Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Sauskelnių išorinis sluoksnis nesuyra, o žele savo savybių dirvoje nepraranda 5 metus. Tais visai nebūtina užkasinėt visų sauskelnių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 26, 20:27)
Parodysiu Saintlinos sodyba

Grožis koks wub.gif
Tokia vasara dvelkia bigsmile.gif

Aš po teatro smile.gif koks geras spektaklis, mergai... aš be žodžių... dar virškinu.
Čia apie 'Mūsų klasę'.
http://www.teatras.l...nek_musu_klase/
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Psio išleidau chebrą, galiu ramiai kavą išgerti smile.gif Šiandien planas dar yra antakius susitvarkyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 27, 07:40)
Labas rytas smile.gif

Psio išleidau chebrą, galiu ramiai kavą išgerti smile.gif Šiandien planas dar yra antakius susitvarkyt smile.gif

labas rytas 4u.gif
Tai jau su bičium graži išpuoselėta susitiksi bigsmile.gif o nagai jau su katės akimis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 27, 07:45)
labas rytas 4u.gif
Tai jau su bičium graži išpuoselėta susitiksi bigsmile.gif o nagai  jau su katės akimis? bigsmile.gif

Nudrožtų man tas akis GN su visais pirštais smile.gif Apsieisiu su stiprikliu pateptais biggrin.gif Vistiek anam nieko nebus gražiau už mano papulius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 27, 07:40)

Psio išleidau chebrą, galiu ramiai kavą išgerti smile.gif

labas rytas smile.gif
tai vėl vizitas į polikliniką laukia? smile.gif
Atsakyti
Grįžau visa graži su antakiais ir aišku neištrivojau, su prancūzišku manikiūru ax.gif, kepyklėlėj eklerų pagriebiau, pasidariau kavos, o čia ramybė... Dirbat, ania? biggrin.gif Dirbkit, aš dar aromatinę žvakutę užsidegsiu ir relaksuosiu biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 02 27, 08:49)
tai vėl vizitas į polikliniką laukia? smile.gif

Ryt, šiandien ginė nedirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 27, 11:46)
Grįžau visa graži su antakiais ir aišku neištrivojau, su prancūzišku manikiūru ax.gif, kepyklėlėj eklerų pagriebiau, pasidariau kavos, o čia ramybė...  Dirbat, ania? biggrin.gif

antakių tai nepavydžiu, ale eklerais teks dalintis, jeigu jau užsiminei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 27, 11:49)
antakių tai nepavydžiu, ale eklerais teks dalintis, jeigu jau užsiminei  biggrin.gif

Prašom, man tau nieko negaila bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Ir arbačikės dar įpilsiu biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Dar šiandien turiu planą varškės spurgyčių iškepti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 27 vasario 2017 - 11:58
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 27, 11:56)
Prašom, man tau nieko negaila  bigsmile.gif

jatau, kokis skanumas bigsmile.gif
tu dar negimdyk, abo paskui neturėsi laiko nei kept, nei iki kepyklėlės nuvažiuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 vasario 2017 - 12:03
QUOTE(saintlina @ 2017 02 27, 12:02)
tu dar negimdyk, abo paskui neturėsi laiko nei kept, nei iki kepyklėlės nuvažiuot smile.gif

Vai, aš gi vežimą tik pasikinkau ir keliauju kur man reik biggrin.gif

O dėl gimdymo, pakeičiau strategiją biggrin.gif Visą aną savaitę sąžiningai atlaukiau, o nuo vakar jau dzin rėžimas įjungtas. Savo darbą aš padariau, išnešiojau, o bičas tegu jau krapštosi kaip išmano pats. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 27, 12:10)
o bičas tegu jau krapštosi kaip išmano pats. biggrin.gif

turbūt nieks neleis laukt iki kaži kada, kol jis pats išsikrapštys smile.gif
o kai paskutinįkart echoskopavo, nesakė, ar didelis tas tavo kukulis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 vasario 2017 - 12:20