Taigi visos pomidorinės FB gyvena, čia ne fasonas dabar pliurpt.
Ajazaw.. nepasidomėjau iš anksto, reikėjo tada man prašyt, kad pradžiai bent 10 pakelių atsiųstų
Iš kur žinai? Ir tu nukulniavai į FB?
Sveikos,
Ex, ačiū. Aš tau dabar skoloj, nu kas duoda už vieną tris, tik tie, kur muša ![]()
Saintlina, tai dabar darbe bus smagu, apšnekės tave kažin, ar tavo vyrą? ![]()
Aš tai po cezario kitą dieną peršokau į lovą kaiip gazelė, kad tik vaiką greičiau gaut. Po dviejų bėgau koridorium į apžiūrą, kad namo paleistų. Nieks netikėjo, kad po cezario
Grįžus grindis perploviau, nors viskas išplauta buvo, paskui truputį paskaudėjo, tai apsiraminau. Po pirmos, tai 5 dieną paleido, puoliau langus valyt, tai paskui gerai pažliumbt teko. Nu idiota, nekitaip : D
turbūt jį
Sublizgėjo
Tai vis tiek po dviejų dienų nepaleido, ania? Bent jau man abu kartus reikėjo atgulėt penkias, kol antibiotikų kursą suleido. Paskui į namus tokia senutė gydytoja ateidavo vaiko lankyt, tai kaip šiandien pamenu, apie kažkokią vaiko priežiūros knygą sakė - tik vyras gali tokią nesąmonę parašytkad moteris po gimdymo turi dukart per dieną grindis namie plaut.
Su dukra nepaleido, nes cezaris ekstra buvo, gerai pakankinus, o su mažiuku planinis, paleido. Trečiadienį susitikom 11.15, penktadienį 3 namo važiavau. Nieks man vaistų neleido, namuose nieks nelankė. Būč nupušus nuo lankymo ir mokymo, aš ir pati mokėjau ![]()
Tai kai sninga ir pusto, jau viskas balta.