Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 16, 12:56)
Labas, pietų metas, ką gaminat? Aš kugelį  unsure.gif

Labas biggrin.gif Lietuvos vėliavėles gaminam biggrin.gif O iš maisto, tai nuo vakar dar turiu aluje keptą karką, bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 16, 12:56)
Labas, pietų metas, ką gaminat? Aš kugelį  unsure.gif

nežinau...mėsos nesinori,žuvies irgi unsure.gif daržovių šeima nevalgys...
Atsakyti

Uf, grįžom nuo piliakalnio, vaikams net sniego nereikia, galima gi per žemę čiuožti ar tiesiog ristis.

Labai smagu, tik vėjas šaltokas.

Pas mus šnd balandėliai. Kokioms 3 dienom turėtų užtekt :) tikiuosi

Atsakyti
Kukuška,turininga jūsų šventė wub.gif
Saulė lauke šviečia, o mes su vaikais gryčioj tupim,bo ir vaikis jau su varvekliu susirangęs fajebokinasi unsure.gif
su maže ką tik picą sumarmalavom,+ pati užsikepė pagamint šokoladi į pudingą,teko padėt..bręsta dabar šaldytuve ax.gif
Mergaitės,jūs palaikot šiemet akciją prieš supermarketus?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 16, )
Mergaitės,jūs palaikot šiemet akciją prieš supermarketus?

Nei palaikau, nei nepalaikau. Nematau prasmės tiesiog. Nes dar neprasidėjus boikotui žmonės apsiperka į priekį keliom dienom, nesėdi juk nevalgę, nes va boikotas. Arba pyst pasibaigia kokie pampiai ar mišinukas vaikui per tas dienas. Gi nesakysi- o, vaikeli, pabūk nesysiojęs ir nevalgęs, negaliu nupirkt, palaikau boikotą. Mano boikotas yra tas, kad karts nuo karto važiuojam į PL ir ten paliekam pinigus. Ir šiandien žinau bent tris šeimas, kurios LT nepriklausomybę švenčia apsipirkinėdami PL. Bet ar LT tai kam nors rūpi?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 16, 16:33)
Mano boikotas yra tas, kad karts nuo karto važiuojam į PL ir ten paliekam pinigus. Ir šiandien žinau bent tris šeimas, kurios LT nepriklausomybę švenčia apsipirkinėdami PL. Bet ar LT tai kam nors rūpi?

na mes turim netoli namų parduotuvėlę,tai ,kad ir šiandien,lėkiau ten...MB siūlė ryt varyt pas lenkus,bet kad mėsos mums nereik,pieno irgi,jogurtų visai nebeperku...skalbimo miltelius iš vokiečių perkam,na dar Lidl buvau užsipirkus,tai porai mėn tikrai užteks...tai kaip ir nebuvo dėl ko tę rautis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 16, 17:07)
na mes turim netoli namų parduotuvėlę,tai ,kad ir šiandien,lėkiau ten...MB siūlė ryt varyt pas lenkus,bet kad mėsos mums nereik,pieno irgi,jogurtų visai nebeperku...skalbimo miltelius iš vokiečių perkam,na dar Lidl buvau užsipirkus,tai porai mėn tikrai užteks...tai kaip ir nebuvo dėl ko tę rautis ax.gif

Tai tau kaip ir nėra ko boikotuoti biggrin.gif
Atsakyti
Labas, draugės 4u.gif grįžau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 16, 18:51)
Labas, draugės  4u.gif  grįžau.

Labas, pasiilgt jau spėjau 4u.gif Kaip tu? Kaip tėvukas?
Atsakyti
Laba, mergicos.

Saintlina 4u.gif

Prisivalgiau, ridinejuos kaip kukulis.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 16, 18:57)
Labas, pasiilgt jau spėjau 4u.gif 
Kaip tu? Kaip tėvukas?

kaip miela wub.gif
liūdesys, žinoma. O šiaip gi nieko. Va, tuoj pas jus ir smagiau pasidarys.
Tėvukas neblogai.
Atsakyti
Saintlina, 4u.gif
Atsakyti