Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 03 29, 10:58)
Aš šian į požeminę aikštelę centre lindau, tai man taip nejaukiai tos žemos lubos įvažiuojant atrodė, kad vos atbula lįst lauk nepradėjau.
Padariau vaikiui ES draudimo kortelę. Ir sau tuo pačiu. Kaip fainiai dabar - penkios minutės nepraėjo ir jau korteles rankoj laikiau thumbup.gif

Ai, šitų tai nebijau, ale išvažiuojant jei pasitaiko stati įkalnė - jau prakaitas išmuša laugh.gif Dubrovnike vienoj tokioj gan stačioj įkalnėj dar ir palikti mašiną reikėjo, bo susimokėt už stovėjimą dar nubėgt reikėjo. A dabar jau nieko nebijau. Klaustrofobijos nėr, bet atsirado aukščio baimė. Gal net ne baimė, nežinau kaip įvardint. Lipom žemyn Lajos take ir skrandis lipo lauk. Gal kas su akim-ausim negerai mastau.gif

Ai, neseniai savo auto apdraudžiau, kaina ta pati kaip ir pernai.

Netoliese esančios augalų prekybos aikštelės dar nedirba. Bet už tai nukainuotų našlaičių maximoj gyvas galas. Negražiai atrodo, bet persodinus turėtų atsigauti. Gal gi reiks užsipirkt mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 29 kovo 2017 - 12:43
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 29, 12:40)

mano 20pinigų pabrango unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 29, 14:21)
mano 20pinigų pabrango unsure.gif

O per kur draudeis? Mes jau daug metų tik internetu. Tai ir pernai, ir šiemet 58€.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 29, 13:37)
O per kur draudeis? Mes jau daug metų tik internetu. Tai ir pernai, ir šiemet 58€.

buvusiam PZU,bais sunkus pavadinimas daba...taviškė galinga?maniškė tipo visureigis...o diedo nt internetu už 7mėn ,8tas nemokamai -200pinigų blink.gif blink.gif vos infarkto negavo
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 29, 14:43)
buvusiam PZU,bais sunkus pavadinimas daba...taviškė galinga?maniškė tipo visureigis...o diedo nt internetu už 7mėn ,8tas nemokamai -200pinigų  blink.gif  blink.gif vos infarkto negavo

Šiemet kažkodėl Seesam ar kaip jis ten, o pernai buvo Gjensidige ar kaip jis ten. Man tai jokio skirtumo, imu pigiausią. Internetu berods 10€ pigiau, bo administracinio mokesčio nėr. Tai aišku, kad mažo galingumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 29 kovo 2017 - 14:16
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 29, 12:40)

diskriminacija, ne kitaip.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 29, 13:53)
Tai aišku, kad mažo galingumo, diedas specialiai man tokią įtaisė

taigis ir mano negalinga, ale draudimas kažkodėl stipriai pabrango.

Mdiaa.. užsisakinėjau visokių kvietkų iš Gonziaus nurodyto puslapio, o kai gavau, pasirodė, kad vietoj baltų saulučių sugebėjau kopūstų Belosnezka užsisakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 kovo 2017 - 13:59
Pabrango daug. Vaikas jau turi 2 metus staza, galvojom,kad jam atpigs, kur jau ten. Kaip soktelejo virsun. Siaip ne taip viena skyle rado internetu draustis, nors pas draudeja toj pacioj bendrovej gerokai daugiau paprase.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 29, 14:03)

perskaičiau Šarkas smile.gif įdomu buvo, tik pabaiga man nelabai. Tiksliau - trūksta pabaigos. Ir motyvo. Ir nesupratau normaliai, kodėl ten su tais pinigais gavosi.

O dar perskaičiau Narmontaitės vieną knygą 'Aktoriai, režisieriai ir kasininkės'. Man tai labai patiko. Tiek prisižvingavau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 29, 13:43)
o diedo nt internetu už 7mėn ,8tas nemokamai -200pinigų  blink.gif  blink.gif vos infarkto negavo

maniškis dar nesidraudė, bet irgi artėja laikas. Jau net matau, kaip nudžiugs..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 29, 14:10)
perskaičiau Šarkas smile.gif įdomu buvo, tik pabaiga man nelabai. Tiksliau - trūksta pabaigos. Ir motyvo. Ir nesupratau normaliai, kodėl ten su tais pinigais gavosi.

O dar perskaičiau Narmontaitės vieną knygą 'Aktoriai, režisieriai ir kasininkės'. Man tai labai patiko. Tiek prisižvingavau smile.gif

Pabaiga tokia gyvenimiska, kai nesuprasi, koks motyvas skatina kazka taip ar kitaip elgtis.

O, tos neturiu. Zadejau tureti, bet apsisprendziau netureti. Jei sakai, kad gera, tai reiks tureti smile.gif
Nieko tokio neskaitau, ka galeciau pasiulyti. Viena knyga apie sveikatos susigrazinima tik. Bet labai uzkabino. Siuvineju, kaifuoju, keista, kad dar neatsibosta, nes man greit viskas atsibosta siaip jau. Todel manau, kad radau savo. Atradau save bigsmile.gif biggrin.gif

Tiesa, pas mane amariliu dienos. Gal rytoj parodysiu, jei visi prazys ir gerai prasiskleis. Man patinka. Pirma karta tiek ir taip.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 29, 14:18)
O, tos neturiu. Zadejau tureti, bet apsisprendziau netureti. Jei sakai, kad gera, tai reiks tureti  smile.gif

Atradau save  bigsmile.gif  biggrin.gif

Tiesa, pas mane amariliu dienos. Gal rytoj parodysiu, jei visi prazys ir gerai prasiskleis. Man patinka. Pirma karta tiek ir taip.

jos trys yra smile.gif Tik bėda su konvertavimu. Vieną dar šiaip taip perdarė, o kitų dviejų niekaip. Klaida, ir psio. Skaitysiu pdf, ką jau daryt. Arba bibliotekoj užsisakysiu. Ten ir šiaip juokingų visokių situacijų pilna, bet ypač smagu, kai apie kažkokio matyto spektaklio užkulisius pasakoja smile.gif

super thumbup.gif aš tai dar ne smile.gif

rodyk rodyk tuos grožius. Mano vienintelis jau nužydėjo smile.gif
Atsakyti
Mhm, zinau, kad ne viena knyga yra. Bet kai as paskutini syki normaliam spektakly buvau dar vidurinej, dalyvavau biologu olimpiadoj Vilniuj, visus nuveze urmu, tai tie spektakliai, zinia..... nedaug ka sako smile.gif

A ko saviskio neparodei? Ar rodei? Lyg nerodei unsure.gif
Jei turi fotke, tai kelk.

Dabar 1 palange atrodo taip. Tik cia ne visi. Kiti dar neissiskleide.
vartotojo įkelta nuotrauka
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 29 kovo 2017 - 14:46
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 29, 14:42)
Mhm, zinau, kad ne viena knyga yra. Bet kai as paskutini syki normaliam spektakly buvau dar vidurinej, dalyvavau biologu olimpiadoj Vilniuj, visus nuveze urmu, tai tie spektakliai, zinia.....  nedaug ka sako  smile.gif

A ko saviskio neparodei? Ar rodei? Lyg nerodei  unsure.gif
Jei turi fotke, tai kelk.

Dabar 1 palange atrodo taip.

tai ir nemačius smagu skaityt smile.gif

viena palangė?.. o kiek jų tokių yra?
nu grožis, ką čia bepridursi wub.gif

mano va toks. Tik spalva, aišku, nuotraukoj nublankus. Vienžo, pas tave ir toks yra, mačiau smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti