Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 30, 09:21)
Už kumštį mažesni  mirksiukas.gif

tai ir pas mus tokie smile.gif bet juos greit valgyt reik, nes vysta. Pirmadienį pirkau, šiandien jau minkštoki.
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 03 30, 09:22)

Kaip jūsų mazgiai į pakeistą laiką reaguoja? Nosim dirvonų nearia?

maniškiui vienodai ar pakeistas laikas, ar ne. Žadintuvas nustatytas 6.45, atsibunda pats apie šešias ir prieš septynias jau išžirglioja į mokyklą. Ko jis ten taip anksti eina, nesuprantu. Eiti maksimum 15 minučių.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 03 30, 10:22)
Kaip jūsų mazgiai į pakeistą laiką reaguoja? Nosim dirvonų nearia?

Nea laugh.gif pati atsikelia, ale į daržą nenori ir nors tu ką. Įvairiausių reikalų prisigalvoja, bele tik nevažiuot laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 30, 09:11)

Tai tuo ir baigiu BITĖEXPO  biggrin.gif

kiek ten tų šunų siuviny??
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 30, 09:29)
Aš turbūt tokia viena besidžiaugianti nauju laiku ir esu  biggrin.gif man taip gerai, anksčiau užmiegam, anksčiau atsikeliam. Liuks.

aš ne tai kad džiaugiuosi, aš nejaučiu skirtumo. Atsigulu panašiai kaip ir anksčiau, atsikeliu kai švist pradeda.
Atsakyti
O aš šiandien jau ariu dirvonus... Vakar nulaužiau miegą, o ne jis mane, pažiūrėjau TV ilgiau, tai ir rezultatas... Po savaitės, kitos viskas bus gerai.

Atsakyti
Kad ir kaip keista būtų, bet aš, kuri labiausiai nelaukiau laiko pasukimo, džiaugiuosi. Įsivažiavom jau, gula laiku, keliasi laiku mergikė, tik pirmadienis buvo sunkesnis. O man džiaugsmas dėl to, kad naktis tapo trumpesnė, nes šitą paros laiką kolkas išvis uždraust norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 30, 09:41)
kiek ten tų šunų siuviny??

Ten gibridų šaika biggrin.gif
Atsakyti
Popietukas? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 03 30, 12:56)
Popietukas?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

apelsiną valgau, niam niam. Turiu pasakyt, skanus Lidlo apelsinas. Ne visai toks, kaip žiemą didieji būna, bet vis tik man saldesnis už tuos rimi rausvuosius.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 03 30, 13:56)
Popietukas?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Naaat, parsivežiau mergikę, pamaitinu ir vėl išvežu. smile.gif

Šita, žaidžiu su pampersais, bet kiek jie skysčio sugeria bigsmile.gif Grįžus eisiu sodint pelargonijų į lovelius, maišysiu tą brinkalą su substraKtais biggrin.gif
Atsakyti
Aš Ikiukinius valgiau, taip pat labai neblogi, labai sultingi ir gero saldumo.

Kulke, kaip gerai, kad priminei.

Bet tai kokia pas mane namuose drėgmė vis tik didžiulė, kad man iškart žemė pelyja... Vermikulito pribarsčiau ir vis tiek. Ankstyvi pomidorai visai neblogai atrodo, o va pagrindinė sėja buvo, kai šildymą prisuko - namuose šalčiau ir drėgniau. Rezultatas ženkliai prastesnis. Reik vėliau kaip zuikius iki ausų tupdyt. Plius tas pelėsis nervuoja labai.
Atsakyti
wub.gif... wub.gif... wub.gif su visa mašina tenka šokt laugh.gif

QUOTE(Pou @ 2017 03 30, 14:23)
Bet tai kokia pas mane namuose drėgmė vis tik didžiulė, kad man iškart žemė pelyja... Vermikulito pribarsčiau ir vis tiek. Ankstyvi pomidorai visai neblogai atrodo, o va pagrindinė sėja buvo, kai šildymą prisuko - namuose šalčiau ir drėgniau. Rezultatas ženkliai prastesnis. Reik vėliau kaip zuikius iki ausų tupdyt. Plius tas pelėsis nervuoja labai.

Lauko vazonams toji žele ;) ir dabar, kai taip pleškina už lango? Šiltnamy driežiukai tai jau duodas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 30 kovo 2017 - 13:37
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 30, 13:29)
wub.gif... wub.gif... wub.gif su visa mašina tenka šokt laugh.gif
Lauko vazonams toji žele ;) ir dabar, kai taip pleškina už lango? Šiltnamy driežiukai tai jau duodas

Taip, aš apie balkoną pagalvojau, kad reiks kokią surfiniją įtupdyt.
Taip, dabar ir supelyjo. Ir vazoniukai su skylėm, ir neperlaisčiau. Persodinau pomidorus į žemę su kaulamilčiaus. O sėjau į Durpetos daigams. Tai va ši kažkaip negerai reaguoja. Laukiu, kol lapiukus išleis, lupsiu lauk. O čiliukai ir paprikos negeruoja. Matyt, kad išties daug drėgmės. Niekaip nesuvedžiau galų - aš anksčiau auginau kitam bute, kuris buvo laaaabai šiltas, palangės rytinės, daigai kuo puikiausi buvo. Pernai kvaraba užpuolė jau ūgtelėjusius, kaip merginos FB išsiaiškino, kažkokia edema buvo. O šiemet jauni daigiukai bais nepatenkinti.
Atsakyti