais,+Lylios paturbinti kokosiniai vafliai...kondensuotas pienas baigėsi ,vietoj jo RUDUDU dėjau ax.gif

Kada tau terminas?Sakei ,kad lyg per Gaudvilės tortadienį gimdysi hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 17 vasario 2017 - 13:17
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 17, 13:16)
jamam bigsmile.gif ,aš didelį puodą,bo paryčiais bais mušiaus,net rėkavau...mb sakė,kad budint net kelis kart bandė..užtat atsikėliau,akurat,kaip po muštynių...net akys sunkiai mirksi ax.gif

aš ne  nestuke.gif bet  mūsų maistas sutampa...sumuštiakas autentiškos ruginės su silke ir pomidoru ax.gif

ką gaminam?

Kada tau terminas?Sakei ,kad lyg  per Gaudvilės tortadienį gimdysi hmm.gif

O aš jau net sapnuose GN lankausi, atėjo gydytoja apžiūrėt, o man tik viena mintis- plia, reik staigiai nusimuilint į wc susitvarkyt apartamentus biggrin.gif

Autentiška ruginė tai čia samagono pavidalu duona? biggrin.gif Stipru biggrin.gif Ok, ok, kabinėjuosi biggrin.gif Supratau viską teisingai biggrin.gif

Gaminsiu gal kudlietus, tegu tik mėsa atšyla. smile.gif

Nea, jos ankstėliau gimtadienis. Man terminas kitą sekmadienį.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 17, 13:25)
O aš jau net sapnuose GN lankausi, atėjo gydytoja apžiūrėt, o man tik viena mintis- plia, reik staigiai nusimuilint į wc susitvarkyt apartamentus  biggrin.gif

Autentiška ruginė tai čia samagono pavidalu duona? biggrin.gif Stipru  biggrin.gif  Ok, ok, kabinėjuosi  biggrin.gif Supratau viską teisingai  biggrin.gif

Gaminsiu gal kudlietus, tegu tik mėsa atšyla.  smile.gif

Labos,
Kulke, žaviuosi tavim.
Pas mane kibinai
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 02 17, 13:45)
Labos,

Pas mane kibinai
[]

blink.gif blink.gif čia darbe taip prašmatniai užkandžiauji? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 17, 13:25)
O aš jau net sapnuose GN

Autentiška ruginė tai čia samagono pavidalu duona? biggrin.gif Stipru  biggrin.gif  Ok, ok, kabinėjuosi  biggrin.gif Supratau viską teisingai  biggrin.gif

Gaminsiu gal kudlietus, tegu tik mėsa atšyla.  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
negeriu tos stiprios...per macnu man ax.gif biggrin.gif
diedas paskambino,ryt savo vyresniąją atsiveža.Nurodymas ciapų pagamint..REIK eit faršo parsinešt...
aaa,tai nebedaug jau ir laukt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 17, 14:10)
blink.gif  blink.gif čia darbe taip prašmatniai užkandžiauji? bigsmile.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
negeriu  tos stiprios...per macnu man ax.gif  biggrin.gif
diedas paskambino,ryt savo vyresniąją atsiveža.Nurodymas ciapų pagamint..REIK eit faršo parsinešt...
aaa,tai nebedaug jau ir laukt bigsmile.gif

Gavau vieną dieną atostogų. Va. Gavosi cielos keturios. Ryt Aukštaitijon, anytos metinės.
Atsakyti