Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 01 10, 14:42)
ir man taip yr buvę kai sėklų važiavau.

o derlius gal po to labai geras buvo??? blink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 01 10, 13:26)
Pas mus prastai su dregme. Buvom net statybini dregmes surinktuva atsivilke. Per langus, sienas bega kondensatas. Pirmi metai taip. Reik pirkt elektrine skalbiniu dziovykle ir siaip, galvot, ka daryt. Tas pats namas, kitas butas. Anam bute nenormaliai pleskino.

Kiek pamenu iš praktikos ir teorijos, po remontų 1-2 metus išeidinėja drėgmė iš sienų. Tai čia normalu, o dėl kondensato ( jei savo barškančia galva gerai pamenu), tik vėdinimo problemos. Pas mus langai praktiškai visada ant mikrovėdinimo palikti, bet kokiu atveju. Tik per šiuos šalčius dėl mažosios uždarinėjam nakčiai.

QUOTE(daimura @ 2017 01 10, 14:06)
Tai, vadinasi, važiavau Corazon sėklų... sugebėjau "pasišventinti" mašiną  doh.gif

Uf 4u.gif

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 10, 14:20)
Mhm. Uz tai ir nerodziau kepures su salikais cia biggrin.gif nes nesamone, prie jos standartu mano tep lep atrodo... nu nekaip  biggrin.gif

Nu gražiai gražu, rodyk tik. Viskas visada ten pas tave gerai būna. Tik jei ištrini ir nespėju pamatyt, tai neturiu, ką ir pakomentuot ;)

QUOTE(saintlina @ 2017 01 10, 14:42)
man šventinė nuotaika  - aisiu į paštą siuntinuko išsiųst  wub.gif

O, tuoj tuoj ir kažkam kitam bus šventinė nuotaika wub.gif

Ai, aš po šios nakties neturiu ant ko džiaut skalbinių. Nius tokią gerą turėjom, o ėmė ir baigė savo tarnavimą. Kaksė, va biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 10 sausio 2017 - 15:52
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 10, 16:47)
Kiek pamenu iš praktikos ir teorijos, po remontų 1-2 metus išeidinėja drėgmė iš sienų. Tai čia normalu, o dėl kondensato ( jei savo barškančia galva gerai pamenu), tik vėdinimo problemos. Pas mus langai praktiškai visada ant mikrovėdinimo palikti, bet kokiu atveju. Tik per šiuos šalčius dėl mažosios uždarinėjam nakčiai.
Uf  4u.gif

Ai, aš po šios nakties neturiu ant ko džiaut skalbinių. Nius tokią gerą turėjom, o ėmė ir baigė savo tarnavimą. Kaksė, va biggrin.gif

Pernai buvo tik po remonto, o bedu nebuvo. Siemet atsirado. Vedinti, vedinam ir daug. Na ne tiek, kiek jus, salciau gal pas mus - sustirciau su savo sanariais, bet puse paros gaunasi tikrai.
Ir salcio tiltas kampe atsirado. Jauciu, kad beda su namo siule pasidare. Realiai saltis is ten eina ir slapias kampas, rasos taskas.

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 10, 15:47)
O, tuoj tuoj ir kažkam kitam bus šventinė nuotaika  wub.gif

Aš irgi kaip tik sėdžiu apsikabinus kažkieno šventinę nuotaiką biggrin.gif Tik galvoju ar į pačtą reisuot ar terminalu. Baisu, kad pačtas nesupaškudytų unsure.gif Gal kurjeriai atsargesni būtų, jei užrašyčiau, kad bombą siunčiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 10 sausio 2017 - 16:23
išsiunčiau vartotojo įkelta nuotrauka
bet tai koks smagumas vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 10, 16:22)
Aš irgi kaip tik sėdžiu apsikabinus kažkieno šventinę nuotaiką  biggrin.gif  Tik galvoju ar į pačtą reisuot ar terminalu. Baisu, kad pačtas nesupaškudytų  unsure.gif Gal kurjeriai atsargesni būtų, jei užrašyčiau, kad bombą siunčiu  biggrin.gif

Bandyk su 'bomba' lotuliukas.gif Kaune anksčiau gana tvarkingas vyriškis dirbo. Kiek mačiau, gana padoriai su terminalo siuntom elgėsi, ale g paskirstyme ir kitoj vietoj gali ir ne toks būt.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 01 10, 15:07)
o derlius gal po to labai geras buvo???  blink.gif  mirksiukas.gif

aha, geras tikrai buvo biggrin.gif
Ar labai tave kepštelėjo?
Į mane tada aikštelėje prie Shetelligo įvažiavo. Atrodė, baikė, bet kai pradėjo servise žiūrėt.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 10, 15:47)

nu tikrai.. Šitaip kiauliškai pasielgt.. g.gif

Su tuo ilgalaikiu lakavimu taip nagai užaugo, kad po klaviatūrą sunku barškėt pasidarė g.gif ir kaip ten su priauginamais žmonės gyvena?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 10, 16:49)
Bandyk su 'bomba' lotuliukas.gif Kaune anksčiau gana tvarkingas vyriškis dirbo. Kiek mačiau, gana padoriai su terminalo siuntom elgėsi, ale g paskirstyme ir kitoj vietoj gali ir ne toks būt.

Ajomajo koks aš abelis su tuo terminalu biggrin.gif Bet įveikiau. Tikiuosi viskas bus normaliai ir bitė ryt ryte gaus sms'kę, kad kažkas yyyy jai ten. A jei ne, tada tegu laukia kitų Kalėdų biggrin.gif Užrašiau ant dėžės, kad nemėtytų šunsnukiai, bo gali sprogt rankose biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 10, 17:09)
Ajomajo koks aš abelis su tuo terminalu  biggrin.gif  Bet įveikiau. Tikiuosi viskas bus normaliai ir bitė ryt ryte gaus sms'kę, kad kažkas yyyy jai ten. A jei ne, tada tegu laukia kitų Kalėdų  biggrin.gif Užrašiau ant dėžės, kad nemėtytų šunsnukiai, bo gali sprogt rankose biggrin.gif

Aaaa, ir man reik judintis, viskas krūvoj ant stalo suruošta, tik dar vienas paskutinis taškas ant i ir vsio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 10, 16:49)
išsiunčiau vartotojo įkelta nuotrauka
bet tai koks smagumas vartotojo įkelta nuotrauka

Smagu tikrai. Jau koks juokas ima iš supakavimo biggrin.gif

Mieloji bite, atviruko nerasi, bet ten bus sudėta visa mano širdis ir tavęs pažinimo džiaugsmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 10, 17:13)
Aaaa, ir man reik judintis

anksčiau pavyks gal? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 10, 17:13)
Jau koks juokas ima iš supakavimo  biggrin.gif

mane irgi lotuliukas.gif na, manoji bitė turėtų suprast, kodėl ten tiek ir tokios pakuotės lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 10, 17:33)
anksčiau pavyks gal?  bigsmile.gif

o jei pačtinykė kokį žurnalą ar pensiją atneš, gal jai galima ir savo siuntinį atiduot? Na, čia Lyliai klausimas smile.gif
Atsakyti