Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(NERA @ 2017 02 22, 19:32)
o pomidorai cetia f1 ir pyros.

Tai kurie čia tokie brangūs? Pyros? Nes cetią augino draugė kelis metus, neperka ji baisiai brangių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 02 22, 19:32)
Ne tik šypsenėles, bet ir citavimą išjungė! Gaudvile , moliūgą? Sėklų? O gal vis tik parduotum? Net pasimečiau....
Pirkau svogūnų sėklų, sakė išsilaiko iki kovo mėn. Žirnių, pupelių, agurkų, morkų, moliūgų pirkau, o pomidorai cetia f1 ir pyros.

Taigis žadėjau tongue.gif Geriau sakyk, ar tel nr nepasikeitė. Beje, gal gyvai nepatiks, nu.

Pomidorų tokių net negirdėjus.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 22, 19:38)
Tai kurie čia tokie brangūs? Pyros? Nes cetią augino draugė kelis metus, neperka ji baisiai brangių smile.gif

aš kai paskutinįkart sėklų parduotuvėj buvau, man susidarė įspūdis, kad dauguma hibridų kaip tai per brangiai kainuot pradėjo biggrin.gif

ir va dar ką užmačiau - pirkau pomidorus Oasis, sumokėjau 4.4, paskum žiūriu - internetinėj parduotuvėj tie patys 2.9, Giulietta atitinkamai 3.99/2.90. Nu nieko negalima pirkt nepasitikrinus dar bent keliose vietose doh.gif Ypač daugiau perkant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 vasario 2017 - 20:46
Gaudvile, nepasikeitė, tik gal susitariam datą, kad būčiau pasiruošus.
Lylia- pyros tiek kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 22, 20:38)
aš kai paskutinįkart sėklų parduotuvėj buvau, man susidarė įspūdis, kad dauguma hibridų kaip tai per brangiai kainuot pradėjo biggrin.gif

ir va dar ką užmačiau - pirkau pomidorus Oasis, sumokėjau 4.4, paskum žiūriu - internetinėj parduotuvėj tie patys 2.9, Giulietta atitinkamai 3.99/2.90. Nu nieko negalima pirkt nepasitikrinus dar bent keliose vietose doh.gif Ypač daugiau perkant.

Aš turiu pasirinkusi iš Logisticos ir Rally sėklų. Pirmos kartos augalai niekuo nesiskyrė nuo tėvų hibridų, nei išvaizda, nei derlingumu. Tai tada kam pirkti brangius hibridus? biggrin.gif Aišku, kai pasens/pasibaigs išimtos sėklos, teks vėl pirti. O taip tai pataupysiu siuvinėjimo siūliukams smile.gif

Pažiūrėjau, kas per stebuklas tie Pyros, angliškam puslapy 20 sėklų 4 svarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 22, 20:57)
Pažiūrėjau, kas per stebuklas tie Pyros, angliškam puslapy 20 sėklų 4 svarai smile.gif

O rusiškam pusantro euro biggrin.gif
Bet su parsiuntimu tas pats gausis smile.gif
Atsakyti
NERA, ok ;)

Lylia, ar išsiaiškinai dėl pynės?
Atsakyti
Reketuosim Nerą rudenį, kad sėklas iš savo auksinių hibridų krapštytų biggrin.gif

Gaudvile, pabandžiau pasimegzti pavyzdį, lyg ir gavosi, ten su tais užsukimais painiau, reik atidžiai žiūrėti, kad tiksliai atsikartotų raštas. Bet šiaip tai gavosi. pabandžiau iki pirmo posūkio ir numečiau, nes reikėjo siūlus susikovertuoti iš DMC į Anchor, šiandien biškuti apsiprekinau smile.gif Nusimato naujas mielas darbas su adata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 22, 21:30)
Nusimato naujas mielas darbas su adata smile.gif

Lauksim pasirodant bigsmile.gif

FB Emilija vis verda, neisiu, nes gi pasirodo ne man vienai panašūs dalykai kliūva. Ale kitas gėris ištiko - komentaruose pasisakė buvusi dėstytoja. Neišpasakyto britkumo, ale iki šiol esu jai be galo, be krašto dėkinga wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 22, 22:00)

FB Emilija vis verda, neisiu, nes gi pasirodo ne man vienai panašūs dalykai kliūva.

Mano klasiokas pasirodo masofkėse filmavosi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 22, 22:05)
Mano klasiokas pasirodo masofkėse filmavosi smile.gif

Bakenbardus buvo užsiauginęs? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 22, 22:09)
Bakenbardus buvo užsiauginęs? bigsmile.gif

Tu vėjo paklausk biggrin.gif Anas bliondinas, tai tie bakenbardžiai buvę nebuvę biggrin.gif
Atsakyti