Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Ir aš labiau mėgstu skaityklę dėl to paĉio kaip Daimura. Bet ir iš bibliotekos parsinešu. Tik dažnai tas bibliotekos nunešu atgal neperskaitytas, nes nespėju. Dabar apsimėĉiau rankdarbius, tai skaitysiu popierines smile.gif bet skaityklė tikrai patogiau.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 10, 09:18)
o tu protinga, as nieko pati nemoku.

Sakau: nieko nesupratau, tik labai smagu, kad mano vaikas toks protingas biggrin.gif

Pasirodo, didelio proto ten ir nereikėjo smile.gif

thumbup.gif aš irgi taip sakau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2017 01 10, 09:13)
A, mano paraišką patvirtino,
laukia 3 metai "gerovės"  doh.gif

thumbup.gif
na, dabar vis jau ne kasdien reiks stresuot 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Prazombiavau 4 paras. Sian jau gal geriau.

Bet tai ka veikti?

Mano vazinejimo kolega masinoj knygas skaito. Labai patogu.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 10, 09:23)
jau kaip mėgstu šitą užsiėmimą vaikštinėt po poliklinikos būrelius  ax.gif

A tai jūs,skaityklinės, išmaniosios moterys, metat popierines knygas ar pamainom skaitot?

ugu, įsivaizduoju doh.gif

skaitau ir popierines smile.gif imu iš bibliotekos tai, ko nėra skaitmeniniam formate smile.gif ir net telefone dar skaitau, jei kur eilėj reikia laukt ar kartais kol į penktą aukštą lipu biggrin.gif
ir taip - vakarais ar savaitgalio rytais lovoje skaityklė super. Be to, ten daug knygų telpa bigsmile.gif bet šiaip popierinė knyga man vis dar malonesnė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 01 10, 11:04)
Prazombiavau 4 paras. Sian jau gal geriau.

Mano vazinejimo kolega masinoj knygas skaito. Labai patogu.

tik niekur nezyliok geriau pasijutus. Nepamiršk, kad geriausias tavo draugas dabar yra lova.

aš anksčiau važinėdama audio knygų klausiau. Dabar nedideliais atstumais važiuoju, tai užmečiau tą reikalą.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 10, 12:12)
ugu, įsivaizduoju doh.gif

skaitau ir popierines smile.gif imu iš bibliotekos tai, ko nėra skaitmeniniam formate smile.gif ir net telefone dar skaitau, jei kur eilėj reikia laukt ar kartais kol į penktą aukštą lipu biggrin.gif
ir taip - vakarais ar savaitgalio rytais lovoje skaityklė super. Be to, ten daug knygų telpa  bigsmile.gif  bet šiaip popierinė knyga man vis dar malonesnė  wub.gif
Papildyta:
tik niekur nezyliok geriau pasijutus. Nepamiršk, kad geriausias tavo draugas dabar yra lova.

aš anksčiau važinėdama audio knygų klausiau. Dabar nedideliais atstumais važiuoju, tai užmečiau tą reikalą.

Man taip pat popierine yra malonumas. Tik as greit skaitau, tad jei pirkciau, uzversciau namus knygomis. Plius ir brangu. Imu is bibliotekos.

Ne, nezyliosiu. Dar tiek jegu neturiu. Po namus gebu tik pereit kelis kartus. Nes auksta tempa 4 parom mane isjungus absol buvo. Plius kosulys, galvos skausmas nenormalus ir sloga.
Va, ta proga noriu parekomenduoti Rinopanteina. Iki krauju nudrozta nosi puikiai tvarko. Ir gleivine graziai atsistato. Na nes dvi dezutes nosiniu, jau atskiras slogos levelis.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 01 10, 11:25)
Tik as greit skaitau, tad jei pirkciau, uzversciau namus knygomis. Plius ir brangu.

Va, ta proga noriu parekomenduoti Rinopanteina. Iki krauju nudrozta nosi puikiai tvarko.

aš kol tai supratau, užverčiau knygom du butus ir du namus kaime biggrin.gif dabar jau irgi nebeperku. Tikrai sočiai knygų bibliotekoj ir elektroninėj erdvėj wub.gif Tik laiko ir akių trūksta viskam perskaityt.

aha, reiks turėt omeny, nes prie slogos labai aktualus daiktas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 sausio 2017 - 11:34
Nu labas rytas dar kartą biggrin.gif Užlūžau geležies tablietką bečiulpdama. Dabar galiu eit jau ir pusryčiaut biggrin.gif

Tiek sakiau visko nuveiksiu šiandien, ale sėdžiu ir nesuprantu, ką vakar norėjau šiandien nuveikti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 10 sausio 2017 - 11:43
Laba,

Levandų pagalvėlė

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Jauki nuotrauka wub.gif
Atsakyti
Gaudvile, kaip graziai... Na tu esi gurmane visom prasmem. Estetikos taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 10, 12:20)
Levandų pagalvėlė

na tu ir greita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 10, )

wub.gif Kaip dailu.... Kaip visada biggrin.gif
Iš vis tai nervini, jokio blogo žodžio neina pasakyt biggrin.gif
Atsakyti