Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 08, 11:11)

ale kad mokytojai Mobio Diko nežino ir Kristinos Sabaliauskaitės - siaaaaaubas.

netikiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 08, 15:41)

Tūkstantmečio vaikus ryte per TV rodė. Chemikė slėgio skysčiuose matavimo vieneto nežinojo, kokio mokslininko garbei duotas pavadinimas unsure.gif Vaikas pvz nežinojo kokiam kalnynui priklauso Tatrai ir du gimnazistai pasididžiuodami pareiškė, kad labai nemėgsta skaityti. Gimnazistai ir licėjų moksleiviai - reikia suprast, siunčia geriausius savo atstovus rolleyes.gif Muzikos mokykloj besimokanti tipo 'nežinau, nu bet spėju, gal M. Oginskio kūrinys skambėjo'. Žiaurumėlis.

A, dar vienas pvz nežinojo kokio evangelisto garbei suteiktas vardas vienai Venecijos aikščių ir šalia jos esančiai bazilikai rolleyes.gif Kita varnelė šiaip ne taip futbolistą Pele prisiminė, po ilgų apmąstymų unsure.gif

Irokėzų kalba žodis reiškia kaimą - vienos šalies pavadinimas. Kažkodėl siūlė artimųjų rytų šalis rolleyes.gif

Prieš tai buvusioj laidoj sunku buvo atsakyti, kas sieja Kunigėlį, Adomaitį ir Kleizą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 08 sausio 2017 - 16:04
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 08, 15:56)
Tūkstantmečio vaikus ryte per TV rodė.

Aš pati neatsakyčiau į didžiąją daugumą tokių klausimų, tai ką kalbėti apie vaikus. Ir visai nelaikau savęs žiauria ar tamsuole ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 08, 15:56)
Tūkstantmečio vaikus ryte per TV rodė.

Prieš tai buvusioj laidoj sunku buvo atsakyti, kas sieja Kunigėlį, Adomaitį ir Kleizą  unsure.gif

nežiūrėjau, nemačiau, kokio amžiaus moksleiviai buvo. Bet faktas, kad mums tie klausimai atrodo kur kas lengvesni nei jiems. Ir šiaip tie klausimai tikrai yra sunkesni nei įprastai jų amžiaus grupė žino. Be to, filmavimo metu tikrai daug kas iš galvos išgaruoja - pasimetimas, įtampa..
Na, o šitų tai pas mus nieks, išskyrus mane, nesusietų biggrin.gif
Aišku, mokytojai tai jau turėtų bent savo dalykus išmanyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 sausio 2017 - 16:45
QUOTE(saintlina @ 2017 01 08, 16:42)
Na, o šitų tai pas mus nieks, išskyrus mane, nesusietų  biggrin.gif 

Atsakymas- Linas? biggrin.gif

Šitas tiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 08, 16:46)
Atsakymas- Linas?  biggrin.gif

gali būt ir atsakymas 'krepšinis' smile.gif neaišku, koks ten Adomaitis turėtas omeny smile.gif

ai, o apie irokėzus šiuolaikinis jaunimas turbūt išvis sunkiai yr girdėję. Knygos apie indėnus gi visiškai neįdomios jiems. Pamenu, mano vyresnis 'Paskutinio mohikano" neįveikė. Sakė, nuobodesnės knygos akyse nematė blink.gif ir taip dauguma, deja. Ką norėt, mokytojai kai pasakojau, tai ji tą patį pasakė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 08, 17:00)
gali būt ir atsakymas 'krepšinis' smile.gif neaišku, koks ten Adomaitis turėtas omeny smile.gif

Mes jau du teisingus atsakymus turim, tai ką apie vaikus kalbėti. smile.gif

Mezgėjoms, jei dar nematėt. Čia su kodu welcome2017 vienas aprašymas nemokamai. Aš pasiėmiau River dance megztinį, jei norėsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 08 sausio 2017 - 17:11
QUOTE(saintlina @ 2017 01 08, 16:42)
nežiūrėjau, nemačiau, kokio amžiaus moksleiviai buvo. Bet faktas, kad mums tie klausimai atrodo kur kas lengvesni nei jiems. Ir šiaip tie klausimai tikrai yra sunkesni nei įprastai jų amžiaus grupė žino. Be to, filmavimo metu tikrai daug kas iš galvos išgaruoja - pasimetimas, įtampa..

Na, o šitų tai pas mus nieks, išskyrus mane, nesusietų  biggrin.gif 

De-vin-to-kai! Siaubas, nu. Klausimai tikrai jų amžiaus. Apie mokytojas tyliu, pati ruošiuosi didžiam pokalbiui, o tai viena frazė iki gyvo kaulo užėdė.

Ai, tiesa, labai jau daug pas mus tv besivaidenančių Adomaičių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 08, 17:08)
Mes jau du teisingus atsakymus turim, tai ką apie vaikus kalbėti.  smile.gif

ai, gi kažkurioj laidoj berniukas kažkokį atsakymą pateikė, vedantysis pasakė, kad neteisingai, ir vaikas iškrito. Paskui apačioj ėjo eilutė, kad tas atsakymas irgi buvo teisingas ir tas berniukas kviečiamas į kitą filmavimą blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 08, 17:16)
De-vin-to-kai! Siaubas, nu.

tau čia siaubas, tu gi iš savo pozicijos žiūri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 08, 17:16)

Pasakyk, kad mezgi biggrin.gif A tai man jau kelintą dieną nelimpa virbalai prie rankų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 08, 17:23)
tau čia siaubas, tu gi iš savo pozicijos žiūri smile.gif

nesutinku - blic turnyras ir berods iš 10 klausimų pirmas tik į 1 teisingai atsakė, kitas į 2 šiaip ne taip. Pakartosiu, gimnazijų ir licėjų atstovai. Ne bele kokių mokyklų cielom klasėm dalyvavo.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 08, 17:24)
Pasakyk, kad mezgi  biggrin.gif  A tai man jau kelintą dieną nelimpa virbalai prie rankų  ax.gif

neeee lotuliukas.gif vakar ryte dar nėriau, a dabar apšvietimą susireguliavau ir toliau tęsiu siuvinėjimą. Kažkuri kita atėmė iš tavęs mezgimo mūzą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 08, 17:32)
toliau tęsiu siuvinėjimą.

ką siuvinėji? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 08, 11:57)
Kita savaitė nusimato dovaninė, ania?  bigsmile.gif Na pagaliau  biggrin.gif

nai nai nai wub.gif
Atsakyti