QUOTE(NERA @ 2017 03 19, 21:54)
Eik tu, man jau nervinis tikas nuo jo prasidėjo
Medžiai buvo laiku išgelbėti, žiurkėnė tikrai paspruko, o lego žmogeliukų likimas neaiškus- čia viskas vyko lego kalėjime

Gaudvile, jei kažkam neštų nebūtų saldainių popieriukų kišenėse.
Aisku, kad vargo dabar daug, bet jo tokia laki vaizduote ir plati dusia...
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 19, 22:01)
Skaityti smagu apie tokio vaiko veiklą, bet jei galėčiau rinktis, rinkčiausi ramesnio charakterio. Mat man su nervais paskutiniu metu prastai
Per LRT rodys "Aną Kareniną". Einu žiūrėti, gal ir patiks
Saintlina, kas dėl želatinos tam torte, gėda sakyti, bet jei darydavau pertepimus iš rūgščios grietinės, tai ne plakdavau, o su želatina sumaišydavau

Neklausk, kodėl, todėl, kad nežinojau, kad rūgšti pirkta parduotuvinė grietinė išsiplaka taip pat, kaip ir grietinėlė

Žinau, kad tundra, nesijuok

Seniau, kol būdavo savo seperuotos grietinės, tepdavom su tiršta riebia riebia. O bendrai, iš manęs tokia tortų tepėja ir puošėja, kaip iš karvės balerina.
Papasakosi, ar patiko sita ekranizacija.
O man su grietine labai skanu. As medaus su grietine, o ne plakta grietinele pertepdavau. Dabar nesenai sokoladini pyraga pertepiau. Tik citrinos zievele itarkavau, vaisiu idejo. Labai skanu buvo. Kartais tas sunkesnis skonis laaabai gerai. Tik as idedu zelatinos.