Ir aš labiau mėgstu skaityklę dėl to paĉio kaip Daimura. Bet ir iš bibliotekos parsinešu. Tik dažnai tas bibliotekos nunešu atgal neperskaitytas, nes nespėju. Dabar apsimėĉiau rankdarbius, tai skaitysiu popierines
bet skaityklė tikrai patogiau.

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 10, 09:18)
o tu protinga, as nieko pati nemoku.
Sakau: nieko nesupratau, tik labai smagu, kad mano vaikas toks protingas
Sakau: nieko nesupratau, tik labai smagu, kad mano vaikas toks protingas

Pasirodo, didelio proto ten ir nereikėjo

Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2017 01 10, 09:13)

na, dabar vis jau ne kasdien reiks stresuot

Sveikutes
Prazombiavau 4 paras. Sian jau gal geriau.
Bet tai ka veikti?
Mano vazinejimo kolega masinoj knygas skaito. Labai patogu.

Bet tai ka veikti?
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 10, 09:23)
jau kaip mėgstu šitą užsiėmimą vaikštinėt po poliklinikos būrelius
A tai jūs,skaityklinės, išmaniosios moterys, metat popierines knygas ar pamainom skaitot?

A tai jūs,skaityklinės, išmaniosios moterys, metat popierines knygas ar pamainom skaitot?
ugu, įsivaizduoju

skaitau ir popierines

ir taip - vakarais ar savaitgalio rytais lovoje skaityklė super. Be to, ten daug knygų telpa

Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 01 10, 11:04)
tik niekur nezyliok geriau pasijutus. Nepamiršk, kad geriausias tavo draugas dabar yra lova.
aš anksčiau važinėdama audio knygų klausiau. Dabar nedideliais atstumais važiuoju, tai užmečiau tą reikalą.
QUOTE(saintlina @ 2017 01 10, 12:12)
ugu, įsivaizduoju 
skaitau ir popierines
imu iš bibliotekos tai, ko nėra skaitmeniniam formate
ir net telefone dar skaitau, jei kur eilėj reikia laukt ar kartais kol į penktą aukštą lipu 
ir taip - vakarais ar savaitgalio rytais lovoje skaityklė super. Be to, ten daug knygų telpa
bet šiaip popierinė knyga man vis dar malonesnė 
Papildyta:
tik niekur nezyliok geriau pasijutus. Nepamiršk, kad geriausias tavo draugas dabar yra lova.
aš anksčiau važinėdama audio knygų klausiau. Dabar nedideliais atstumais važiuoju, tai užmečiau tą reikalą.

skaitau ir popierines

Papildyta:
Man taip pat popierine yra malonumas. Tik as greit skaitau, tad jei pirkciau, uzversciau namus knygomis. Plius ir brangu. Imu is bibliotekos.
Ne, nezyliosiu. Dar tiek jegu neturiu. Po namus gebu tik pereit kelis kartus. Nes auksta tempa 4 parom mane isjungus absol buvo. Plius kosulys, galvos skausmas nenormalus ir sloga.
Va, ta proga noriu parekomenduoti Rinopanteina. Iki krauju nudrozta nosi puikiai tvarko. Ir gleivine graziai atsistato. Na nes dvi dezutes nosiniu, jau atskiras slogos levelis.
QUOTE(Pou @ 2017 01 10, 11:25)
Tik as greit skaitau, tad jei pirkciau, uzversciau namus knygomis. Plius ir brangu.
Va, ta proga noriu parekomenduoti Rinopanteina. Iki krauju nudrozta nosi puikiai tvarko.
Va, ta proga noriu parekomenduoti Rinopanteina. Iki krauju nudrozta nosi puikiai tvarko.
aš kol tai supratau, užverčiau knygom du butus ir du namus kaime

aha, reiks turėt omeny, nes prie slogos labai aktualus daiktas..
Nu labas rytas dar kartą
Užlūžau geležies tablietką bečiulpdama. Dabar galiu eit jau ir pusryčiaut
Tiek sakiau visko nuveiksiu šiandien, ale sėdžiu ir nesuprantu, ką vakar norėjau šiandien nuveikti

Tiek sakiau visko nuveiksiu šiandien, ale sėdžiu ir nesuprantu, ką vakar norėjau šiandien nuveikti

Jauki nuotrauka

Gaudvile, kaip graziai... Na tu esi gurmane visom prasmem. Estetikos taip pat.
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 10, )

Iš vis tai nervini, jokio blogo žodžio neina pasakyt