Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

uf, kaip užšaldė pašėmką, tai dar dabar nieko nejaučiu. Bandžiau sriubą valgyt - be šansų, viskas užniemę, sriuba kaip paralitikui per smakrą bėga biggrin.gif Teks iškrovos pusdienį apturėt, nieko nebus.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 03 06, 19:15)
Pasiskaičiau  smile.gif

įdomu buvo? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 kovo 2017 - 19:30

uf, kaip užšaldė pašėmką, tai dar dabar nieko nejaučiu. Bandžiau sriubą valgyt - be šansų, viskas užniemę, sriuba kaip paralitikui per smakrą bėga biggrin.gifTeks iškrovos pusdienį apturėt, nieko nebus.
Papildyta:

įdomu buvo? smile.gif

Mano puskei buvo, studijavo , nuėjo pas dantistę, o paskui tėvukas atvažiavo iš kito miesto, tai kaip nesusitiksi. Sako kalbu su juo, seilė per lūpos kraštą bėga :)

Gonzikai, berids jūs neseniai skridot ir kažkaip mandrai mašiną parkavime palikot, jei vln gal gali parašyt kur. Buvom palikę mašinas ir kauno ir varšuvos oro uostuose, nu bet vln kainos, tai nežmoniškos.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 06, 20:30)
Bandžiau sriubą valgyt - be šansų, viskas užniemę, sriuba kaip paralitikui per smakrą bėga  biggrin.gif

nu... pas mane laki vaizduotė... huh.gif biggrin.gif

Nu ką, žiema grįžo... smile.gif

Labu rytu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 07 kovo 2017 - 08:34

nu... pas mane laki vaizduotė... huh.gifbiggrin.gif

Nu ką, žiema grįžo... smile.gif

Labu rytu...

Nu kad negrįžo. Plius du su puse. Nors vakar tai nerealiai buvo, lijo, šąlo, visos žolės ir medžiai pasidengę varvekliukais, o kai vėjas papučia, tai jie barška kaip barškučiai. Dar nebuvau taip mačius  :hmm: RR, pas jus prisnigo, ane?

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 03 07, 09:39)
Labu rytu... Nu kad negrįžo. Plius du su puse. Nors vakar tai nerealiai buvo, lijo, šąlo, visos žolės ir medžiai pasidengę varvekliukais, o kai vėjas papučia, tai jie barška kaip barškučiai. Dar nebuvau taip mačius  hmm.gif RR, pas jus prisnigo, ane?</p>

aha, prisnigo... Pas mus 0 laipsnių rodo. Vakar tai žiauriai šalta buvo, vėjas ledinis... unsure.gif
Kaip įdomiai su tais varvekliukais... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 03 07, 08:17)
Buvom palikę mašinas ir kauno ir varšuvos oro uostuose, nu bet vln kainos, tai nežmoniškos

mes stengiamės Europą pavyt ir pralenkt biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif Valio, aš vėl atgavau savo žandikaulį biggrin.gif Reik ta proga arbatos išgert.
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2017 03 07, 08:33)
Nu ką, žiema grįžo...  smile.gif

nea, pas mus negrįžo. Sakyčiau, šilčiau nei vakar. Vėjo to žvarbaus nėra.
Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2017 03 07, 08:39)
visos žolės ir medžiai pasidengę varvekliukais, o kai vėjas papučia, tai jie barška kaip barškučiai. Dar nebuvau taip mačius  hmm.gif 

ir aš nemačius, kad taip barškėtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 03 07, 08:17)

Gonzikai, berids jūs neseniai skridot ir kažkaip mandrai mašiną parkavime palikot, jei vln gal gali parašyt kur. Buvom palikę mašinas ir kauno ir varšuvos oro uostuose, nu bet vln kainos, tai nežmoniškos.</p>

Laba 4u.gif
Gaudyk,mašinų saugojimo aikštelė,labai malonus personalas,tikrai nebrangu,+nuveža ir parveža iš oro uosto,papildomai mokėt nereikia bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2017 03 07, 08:39)
kad negrįžo. Plius du su puse. Nors vakar tai nerealiai buvo, lijo, šąlo, visos žolės ir medžiai pasidengę varvekliukais, o kai vėjas papučia, tai jie barška kaip barškučiai. Dar nebuvau taip mačius  hmm.gif RR, pas jus prisnigo, ane?</p>

blink.gif blink.gif pas mumi dar dabar balta,vakar per pusvalandį tiek sniego pridrėbė,kad teko lėkt laukan kast,kad diedas grįžęs užropotų...dar dabar balta,nors jau bėga nuo stogų...
Atsakyti

Laba 4u.gif
Gaudyk,mašinų saugojimo aikštelė,labai malonus personalas,tikrai nebrangu,+nuveža ir parveža iš oro uosto,papildomai mokėt nereikia bigsmile.gif

Ačiū apsižiūrėsiu.

mes kur lenkuose palikom irgi nuveža ir parveža, bet labiausiai patiko kaune, ten nuo aikštelės tikrai nedaugiau 300 metrų, bet berniukas irgi nuvežė iki durų ir parvežė :)

Atsakyti
Laba laba smile.gif

Negaliu nieko papasakot apie orą, nes mano kajutė palėpinė tik stoglangį turi, nieko nežinau kas vyksta aplink biggrin.gif Galiu suprast tik kada diena, kada naktis biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Kulkė @ 2017 03 07, 10:49)
Laba laba  smile.gif

Negaliu nieko papasakot apie orą, nes mano kajutė palėpinė tik stoglangį turi, nieko nežinau kas vyksta aplink  biggrin.gif  Galiu suprast tik kada diena, kada naktis  biggrin.gif

Kaip tu ir tavo drakoniukas?

Aš vakar nustebau, kai grįžau namo, nes oho kiek sniego buvo, kuris iškart tirpo. Šiandien oras žymiai malonesnis.
Atsakyti
Laba laba  smile.gif

namo dar leišleidžia? smile.gif
Atsakyti
Laba laba  smile.gif

Negaliu nieko papasakot apie orą, nes mano kajutė palėpinė tik stoglangį turi, nieko nežinau kas vyksta aplink  biggrin.gif  Galiu suprast tik kada diena, kada naktis  biggrin.gif

tai nosės nė koridoriun neiškiši?
kaip mažius,gal jau namolio šiandien?

Saintlin,ką gero ukrainiečių sėklose pirkai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 07 kovo 2017 - 11:28