Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Pou @ 2017 03 10, 08:00)
Labas rytas  4u.gif
Nu taip, su skylutėm, stovi padėkliukuose. Ir su pagaliuku pakrapštau, kad oras cirkuliuotų smile.gif

Labas rytas,
Prašau patarimo. Mano dalis paprikų patapo labai ilgais kotais. Ar persodinant galiu kaip pomidorų kotelius pavyniot ir užkast iki skilčialapių? Ar jas reikia sodinti stačiai?
O gal dar anksti jas persodinėt, gal dar gali augti kur auga?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 10, 08:15)
Labas rytas,
Prašau patarimo. ikal.ru/i305/1703/47/742bb4ad1c10.jpg[/img][/url]

Laba 4u.gif
pamenu,EX rašė,kad ji patįsusias jaunas paprikas ji po truputį užpilinėja substratu ax.gif
Didelis tavo daigynas bigsmile.gif o pomikus jau sėjai?aš dar kenčiu...nedaug beliko-5dienos ax.gif bet užtat vakar gėliukų ,prieskonių ,svogūnų,porų prisisėjau...ir dabar žemes ruošiu.dar darbuosiuos wub.gif
Ate,o tokio dydžio daigeliams ten dar yra kur plėstis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 10 kovo 2017 - 08:56
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 10, 08:55)
Laba 4u.gif
pamenu,EX rašė,kad ji patįsusias jaunas paprikas ji po truputį užpilinėja substratu ax.gif
Didelis tavo daigynas bigsmile.gif o pomikus jau sėjai?aš dar kenčiu...nedaug beliko-5dienos ax.gif bet užtat vakar gėliukų ,prieskonių ,svogūnų,porų prisisėjau...ir dabar žemes ruošiu.dar darbuosiuos wub.gif
Ate,o tokio dydžio daigeliams ten dar yra kur plėstis?

Pomikų sėklas 8-tą dieną sudėjau daigintis. Ankstyvieji jau su tikrais lapeliais.
Dėl šitų paprikų, protinga galva sakė, laikyt, kol susilies lapeliai, nes šaknų būna tiek, kiek žalumos. Pabandysiu kokį vieną persodint,matysiu kas dedasi su šaknim. Juk kiekvieno daigelio šaknų sistema čia gaunas atskira, išimu su šaukštu ir tpdau į indą.
Atsakyti
Ate, gali užkast. Bet gal geriau stačias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 kovo 2017 - 09:10
QUOTE(ate42 @ 2017 03 10, 09:05)
Pomikų sėklas 8-tą dieną sudėjau daigintis. Ankstyvieji jau su tikrais lapeliais.
Dėl šitų paprikų, protinga galva sakė, laikyt, kol susilies lapeliai, nes šaknų būna tiek, kiek žalumos. Pabandysiu kokį vieną persodint,matysiu kas dedasi su šaknim. Juk kiekvieno daigelio šaknų sistema čia gaunas atskira, išimu su šaukštu ir tpdau į indą.

dėl šito tai žinau,nes pomidorus tai auginu...Šiaip tai labai patogu dėkluose
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Ryto suktinis sušoktas, kava išgerta, pomidorai dar nepasėti.. Grr.. O Gonzius jau ir svogūnus pasėjus. Kažkaip atsilieku ax.gif

Ate, aš užkasu tuos patįsėlius. Dabar matau, kad ir patįsėliai patįsę jau išpikuoti, gerai, kad indukuose vietos dar yra, tai apipilsiu ir tuos smile.gif

Viskas, per sekantį miegą eisiu sėt ir aš bigsmile.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 03 10, 07:51)
Mane apgavo mano amarilis - išsiskleidė visai ne toks,  kaip aš (...)

Nu bet tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 03 10, 09:31)
Nu bet tikrai  biggrin.gif

ta pati pirma mintis buvo lotuliukas.gif

Ai, ir aš dar tikrų pomidorų nepasėjau. Vakar pavyko tik tris mažybinius. Grįžus iš sodo gal atsiras noras rolleyes.gif Džyz, reikia važiuot, a per tą mergiotės istoriją bijau net link daržų pajudėt. Praėjusį sykį, kai tokio pojaunio diedo ieškojo, kaimyniniuose soduose paskerstą ir rado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 10, 09:39)
Džyz, reikia važiuot, a per tą mergiotės istoriją bijau net link daržų pajudėt.

Nuvažiuosi ryt su diedu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 10, 10:01)
Nuvažiuosi ryt su diedu.

Nenoriu su diedu. Varau. Jei po 2 val neprisiduosiu, bloguoju neminėkit laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 10, 10:04)
Nenoriu su diedu. Varau. Jei po 2 val neprisiduosiu, bloguoju neminėkit laugh.gif

Nu nejuokinga. O ten bent kaimynų daba yra?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 10, 10:09)
Nu nejuokinga. O ten bent kaimynų daba yra?

Taigi, kad nėra, o yra daug daug vietos pasislėpt.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 10, 10:16)
Taigi, kad nėra, o yra daug daug vietos pasislėpt.

tai tu mums tel.nr palik,mes tau kas 15 min skambinsim ax.gif
Saintlin,paroooo amarilį bigsmile.gif
Kulke,svogūnus sėjau tuos pailgus vien tam,kad sėklų neišmest...kažin ar sudygs..pernai terminas baigėsi ax.gif užtat pomikai dar nesėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 10 kovo 2017 - 10:23