Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 03 28, 18:31)
Nebus smile.gif

vedžiau vaiką pas dermatologą. Poliklinika tokio išvis neturi, vežiau į mokamą įstaigą. Penkių minučių vizitas ir diagnozė - nežinau, nuo ko taip pasidarė nei kas čia tiksliai yra, bet tepkit Fucidin unsure.gif

herpis?bėrimas su vandenigomis pūslelėmis?bent man prie tokios diagnozės šitą tepalą išrašė ax.gif o jau buvau ir visokių vėžio formų sau prisitaikiusi,nes 2-3kartus per metus atsinaujina..
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 28, 18:57)
herpis?bėrimas su vandenigomis pūslelėmis?

nea, nieko panašaus. Sausas sustorėjęs geltonas plotas palei plaukų liniją, panašus kaip kūdikiams būna.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 28, 19:07)
nea, nieko panašaus. Sausas sustorėjęs geltonas plotas palei plaukų liniją, panašus kaip kūdikiams būna.

tos riebios plaiskanos?o su drėkinančiu kremu nebandei?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 28, 19:29)
tos riebios plaiskanos?o su drėkinančiu kremu nebandei?

Neriebios. Sausas toks sluoksnis. Bandėm visaip drėkinti, jokio rezultato. Jis krapšto, tada beria, niežti. Kažkaip iš dermatologo tikėjausi daugiau..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 28, 20:01)
Neriebios. Sausas toks sluoksnis. Bandėm visaip drėkinti, jokio rezultato. Jis krapšto, tada beria, niežti. Kažkaip iš dermatologo tikėjausi daugiau..

Nenori nuvesti i Kairiukscio gatve ar kokia ten?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 03 28, 20:29)
Nenori nuvesti i Kairiukscio gatve ar kokia ten?

O kas toj gatvėj?
Dabar pabandysim tą tepalą, žiūrėsim, ar padės.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 28, 20:39)
O kas toj gatvėj?
Dabar pabandysim tą tepalą, žiūrėsim, ar padės.

Man atrodo, kad ten Odos ir veneros ligų centras yra. Ten dirba stiprūs dermatologai.

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Saintlina, jei nepadės tepalas sakyk mirksiukas.gif
Kažin šiandien pomidorus jaučiu geriau namuose palikti unsure.gif
Atsakyti

Laba rytą . 

Tai gal mankštą ena du ens du  :yahoo: 

Vakar netikėtai nelauktai į koncertą patekom. Nai nai tarpukario amerika, džiazas, vokalisčių suknelės, puikiai. Praeitą sav kamerinio paklausėm, jau vienu žingsniu jaučiuosi arčiau Saintlinos, šios temos kultūros puoselėtojos  :D

Ta proga gal pomidorus papikiuot, su daina ir raudonais nagais :)

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 03 29, 06:41)
Man atrodo, kad ten Odos ir veneros ligų centras yra. Ten dirba stiprūs dermatologai.

va tie patys dermatologai iš to centro dirba ir toj privačioj, kur buvom. Tik į tą centrą pakliūt eilė porai mėnesių į priekį, o čia tą pačią dieną prašom atvykti.

Labas rytas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2017 03 29, 06:58)
Saintlina, jei nepadės tepalas sakyk mirksiukas.gif

gerai, sakysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2017 03 29, 07:14)
Vakar netikėtai nelauktai į koncertą patekom. Nai nai tarpukario amerika, džiazas, vokalisčių suknelės, puikiai. Praeitą sav kamerinio paklausėm, jau vienu žingsniu jaučiuosi arčiau Saintlinos

mane jau aplenkei, abo aš iki kamerinio dar nepriaugau smile.gif

Klausykit, sekmadienį jau beveik vasara, o man į teatrą ir aš neturiu kuo apsirengt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 29, 08:22)
va  tie patys dermatologai iš to centro dirba ir toj privačioj, kur buvom. Tik į tą centrą pakliūt eilė porai mėnesių į priekį, o čia tą pačią dieną prašom atvykti.

Pas normalų gydytoją visada bus ilga eilė, pas popierinį - visada bus laiko priimt. Vat ir renkiesi mirksiukas.gif

Labas rytas bigsmile.gif

Ponaitį šian jau išskirst noriu - labai labai reikia šian didelės mašinos, a nepaliko, nes svetimas paprašė apžiūrėt ( *****, kai tas svetimas jau n metų kiekvieną dieną mato doh.gif )
Atsakyti
Labas iš ryto smile.gif

Kavos??? bigsmile.gif

Šiandien imu laisvą ot taip biggrin.gif

QUOTE(NERA @ 2017 03 29, 07:58)
Kažin šiandien pomidorus jaučiu geriau namuose palikti unsure.gif

Žiūrint kiek tos saulės šiandien bus ax.gif Jei spės pašildyt šiltnamį tai nešiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 29, 08:30)
Ponaitį šian jau išskirst noriu - labai labai reikia šian didelės mašinos, a nepaliko, nes svetimas paprašė apžiūrėt ( *****, kai tas svetimas jau n metų kiekvieną dieną mato doh.gif )

Ką vežt reik? Stačius keleivius? biggrin.gif
Atsakyti