Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 07, 11:27)
Saintlin,ką gero ukrainiečių sėklose pirkai? ax.gif

nieko nepirkau, nes nežinau, ar dar ko reikia biggrin.gif Kai pradedu blūdyt, tai daug ko norėtųsi, bet paskum prisimenu, kad pagrindinių daržovių sėklų jau sočiai turiu.
Neuždariau dar to puslapio, kabo naminiam kompe. Jeigu apsigalvot susimanyčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 kovo 2017 - 11:47
Ryt namo paleis smile.gif Noriu namo, reik pomikus sėt biggrin.gif

Čia visas aukštas šeimos kambarių ir visi palėpiniai, nėr kur braidyt po koridorių, wc ir dušas vietoj, nieko daugiau nereik.

Su drakoniuku ėmėmės iki 5 ryto, su jo ėdrumu man trūksta dar mažiausiai dviejų porų fafų biggrin.gif Bet naktis nebuvo rami visam aukštui kiek girdėjau, jei ne vienur, tai kitur dūdavo. Maniškis tik keičiant pampį rėkia, repečkis visai nenori būt nuogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 03 07, 11:46)
Ryt namo paleis  smile.gif Noriu namo, reik pomikus sėt  biggrin.gif

Čia visas aukštas šeimos kambarių ir visi palėpiniai, nėr kur braidyt po koridorių, wc ir dušas vietoj, nieko daugiau nereik.

Su drakoniuku ėmėmės iki 5 ryto, su jo ėdrumu man trūksta dar mažiausiai dviejų porų fafų  biggrin.gif Bet naktis nebuvo rami visam aukštui kiek girdėjau, jei ne vienur, tai kitur dūdavo. Maniškis tik keičiant pampį rėkia, repečkis visai nenori būt nuogas  smile.gif

O, tai jau bus pilni namai smile.gif Kaip gera wub.gif
Klausyk, gal čia berniukai tokie ėdrūs? Gimdoj buvo paskutiniu metu labai apspaustas, apglobtas, tai laisvė jiems sukelia nerimą. Kiti rekomenduoja apvynioti, susukti, jei labai virkauja.
Atsakyti
Zadejau rasyti labas rytas, ziuriu,kad jau puse pirmos biggrin.gif
Pas mus vakar kad pavare, kad puste, laukuose dangus su zeme maisesi nuo pietu iki tamsos.

Kulke,kaip smagu skaityti, kad tau viskas gerai, nors nekomentuoju istisai,bet tikrai smagu.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 07 kovo 2017 - 12:25
QUOTE(Pou @ 2017 03 07, 12:16)

Klausyk, gal čia berniukai tokie ėdrūs?

maniškis tai tikrai iš tų ėdriųjų buvo. Bet aš dabar galvoju, kad gal ne tiek valgyt norėdavo, kiek saugesnis prie fafo jausdavosi.
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 07, 12:22)

vaje, koks gražumas bigsmile.gif bet dar labiau foto sumažint jau turbūt negalima buvo?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 07, 12:30)
maniškis tai tikrai iš tų ėdriųjų buvo. Bet aš dabar galvoju, kad gal ne tiek valgyt norėdavo, kiek saugesnis prie fafo jausdavosi.
Papildyta:
vaje, koks gražumas  bigsmile.gif  bet dar labiau foto sumažint jau turbūt negalima buvo?

maniškiai visi ėdrūnai buvo,o mažė tai visai be žodžių...kas 2,5val pavyzdingai nuo pirmos dienos (.)(.) niurkydavo
paspausk ant fotkės,pasididins ax.gif
Kulke,kiek pamenu iš savo patirties ,tai tik šiandien turėtų pas tave pienukas,ir gana gausiai pradėt gamintis...
Po,esu ir aš tą girdėjus,ypač jei didesnis vaikas...tipo vystyklan standžiau suvyniot ir aprimsta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 07 kovo 2017 - 12:42
Kiek zinau, vaikams uzeina zindimo periodai, kad gamintusi daugiau pieno. Ateitim rupinasi mazius, kad ryt poryt butu patenkinti padideje maisto poreikiai.

Kartoju. Yra dvi nuorodos, sumazintas ir normalus paveikslelis. Vienas mazas, antras per didelis.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Aišku, kad šalia mamos saugiausia. O kaip kitaip ją pririšti?
Maniškis gulėjo reanimacijoj iš pradžių, tai tik man įėjus ir pasilabinus, išgirdęs mano balsą iškart susigraudindavo. Tokia kruopa, o mano balsą iš krūvos atpažindavo.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 07, 12:42)
Kartoju. Yra dvi nuorodos, sumazintas ir normalus paveikslelis. Vienas mazas, antras per didelis.

part.lt, kur reik keisti paveiksliuko dydį, man rodo eilę pikselių. Pas tave kitaip?

Nors, pvz, per telefoną aš tuo part visai negaliu naudotis, keliu per radical.ru

Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 07, 12:39)
maniškiai visi ėdrūnai buvo,o mažė tai visai be žodžių...kas 2,5val pavyzdingai nuo pirmos dienos (.)(.) niurkydavo

aš pirmą labai trumpai maitinau, kilo visokių bėdų su maitinimo agregatu. Tas vaikas kažkaip rajus nebuvo. Užtat antrą... 2,5 metų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 kovo 2017 - 13:21
Keliu per telefona, su part.lt viskas gerai. Seniau viska keldavau per photobucket, ten likdavo nuotraukos, dabar visai idomu paziureti senas, bet paskutiniu metu per telefona neduoda nuorodu forumams. Maciau, part'e galima pasirinkti paveikslelio dydi, bet kad as nezinau, koks dydis butu tinkamas ax.gif
Atsakyti

Lylia, gražūs žiedai. Sniegas už lango irgi.

Aš kątik prasiėjau 5 km. Per valandą susisukau su užėjimu į dvi vietas. Paukščiukai firfia, gervės 8 virš galvos pralėkė pašūkaudamos, lafa. 

Reikia gal pomidorus pasėt, bet kur sėklos vyriškis pietukų nuvirtęs, ką daryt?

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 07, 13:52)
Maciau, part'e galima pasirinkti paveikslelio dydi, bet kad as nezinau, koks dydis butu tinkamas  ax.gif

400 px smile.gif
Atsakyti