Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 18:00)

kuo šiandien damos bus užsiėmę? Ar bus man kompanija prie putojančio?...

Surprise surprise - mezgu tapus prie komplektuko biggrin.gif Tu gerk, aš pyragu užkąsiu biggrin.gif
Savaitgalį svečiai atsivežė braškių pirktinių, jau kokis falšyvumas, kai turi su kuo palygint skonį, ojai vajai ax.gif

Ar jūs pastebėjot, kad namie sėdintys vyrai kaip katinai- tik ėda, guli ir į wc vaikšto ax.gif MB va popiet kaip užsnūdo, tai garantuoju, pabus ir pirmas klausimas bus- ką vakarienei galėtumėm suvalgyt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 02 18, 18:21)

Su spirgais ax.gif  jatau net seilių pilna burna ax.gif
Ate, milda vietoj mirksiukas.gif

pavėlavaivartotojo įkelta nuotrauka,spirgų pati užsidėsi,bo diedas jau pirtin išsinešė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 18:00)
l

kuo šiandien damos bus užsiėmę? Ar bus man kompanija prie putojančio?...

viskuom,priedo ir tupėjimu čia biggrin.gif jungiuos mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš, tik jau su stipresniu, nes labai sušalau unsure.gif

nuo ryto iki dabar tikrai turėjai sušalt blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 18, 18:22)
Ar jūs pastebėjot, kad namie sėdintys vyrai kaip katinai- tik ėda, guli ir į wc vaikšto  ax.gif

dar tv žiūri. Pastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 18, 18:22)
Surprise surprise - mezgu tapus prie komplektuko  biggrin.gif Tu gerk, aš pyragu užkąsiu  biggrin.gif
Savaitgalį svečiai atsivežė braškių pirktinių, jau kokis falšyvumas, kai turi su kuo palygint skonį, ojai vajai  ax.gif

Ar jūs pastebėjot, kad namie sėdintys vyrai kaip katinai- tik ėda, guli ir į wc vaikšto  ax.gif MB va popiet kaip užsnūdo, tai garantuoju, pabus ir pirmas klausimas bus- ką vakarienei galėtumėm suvalgyt?  doh.gif

parodyk gi tą komplektuką bigsmile.gif aš tau Rožės sesę parodysiu...jei sugebėsiu atsisiųst..bo vakar 3 kartus siunčiaus...pššš,nebent vaikis padės
diedas valentinkei buvo nupirkęs..Kvapas lyg ir yra,ale kokia žolė burnoj unsure.gif
ne guli,o parpia,bent jau maniškis...
parsiuntė vaikis,pristatau PĖTRĄvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 18 vasario 2017 - 18:41
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 18, 18:31)

viskuom,priedo ir tupėjimu čia biggrin.gif jungiuos mirksiukas.gif

super thumbup.gif nu, pasakok kokį anekdotą, kol aš putojančio susirasiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 18, 18:33)
ne guli,o parpia,bent jau maniškis...

pas mano mergelę miegančią dar laptopas ant pilvo atidarytas dažnokai būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 18:39)
super thumbup.gif  nu, pasakok kokį anekdotą, kol aš putojančio susirasiu  bigsmile.gif
Papildyta:
pas mano mergelę miegančią dar laptopas ant pilvo atidarytas dažnokai būna  biggrin.gif

jau kur kur...ale šitoj vietoj visiškas biezdarius unsure.gif
ai neeee,maniškiui TV,kaip migduko,geresnė draugija.Kompas jam tik naujienom,laikraščiams paskaityt...
Atsakyti
Visi bent 2m vyresni, bet ne paskuiniai likom smile.gif
Aš, tik jau su stipresniu, nes labai sušalau unsure.gif

Su spirgais ax.gif  jatau net seilių pilna burna ax.gif
Ate, milda vietoj mirksiukas.gif

Kada kavos reikia? biggrin.gif mirksiukas.gif , o lašinukų koordinačių? rolleyes.gif
Parvažiavom po metinių, įstipom. Ale vaikiui jau bandau kunigų seminariją siūlyt.....taigi klebonėlis su Tesla važinėja. Va taip va. unsure.gif
Gonzikai, Pėtra- liuks.
Cepų nenoooo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 18 vasario 2017 - 18:53
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 18, 18:33)

thumbup.gif čia jau jūsų namų gyventoja?

ė, Gonziau, o kokį vardą vaikai veršiukui išrinko?
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 18, 18:43)
ai neeee,maniškiui TV,kaip migduko,geresnė draugija.Kompas jam tik naujienom,laikraščiams paskaityt...

ui, pas mus irgi tik pabandyk teliką išjungt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 02 18, 18:44)
Ale vaikiui jau bandau kunigų seminariją siūlyt....

dėl Teslos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 19:01)
thumbup.gif čia jau jūsų namų gyventoja?

ė, Gonziau, o kokį vardą vaikai veršiukui išrinko?
Papildyta:
ui, pas mus irgi tik pabandyk teliką išjungt doh.gif
Papildyta:
dėl Teslos? smile.gif

biggrin.gif nepasirašo... mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 18 vasario 2017 - 19:04
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 18, 18:31)
pavėlavaivartotojo įkelta nuotrauka,spirgų pati užsidėsi,bo diedas  jau pirtin išsinešė ax.gif

Jatau......būtum arčiau į svečius prašyčiausi ax.gif
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 18:33)
nuo ryto iki dabar tikrai turėjai sušalt  blink.gif

Patikėk, angaras nešildomas unsure.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 18:39)
super thumbup.gif  nu, pasakok kokį anekdotą, kol aš putojančio susirasiu  bigsmile.gif

Kaip tik šiandien vienas tėtis pasakojo: nusipirko žmogelis karvę. Užaugino, atėjo laikas su jaučiu ją supažindinti. Atveda vieną, telyčia bėga, sukasi, nueko nepavyko. Atveda antrą- telyčia vos ne sėdasi ant žemės, bėga, vėl nieko. Iš tos nevilties po trečio žmogelis nuveda telyčią pas veterinarą, kad apsėklintų. Papasakoja visą istoriją, o veterinaras ir klausia- telyčią iš Telšių pirkot? Žmogeliui akys nušvito, akurat! Ir jūs iš ten pat pirkot? O veterinaras atsako:
- ne, žmoną iš ten turiu!
QUOTE(ate42 @ 2017 02 18, 18:44)
Kada kavos reikia? biggrin.gif  mirksiukas.gif , o lašinukų koordinačių? rolleyes.gif
Visko reikia rolleyes.gif  manau kitą savaitę susitiksim, nes ryt dar pas mamą turiu nulėkti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 02 18, 19:06)
Jatau......būtum arčiau į svečius prašyčiausi ax.gif

Patikėk, angaras nešildomas unsure.gif
Kaip tik šiandien vienas tėtis pasakojo: nusipirko žmogelis karvę. Užaugino, atėjo laikas su jaučiu ją supažindinti. Atveda vieną, telyčia bėga, sukasi, nueko nepavyko. Atveda antrą- telyčia vos ne sėdasi ant žemės, bėga, vėl nieko. Iš tos nevilties po trečio žmogelis nuveda telyčią pas veterinarą, kad apsėklintų. Papasakoja visą istoriją, o veterinaras ir klausia- telyčią iš Telšių pirkot? Žmogeliui akys nušvito, akurat! Ir jūs iš ten pat pirkot? O veterinaras atsako:

Mama cepus verda?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 02 18, 19:03)
biggrin.gif nepasirašo... mirksiukas.gif  biggrin.gif

jis gal ženytis ruošiasi, o tu čia apie seminariją bliuznyji. Nusipirks tą Teslą ir kitur dirbdamas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2017 02 18, 19:06)

biggrin.gif
Atsakyti