Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Pou @ 2017 03 09, 16:30)
Aš visuomet pasižiūriu į tavo avatare tą katiną. Rodos girdžiu jo juoką  biggrin.gif

va katino juoko tai niekaip neįsivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
papasakosiu aš jums bajerį. Šiandien mano mergelė gauna žinutę 'Gavom dėklus Kindle Paperwhite. Naujas modelis - originalus, ultra lengvas, ultra plonas, magnetinis, automatinio įjungimo ir išjungimo funkcija.' Diedas man skambina ir sako - klausyk, ką tu čia vėl kur užsisakei?? Skaitau skaitau ir niekaip nesuprantu. Ultra ploni - galvoju gal įklotai kokie. Bet kodėl magnetiniai??
Jau kiek prisižviegiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 09, 18:29)
va katino juoko tai niekaip neįsivaizduoju biggrin.gif

Na jau. Ijunk vaizduote bigsmile.gif

Ir is kur jus TOKIU mergeliu parovet? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 09, 19:11)
papasakosiu aš jums bajerį.  Šiandien mano mergelė gauna žinutę 'Gavom dėklus Kindle Paperwhite. Naujas modelis - originalus, ultra lengvas, ultra plonas, magnetinis, automatinio įjungimo ir išjungimo funkcija.' Diedas man skambina ir sako - klausyk, ką tu čia vėl kur užsisakei?? Skaitau skaitau ir niekaip nesuprantu. Ultra ploni - galvoju gal įklotai kokie. Bet kodėl magnetiniai??

Pamiršai, kaip nuosava skaityklė vadinasi? laugh.gif

Telefonui pirkau 'išmanų' dėklą prieš gerus du metus, gėris
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 09, 19:11)
papasakosiu aš jums bajerį.  Šiandien mano mergelė gauna žinutę 'Gavom dėklus Kindle Paperwhite. Naujas modelis - originalus, ultra lengvas, ultra plonas, magnetinis, automatinio įjungimo ir išjungimo funkcija.' Diedas man skambina ir sako - klausyk, ką tu čia vėl kur užsisakei?? Skaitau skaitau ir niekaip nesuprantu. Ultra ploni - galvoju gal įklotai kokie. Bet kodėl magnetiniai??

blink.gif blink.gif kas tas yr išsiaiškinaii?

AAAA,radau guglyje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 03 09, 16:08)
Dieliulėliau Dieliulėliau, vargšė karvė  unsure.gif  Seki, kaip keičiasi daina?  biggrin.gif

Tai produktyvus diedas  ax.gif (Suprask teisingai  biggrin.gif )

biggrin.gif aha.....
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 09 kovo 2017 - 19:34
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 09, 19:32)
Pamiršai, kaip nuosava skaityklė vadinasi? laugh.gif

neaiškiai parašiau - čia ne mano, čia jo pamąstymai biggrin.gif
Jis man prieš tai buvo permetęs tą žinutę (jis pirko, jam ir reklamos eina), aš paskaičiau, nutariau, kad mano dėklas irgi labai geras, ir nieko diedui neatsakiau. O tas sėdi ir laužo galvą, kas čia per įklotai ultra ploni magnetiniai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 03 09, 19:15)
Ir is kur jus TOKIU mergeliu parovet? bigsmile.gif

jos pačios prikibo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 kovo 2017 - 20:31
QUOTE(saintlina @ 2017 03 09, 20:32)
neaiškiai parašiau - čia ne mano, čia jo pamąstymai biggrin.gif

Aaaa biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 09, 20:32)
jos pačios prikibo biggrin.gif

Gerai padare, kad prikibo. Unikalus mastymas.
Kulkes mergele su raugintais agurkais, o taviskis apie magnetinius iklotus sugalvoju. Nu ziauriai gerai. Bet ir jus pas juos paturbintos.

Nesuprantu, nedziusta tos mano durpes ne velnio. Kai sejau, palaisciau, o jos vis dar slapios. Daigeliai darosi nepatenkinti unsure.gif Reiks ryt siaust i ZS, pirkti to, kur pabarstyt galima.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 03 09, 21:24)

Kulkes mergele su raugintais agurkais, o taviskis  apie magnetinius iklotus sugalvoju. Nu ziauriai gerai. Bet ir jus pas juos paturbintos.

Nesuprantu, nedziusta tos mano durpes ne velnio. Kai sejau, palaisciau, o jos vis dar slapios. Daigeliai darosi nepatenkinti  unsure.gif Reiks ryt siaust i ZS, pirkti to, kur pabarstyt galima.

biggrin.gif bigsmile.gif
o tavo daigyklos su skylutėm?nes jei skylučių nėr,vanduo taip ir stovi
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Mane apgavo mano amarilis - išsiskleidė visai ne toks, kaip aš, durna, tikėjausi paveiksliuku patikėjusi smile.gif
Atsakyti
Labas iš ryto smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 09, 22:24)
biggrin.gif  bigsmile.gif
o tavo daigyklos su skylutėm?nes jei skylučių nėr,vanduo taip ir stovi

Nu taip, su skylutėm, stovi padėkliukuose. Ir su pagaliuku pakrapštau, kad oras cirkuliuotų smile.gif
Atsakyti