Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 02 27, 12:19)
turbūt nieks neleis laukt iki kaži kada, kol jis pats išsikrapštys smile.gif
o kai paskutinįkart echoskopavo, nesakė, ar didelis tas tavo kukulis?

Va tas ir neramina, kad anas sau šiltai sėdi, žandus auginasi, o išgimdyti tai man teks ax.gif
Paskutinį kartą buvo 35sav, pagal echo svėrė 2.7kg, prognozavo apie 3.5kg gimimo svorį. Man būtų pats tas, bet nelabai tikiu aš šitais lenteliniais parodymais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 27, 12:28)
Va tas ir neramina, kad anas sau šiltai sėdi, žandus auginasi, o išgimdyti tai man teks ax.gif

nemato reikalo skubintis, jei dar vietos užtenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 27, 12:58)
nemato reikalo skubintis, jei dar vietos užtenka biggrin.gif

+čia lija...jis saulytės laukia,kad galėtų sau šiltai kieme parpt bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Pas mus lyja. Namie kaip ir viena, lovoj prasiuvinejau pusdieni. Apsimetau darbukus ir vel op po apklotu smile.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 26, 22:29)
Sauskelnių išorinis sluoksnis nesuyra, o žele savo savybių dirvoje nepraranda 5 metus. Tais visai nebūtina užkasinėt visų sauskelnių mirksiukas.gif

Nu va, ka as sakiau biggrin.gif gerai, kad pasikabinejom, suzinojau kai ka naujo. Tableciu dar nepirksiu, bet situo patarimu greiciausiai pasinaudosiu.

Nekrapstykit Kulkiuko lauk, tegu pas mama pralaukia, kol sumazes uztemimo itaka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 27 vasario 2017 - 14:14
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 27, 14:13)

Nekrapstykit Kulkiuko lauk, tegu pas mama pralaukia, kol sumazes uztemimo itaka  smile.gif

o aš net nežinojau, kad užtemimas yr smile.gif
užtat man protas užtemo, man pomidorų mažai. Aš dar hibridų užsimaniau.
Atsakyti
[/quote]
Uztat tiek daug skaitytoju, kad cia uzsukus vis ka nors suzinai biggrin.gif
Man irgi. Prisireike tu Pyros. Bet nezinau, ar ieskosiu.

Dabar jau tikrai matosi, kas per Tomas smile.gif tik kryziukai kreivi sleivi.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 27 vasario 2017 - 14:46
QUOTE(saintlina @ 2017 02 27, 14:35)
o aš net nežinojau, kad užtemimas yr smile.gif

Kokių užsimanei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 27, 14:41)
Dabar jau tikrai matosi, kas per Tomas smile.gif tik kryziukai kreivi sleivi.

Leopoldas?..
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 27, 14:43)
Kokių užsimanei? bigsmile.gif

Montecarlo (Ex kalta), Pink Wonder (tokios spalvos hibridų neturiu), gal dar Montfavet (nežinau, kodėl) ir Apresa (gal kad marinavimui nedidelių užsimaniau). Realiai tikrai išgyvensiu nei vienų nenusipirkus, bet ot ėmė ir užsireikė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 27, 14:13)
gerai, kad pasikabinejom

Va čia man baisiausia - rašiau tais akis krapštydama, nius be tikslo prie kažko prikibt ir garą nuleist. Ale ir bėda, siūlai žiaaaaaaauriai faini, ale kol neskalbti, bjauriai akis alergizuoja. Nespėjau krapštytis. Žodžiu, net dedami šauktukai realybėj aplink tylos nedrumsčia biggrin.gif

Pasirodo daržiuke auklėtojos kaukes vaikams pačios padariusios. A mano madam vakar į purviną balą atsisėdo. Drabužiai antrą sluoksnį apturėjo. Labai tikiuosi šian nebuvo lauke ir turėsiu kuo rytoj aprengt biggrin.gif
Atsakyti
Saintlina, esu auginusi Montecarlo, geri. Tada dar nemokejau auginti, bet vis tiek buvo super. Kitu net veisliu negirdejusi biggrin.gif
Pagaliau turiu 4 papriku mini daigus.

Gaudvile, as juokauju. Nematau kabinejimosi, net jei kada ir kas pasikabineja. O dabar jau ir nesiveliu i socialines ar religines diskusijas, tai nera progos ir buti iskoliotai biggrin.gif tiesa, neseniai viena drauges drauge dejau i vieta, uzkniso davatka savo kabinejimuisi kur jos nieks nesnekino, advokate vaidina. Tai pasakiau, kad ne jos reikalas, ka ir kaip pakomentavau pas bendra drauge.

Vakar pradejau skaityti Norbekovo knyga, tai jis ten kas antroj pastraipoj atsiprasineja, kad isdes visus i suns dienas, kad vadins tinginiais, kad skaitytojai nepyktu, kai jis juos izeidines. Skaiciau ir galvojau, laukiau, kada cia jau isizeisiu. Matyt, nedaug dar teperskaiciau biggrin.gif
Atsakyti
Manrods, išskyrus GŽ idėjinį vadą, nelabai kas savo rašliava įžeidinėja skaitytojus. Ai, tarkim K. Donelaičio tonas taip pat nepatinka, vis reikia įsižnybt wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 27, 15:41)

Pasirodo daržiuke auklėtojos kaukes vaikams pačios padariusios. A mano madam vakar į purviną balą atsisėdo. Drabužiai antrą sluoksnį apturėjo. Labai tikiuosi šian nebuvo  lauke ir turėsiu kuo rytoj aprengt biggrin.gif

Aš ką tik baigiau kaukę rytojui saviškei, gavosi kaip visada, sena ryža olialia pupa biggrin.gif Kitaip man neišeina smile.gif
Tai kur tu tokiu metu nori rast švarią balą? Kokią rado, į tokią atsisėdo biggrin.gif
Atsakyti