Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 12:21)
jaučiu, bankrotas mane kepštels greičiau nei galvojau lotuliukas.gif

kaip tiiingiuu ką nors veikti...

biggrin.gif

Aš irgi smile.gif Dar su chalatu šmirinėju ax.gif Reiktų gal kažką veikt, bet visai nenooo biggrin.gif O tu eik paprikų pasėt į tuos tūkstančius litrų substraKto biggrin.gif Aš šiandien jau kelias kilputes radau bigsmile.gif
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif
NĖRA,vakar ,kai Kulkė buvo dingus,galvojau psio... jau laistysim naktį bičių biggrin.gif
Man irgi tinginio diena,ale priversta darbuotis...Ciapai jau verda,tad trumpam čia prišokau

Kai šeima pavalgys,gal ir keletą peperoncinių pasėsiu...man jie patys pačiausi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 18, 12:30)
O tu eik paprikų pasėt į tuos tūkstančius litrų substraKto  biggrin.gif  Aš šiandien jau kelias kilputes radau  bigsmile.gif

gal tikrai reiktų?.. nors kelias, abo laukui dar kaip ir ankstoka. Kaži, kaip čia su pomidorais man šiemet bus - vienas šiltnamis pilnai braškių priaugęs biggrin.gif kur buvo kažkiek pasodinta pirmosios vuogytėms, per vasarą prisiūsavo iki vientiso kilimo. Gal spės nuderėt braškės iki pomidorų sodinimo? bigsmile.gif
aga, tie litrai dar nepraplėšti biggrin.gif ar nereiks chebrai atgal į mašiną tįst, kad kaiman išvežt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 18, 13:36)
vakar ,kai Kulkė buvo dingus,galvojau psio... jau laistysim

Kai šeima pavalgys,gal ir keletą peperoncinių pasėsiu...man jie patys pačiausi wub.gif  wub.gif  wub.gif

kad visos taip netrevoja, tai Kulkė ir neskuba smile.gif

o kuo jie tau taip patinka? Einu pagooglinsiu, kas per daiktas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 14:29)

kad visos taip netrevoja, tai Kulkė ir neskuba smile.gif

o kuo jie tau taip patinka? Einu pagooglinsiu, kas per daiktas.

ir primetu,kaip visi ją užknysa su tuo netrevojimu ax.gif
man pernai Daimura,atrodo,atsiuntė...man jie ir žalli.ir raudoni,ir marinuoti,ir džiovinti wub.gif wub.gif tarpinis variantas tarp paprikos ir čilio...Chajenf1 šeimai per aštrus...tad peperoncini nusprendėm daug augint,o tų labai aštrių tik po 1-2
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 18, 15:25)
man pernai Daimura,atrodo,atsiuntė...man jie ir žalli.ir raudoni,ir marinuoti,ir džiovinti wub.gif  wub.gif tarpinis variantas tarp paprikos ir čilio...Chajenf1 šeimai per aštrus...tad peperoncini nusprendėm daug augint,o tų labai aštrių tik po 1-2

Patikėk, nėr to netrivojimo mano aplinkoj, tik čia biggrin.gif Šiandien jau daiktelius ligoninėn pasidėliojau smile.gif

Geri jie tikrai smile.gif MB čia kada užsimanė aštrumo, vis kiek ima marinuotų čilių, tiek jam neaštru. Tai vat tam reikalui turėjau kozirį- stiklainiuką habanerų ax.gif Imk , sakau, ir mėgaukis biggrin.gif Ėmė, tik tas mėgavimasis toks gavosi nei šioks, nei toks. Pasireiškė lakstymu, giliu kvėpavimu, gėrimu kas papuola ir rytiniais keiksmais WC biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 18 vasario 2017 - 15:40
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 18, 15:39)
Patikėk, nėr to netrivojimo mano aplinkoj, tik čia  biggrin.gif Šiandien jau daiktelius ligoninėn pasidėliojau  smile.gif

Geri jie tikrai  smile.gif  MB čia kada užsimanė aštrumo, vis kiek ima marinuotų čilių, tiek jam neaštru. Tai vat tam reikalui turėjau kozirį- stiklainiuką habanerų  ax.gif  Imk , sakau, ir mėgaukis  biggrin.gif  Ėmė, tik tas mėgavimasis toks gavosi nei šioks, nei toks. Pasireiškė lakstymu, giliu kvėpavimu, gėrimu kas papuola ir rytiniais keiksmais WC  biggrin.gif

wub.gif wub.gif įsivaizduoju,kaip lauki susitikimo wub.gif rašau,ir gūzas gerklėj darosi ,nors gi ne pati laukiuos wub.gif
Matai,maniškis kultūrniai čiliako naudoja...bet va šeimos draugas ,tai patikėk blink.gif ...tai jo žmona skundžiasi,kad po jo čilinių vakarų neįmanoma į tualetą po jo eit unsure.gif
Atsakyti
Migrenius vos nedabaige. Galvojau, jau psio.

Zemiu su kaulamilciais Daimuros uzrodytu pripirkom. Rytoj jau ismirkytas paprikas, pioiriukus tupdysiu, ziuresiu, kas gausis. Siand kazkaip galva dar nelabai ir akys rodyti nenori. Bet jau pavalgiau bent. Vakar du sumustinius buvau suvalgius ir psio.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 18, 15:25)

kaip tas Šreko asiliukas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 02 18, 16:49)
Vakar du sumustinius buvau suvalgius ir psio.

nu tiap, prie migreniaus daug neprivalgysi..
gerai, kad jau atsigavai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 08:24)
Kokios varžybos? Kas varžosi?  bigsmile.gif
Labas rytas smile.gif

Mažiukui futbolo turnyras, ką tik gryžom.
Saintlina, aš po paskutinio spektaklio lengvai nesudipratus buvau- toks jsusmas, kad kaimas kryžkelė ir nieko nesuprantu smile.gif
Pou, man nelaboji ketvirtadienį artinosi, bet aš dabar naują veiksmų planą kovai su ja atidurbinėju- labai tikiuosi, kad pavyks.
Gonzikai, kad tu žinotum kaip aš cepelinų norėčiau....
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 02 18, 17:57)
Mažiukui futbolo turnyras, ką tik gryžom.
Saintlina, aš po paskutinio spektaklio lengvai nesudipratus buvau- toks jsusmas, kad kaimas kryžkelė ir nieko nesuprantu smile.gif

laimėjot? smile.gif

o kokiam buvot? Nors aiškiai Kaune, o ten aš nieko nemačiau smile.gif

kuo šiandien damos bus užsiėmę? Ar bus man kompanija prie putojančio?...
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 02 18, 17:57)

Gonzikai, kad tu žinotum kaip aš cepelinų norėčiau....

tau su spirgais ar gretiene? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 18:00)
laimėjot?

kuo šiandien damos bus užsiėmę? Ar bus man kompanija prie putojančio?...

Visi bent 2m vyresni, bet ne paskuiniai likom smile.gif
Aš, tik jau su stipresniu, nes labai sušalau unsure.gif
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 18, 18:05)
tau su spirgais ar gretiene? biggrin.gif

Su spirgais ax.gif jatau net seilių pilna burna ax.gif
Ate, milda vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti