Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

sveikos bites rites

man jau mokslai prasideje, sunkiai isivaziuojam visi. bet kaip nors. po truputi.... siandien kelnes konstravom. siusim mazas, o paskui ir sau. man idomu. skaiciuoji braizai tikrini. idomu visai :)

mezgeju temoj swapa ziurejau, idomu buvo, dabar pas jus ant laktos tupesiu ir jei leisit pasidziaugsiu. grazu tas dziaugsmas ir emocijos teigiamos :)

gavau vakar merliaus ir drobeles. tai is drobes siusiu vaikams teepee (indeniska palapine) o merliukus greit kulkiukui paruosiu :D :D :D dzin kad turi... gales susisiut istryzai bus cepelinams surmaisis :D :D :D :D

Atsakyti
Aš gi šiandien irgi sėklų pirkt buvau Sėkluvoj. Bet į auto niekas nekaukštelėjo smile.gif

Jau kaip valgyt noriu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 10, 17:42)
o jei pačtinykė kokį žurnalą ar pensiją atneš, gal jai galima ir savo siuntinį atiduot? Na, čia Lyliai klausimas smile.gif

kitur mobilūs pašto skyriai yra, ten paprastai galima nunešt. Na, bet į sodą važinėjant, tokių neteko matyt, gan dažnai autobusai kursuoja pro didesnę gyvenvietę. Ai, paštininką tai vyrą matydavau ir berods savo automobiliu važinėjo nuo trobos prie trobos.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 10, 17:55)
Aš gi šiandien irgi sėklų pirkt buvau Sėkluvoj. Bet į auto niekas nekaukštelėjo  smile.gif 

ką pirkai? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 10, 17:58)
Ai, paštininką tai vyrą matydavau ir berods savo automobiliu važinėjo nuo trobos prie trobos.

aha, pas mus kaime irgi paštininkė su automobiliu važinėja smile.gif
Ai, kada galės Lylia, tada išsiųs. Jeigu man, tai aš mielai palauksiu smile.gif Nors jaučiu, kad ne man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 10, 18:01)
ką pirkai?  bigsmile.gif
Papildyta:
aha, pas mus kaime irgi paštininkė su automobiliu važinėja smile.gif
Ai, kada galės Lylia, tada išsiųs. Jeigu man, tai aš mielai palauksiu smile.gif Nors jaučiu, kad ne man smile.gif

Pomikų Džiulių, svogūnų, agurkų, žirnių, petruškių, salierų, salotų, ridikelių. Dovanų davė pomiką Platus hibridą.

O rimtai gi. Šiemet apie nuojautas nešnekėjom kuri kurią gavom bigsmile.gif Aš be nuojautos šį kartą smile.gif Nors kaip be nuojautos. Gi Lylios lašiniai ir Gonziaus paršiokas turėtų pareit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 10, 18:12)
Pomikų Džiulių, svogūnų, agurkų, žirnių, petruškių, salierų, salotų, ridikelių. Dovanų davė pomiką Platus hibridą.

O rimtai gi. Šiemet apie nuojautas nešnekėjom kuri kurią gavom  bigsmile.gif  Aš be nuojautos šį kartą  smile.gif Nors kaip be nuojautos. Gi Lylios lašiniai ir Gonziaus paršiokas turėtų pareit  biggrin.gif

Tai bent apsipirkai thumbup.gif

Aš manau, kad šiemet tai tu smile.gif arba Gonzius. Nors šiais metais labai nedaug variantų, nesunku ekstrasensu būt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 10, 17:58)
kitur mobilūs pašto skyriai yra, ten paprastai galima nunešt. Na, bet į sodą važinėjant, tokių neteko matyt, gan dažnai autobusai kursuoja pro didesnę gyvenvietę. Ai, paštininką tai vyrą matydavau ir berods savo automobiliu važinėjo nuo trobos prie trobos.

Sakiau, kad aš būsiu stabdis, nereikėjo prasidėt unsure.gif
Nu nėra mūsų toks gluškaimis, kad pašto normalaus nebūtų. Yra cieli 2, abu už dešimt km skirtingose pusēse. Labai patogu, kur nori, ten veži biggrin.gif o va parduotuvė ant ratų atvažiuoja, tai gal tikrai gluškaimis? bigsmile.gif
Jei rimtai, tai penktadienį suplanuota kelionė į miestą. Turiu dar 1 siuntinuką išsiųsti. Gailiuosi, kad neišsiunĉiau bitei šeštadienį.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 10, 18:38)
Tai bent apsipirkai thumbup.gif

Aš manau, kad  šiemet tai tu smile.gif arba Gonzius.  Nors šiais metais labai nedaug variantų, nesunku ekstrasensu būt smile.gif

Truputį smile.gif

Man, rodos, tu ir pernai manei, kad aš biggrin.gif Ar apsirinku?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 10, 18:38)
Aš manau, kad  šiemet tai tu smile.gif arba Gonzius.  Nors šiais metais labai nedaug variantų, nesunku ekstrasensu būt smile.gif

kažkaip kukliai tu čia - arba viena, arba kita. Kulkė 2 jama iškart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 10, 18:42)
Sakiau, kad aš būsiu stabdis, nereikėjo prasidėt  unsure.gif

Gal nori, kad kaukštelėčiau? Kas do per mintys? vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 10, 18:42)
Sakiau, kad aš būsiu stabdis, nereikėjo prasidėt  unsure.gif

taigi niekas nepriekaištauja, nesinervuok, nu bigsmile.gif

Ale kaip papasakoji, sprendžiu pagal save, internetas tokioj situacijoj yra gėrių gėris biggrin.gif
Atsakyti
Oi, Kulke, apsipirkai kaip fainai. As petrazoles pernai dirvoj palikau, tai turesiu. Ir rugstyniu.
Reikia geros morku seklos. Bet sakiau nedaug sesiu, tik ankstyvam naudojimui. Na neauga jos ten normaliai.
Ir dar reikia atrasti sparaginiu pupeliu veisle gera, ilgai grojanciu.
Atsakyti