Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 03 19, 22:13)
o žiurkėnė kas buvo? Tikra žiurkėnė?  bigsmile.gif  tai tada išties medžiams pasisekė  biggrin.gif

Pati tikriausia mirksiukas.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 19, 22:14)
Aaaa, tai šitų gi privaloma prisipirkt biggrin.gif

Man baisu, kad nepaprašo pinigų, o ima iš taupyklės. Juo labiau, kad namuose visada saldainių yrs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 03 19, 22:16)
jis dvyliktokams siūlo nusipirkti bilietus, kad jie galėtų prieiti prie savo spintelių

oi, negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
šitas vaikas gyvenime neprapuls thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 03 19, 22:20)
Man baisu, kad nepaprašo pinigų, o ima iš taupyklės. Juo labiau, kad namuose visada saldainių yrs unsure.gif

Tikras vyras pinigu nepraso wub.gif
Isivaizduoju, kad turi tu kur savo nervus padet, bet baisiai fainas jis. Kai maniskis taisykliu rinkinys, skaitant apie taviski, man sirdis dainuoja.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 03 19, 22:20)

tai ji, matyt, pasprukt norėjo labiau nei tų medžių..
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 03 19, 21:26)
Tu su darbais taip neįsibėgėk. Tegu mergelė kasa, leisk savo kakleliams ir kitiems reikalams nenusmukti.

Čia moteriškas mazochizmas. Įprastas dalykas irnesakyk.gif Čia kurią naktį vos MB neužmušiau. Nešioju mažą, o taip skauda apartamentus, čiut neverkiu, o tas miega, net kriuksi. Pirma mintis buvo - turėčiau plytą, tikrai paleisčiau į tą palaimingą veidą. Bet kodėl aš jo taip nepakėliau, kad jis užmigdytų- neklauskit biggrin.gif Tai kur čia kąsnelį žemės prašysiu sukasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 03 19, 22:24)
Čia kurią naktį vos MB neužmušiau. Nešioju mažą, o taip skauda apartamentus, čiut neverkiu, o tas miega, net kriuksi. Pirma mintis buvo - turėčiau plytą, tikrai paleisčiau į tą palaimingą veidą.

Kulke, nepyk, bet skamba labai juokingai biggrin.gif ale pas mane lygiai tas pats buvo ir aš baisiai tave suprantu drinks_cheers.gif jeigu ir pažadindavau, sakydavo - o kam nešioji? padėk į lovytę ir užmigs doh.gif Pikčiausia yr daba, kai anas baisiai įsižeidžia, kai pasakau, kad naktim aš viena keldavausi. Jis gi šventai įsitikinęs, kad augino mažiuką praktiškai pats vienas
Atsakyti
Čia moteriškas mazochizmas. Įprastas dalykas  irnesakyk.gif Čia kurią naktį vos MB neužmušiau. Nešioju mažą, o taip skauda apartamentus, čiut neverkiu, o tas miega, net kriuksi. Pirma mintis buvo - turėčiau plytą, tikrai paleisčiau į tą palaimingą veidą. Bet kodėl aš jo taip nepakėliau, kad jis užmigdytų- neklauskit  biggrin.gif  Tai kur čia kąsnelį žemės prašysiu sukasti  biggrin.gif

Nesakyk, pasiseke tavo Mergelei.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 03 19, 22:30)

jis dar atsiims su laiku, turiu pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 19, 22:30)
Kulke, nepyk, bet skamba labai juokingai biggrin.gif ale pas mane lygiai tas pats buvo ir aš baisiai tave suprantu drinks_cheers.gif  jeigu ir pažadindavau, sakydavo - o kam nešioji? padėk į lovytę ir užmigs doh.gif Pikčiausia yr daba, kai anas baisiai įsižeidžia, kai pasakau, kad naktim aš viena keldavausi. Jis gi šventai įsitikinęs, kad augino mažiuką praktiškai pats vienas

Bet tu pasakyk, kas per tarybinis kanalas įsijungia galvoj- aš pati, aš galiu biggrin.gif

Ne, nu tai faktas, tu ir pagimdžius naktim tik ikrus rijai, o jis dienom dirbo, o naktim dižuravo su vaiku. biggrin.gif

QUOTE(Pou @ 2017 03 19, 22:30)

Nepasisekė, nes ryte pirmi mano žodžiai jam buvo- šiąnakt tu vos nemirei. Ir papasakojau dėl ko. Tai jis tik purkštelėjo, sako - reikėjo pakelt, būčiau panešiojęs ax.gif Taigi elemantaru viskas, kur čia bėda. Jo galvoj niekas netransliuoja jokių kanalų, išskyrus beždžionėlę mušančią gongą biggrin.gif Nu kaip ir pas visus vyrus biggrin.gif
Atsakyti
Čia moteriškas mazochizmas. Įprastas dalykas  irnesakyk.gif

Net gimdymas nėra įprastas dalykas- palepink save, patikėk tu manim,spėsi davo didvyriškumus parodyti.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 03 19, 22:43)
Net gimdymas nėra įprastas dalykas.

NeduokDie, jei taptų įprastu unsure.gif Aš tiek neišrėkčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 03 19, 22:41)
Jo galvoj niekas netransliuoja jokių kanalų, išskyrus beždžionėlę mušančią gongą  biggrin.gif  Nu kaip ir pas visus vyrus  biggrin.gif

Transliuoja, tik visa kita yra triukšmas ir trigdžiai biggrin.gif
Atsakyti