Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labas pirmadienio rytas smile.gif

Man, kaip ir Garfildui, savaitė prasidės nuo rytojaus biggrin.gif Šiandien dar patupėsiu namie, abo mašina dar ledinis ledinis pingvinas, o ryt nuo ryto bandysiu užkariauti pasaulį iš naujo biggrin.gif
Tai vat iš to dyko buvimo sugalvojau, kad reik kates pratinti prie technologijų ir parsiunčiau pelės gaudymo apps'ą. Tegu treniruojasi, pavasaris tuoj bus čia, reikės tikras gaudyt biggrin.gif Bet kažkodėl vienai įdomiau mano kojas iš po antklodės gaudyt biggrin.gif

Tai ką- kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Pas mus vakar visi negalėjo užmigt, tai šian visi zombiai iš ryto smile.gif
Aš irgi galvoju - nu ir ko aš tą filmą būtinai turėjau žiūrėt, negalėjau anksčiau atsigult??? Bet ateis vakaras, ir vėl tą patį darysiu smile.gif

Labas rytas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 09, 07:47)
LaBet kažkodėl vienai įdomiau mano kojas iš po antklodės gaudyt  biggrin.gif

A įsivaizduok, jei ir katės prie telefoninių žaidimų knapsotų blink.gif jau geriau tegu kojas gaudo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 09, 07:55)
Pas mus vakar visi negalėjo užmigt, tai šian visi zombiai iš ryto smile.gif

Identiškai ir mes su MB blūdinėjom, mažoji tik prieš 12 užmigo, o mes iki kokios 2 vartėmės. Man tai kas, o anas tai į darbą išėjo smile.gif Kol dirbau nebuvo tokių problemų, 22 val. jau sapnuodavau. Kas čia per marazmai dedasi, nesuprantu. Tik žinau, kad tai vargina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 01 09, 08:03)
A įsivaizduok, jei ir katės prie telefoninių žaidimų knapsotų  blink.gif  jau geriau tegu kojas gaudo smile.gif

Bet koks cirkas biggrin.gif Nėr taip, kad medžiotų, bet dėmesį atkreipia tikrai, ausys į priekį ir krapšto su lapce, kai ta pelė išbėga iš ekrano biggrin.gif Reik dar su senąja kate išmėgint, ji pas mus grobuonis šituose reikaluose biggrin.gif O mažei bus žvengo, kai parodysiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Einu pas gydytoja. Sudskis.

Kulke, atsimiegojai? As tai tikrai. Tada prastai miegu.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 01 09, 08:10)
Labas rytas  4u.gif Einu pas gydytoja. Sudskis.

Kulke, atsimiegojai? As tai tikrai. Tada prastai miegu.

Ui, sėkmės ir sveikatos 4u.gif
Aš ryt keliausiu pas daktarų. Reik tyrimus kartot ir šiaip savaitę užtempiau, atseit dėl šalčių ax.gif Čia, kaip gydytojai sakau, kad viena kitai neatsibostumėm smile.gif

Ū-lia-lia, dar ir kaip, ir kiek. Vienas dykinėjimas, neskaitant namų ruošos darbų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 09 sausio 2017 - 08:17

Sveikos. žiūriu, kad po šalčių -8 kaip sėmkos, labai net normali temperatūra, tiesiog šilta :) ot kaip organizmas persiorientuoja.

Ūžvakar porą gimtadienių atlaikėm, aišku sesiją ant ledo, vakar svečiai, šnd vaikai į mokyklą, vau, kaip fainai.

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 01 09, 08:36)
žiūriu, kad po šalčių -8 kaip sėmkos, labai net normali temperatūra, tiesiog šilta smile.gif ot kaip organizmas persiorientuoja.Ūžvakar porą gimtadienių atlaikėm, aišku sesiją ant ledo, vakar svečiai, šnd vaikai į mokyklą, vau, kaip fainai.

Nu taip smile.gif Jau vakar vakare buvo normaliai smile.gif

Pas mus prie šitų atostogų priklijavo papildomas dienas, kur mažiukams skiria, tai dar savaitė bim-bam laukia smile.gif Oi bus kančia kažkam vėl keltis unsure.gif
Atsakyti
Einu pas gydytoja. Sudskis.

Aukštyn uodegėlę mirksiukas.gif

Laba iš ryto, rimtai, net per karšta lauke. Oi, negaliu, kaimyno draugas prajuokino. Nu gražūs tie jo sportbačiai, bet ir per rugsėjo karščius, ir žiemą su tais pačiais raudonais, neįmanoma akių atitraukt ( nu kai žmogaus veido neįsimeni, ale batai greit viską į vietas sustato biggrin.gif )

Saintlina, kokį filmą žiūrėjai? Aš tai savaitgalį vieną serialą baigiau ir baigės tai baigės, baisiai čiai, o žmogai metuose atsigaut negali ir reikalauja tęsinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 09, 09:24)
Saintlina, kokį filmą žiūrėjai? Aš tai savaitgalį vieną serialą baigiau ir baigės tai baigės, baisiai čiai, o žmogai metuose atsigaut negali ir reikalauja tęsinio  biggrin.gif

Per TV - Operacija Argo smile.gif tik kad vėlai sugalvojau, atsisukau, užtat užsitempė. Na, bet reklamas užtat prasukau smile.gif ir filmas man patiko smile.gif
A koks serialas? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 09, 09:24)
su tais pačiais raudonais, neįmanoma akių atitraukt ( nu kai žmogaus veido neįsimeni, ale batai greit viską į vietas sustato biggrin.gif )

Aga, tikrai smile.gif aš kartais per krepšinio rungtynes pagaunu save, kad akys ne paskui kamuolį, o paskui ryškius kedus laksto lotuliukas.gif
Papildyta:
Labas rytas  4u.gif Einu pas gydytoja. Sudskis.

O tu čia dėl kosulio ar dėl ankstesnių bėdų?
Mes su tavim 4u.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 sausio 2017 - 09:37
QUOTE(saintlina @ 2017 01 09, 09:43)
Per TV - Operacija Argo smile.gif tik kad vėlai sugalvojau, atsisukau, užtat užsitempė. Na, bet reklamas užtat prasukau smile.gif ir filmas man patiko smile.gif
A koks serialas?  bigsmile.gif

Ai, čia tas, kur su Benu Afleku ir apie ambasados apgultį? Tadu tikrai geras ;)

Ai, primityvi ir naivi pasakaitė. Tiesa, vis iki ašarų prajuokina vertimai į anglų kalbą. Tarkim žmogus nenori sutikti kito žmogaus ir tiesiog slepiasi už kampo. Tai klausime atsiranda toks žodis, kaip camouflaging. Arba eilinis firmos bosas, šefas, viršininkas, kuris kaip ir jokių žemių nevaldo, ale angliškai jį vadiną landlord'u laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 09, 10:21)
Ai, čia tas, kur su Benu Afleku ir apie ambasados apgultį? Tadu tikrai geras ;)

Arba eilinis firmos bosas, šefas, viršininkas, kuris kaip ir jokių žemių nevaldo, ale angliškai jį vadiną landlord'u laugh.gif

aha, šitas thumbup.gif ale Afleck'o tokiam įvaizdy iš pradžių neatpažinau, vis galvojau - kur man jis matytas??? lotuliukas.gif

vakar teatre buvo momentas. Ten siužete tokia katinų gauja veikia. Ir pradžioj šiaip visokie eiliniai valkataujantys buvo, o paskui atsidaro durys, garsesnė muzika, ir išdidžiai įžengia scenon dar vienas, tokis pat apiplyšęs, bet su antpečiu kokiu tai. Ir už mūsų, girdžiu, vaikiukas, tikrai dar nelankantis mokyklos, taip garsiai pagarbiu balsu sako - ŠEFAS. Jau taip prajuokino lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kas del issiuntimo, tai as turbut tik penktadieni issiusiu. Nes ta diena teks vaziuoti i miesta. Anksciau turbut nelabai galesiu. Gal susitarkim, kad gavusios nesakom nuo ko ir nerodom, kol visos nesulauksim? unsure.gif na, taip pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti