Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Pou @ 2017 03 30, 14:09)
O šiemet jauni daigiukai bais nepatenkinti.

jei saulės negauna, laistyk nedaug, geriau ten sausiau pastovi. Papurenk žemę.

Pas mane ant pietinės palangės visi jaučiasi puikiai, drėgmės tam kambary kaip nebuvę - saulė gerai dirba savo darbą smile.gif
Ir išvis paskutinį mėnesį kažko radiatoriai keistai šilt pradėjo. Šilti kaip žiemą, nors faktiškai jau turėtų būti vos vos gyvi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 30, 14:28)
jei saulės negauna, laistyk nedaug, geriau ten sausiau pastovi. Papurenk žemę.

Pas mane ant pietinės palangės visi jaučiasi puikiai, drėgmės tam kambary kaip nebuvę - saulė gerai dirba savo darbą smile.gif
Ir išvis paskutinį mėnesį kažko radiatoriai keistai šilt pradėjo. Šilti kaip žiemą, nors faktiškai jau turėtų būti vos vos gyvi.

Vakarinės palangės, saulės mažiau dar. O rytinę palangę įstiklintas balkonas tamsina, plius dideli medžiai.
Palaisčiau jauniausius daigiukus tik sėdama.
Na bandysiu kažką išburti smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Knygų klubas klausia, kokius skirtukus turi žmogai. Nufotkinau, ale kaip į komentarą fotkę įdėt ir nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 30 kovo 2017 - 17:35
[quote=Gaudvilė,2017 03 30, 13:29]wub.gif... wub.gif... wub.gif su visa mašina tenka šokt laugh.gif
Lauko vazonams toji žele ;) ir dabar, kai taip pleškina už lango? Šiltnamy driežiukai tai jau duodas
[/quote]
labas vakars ax.gif
tu tokios muzikos klausais?maniau,kad per saldi ji tau turėtų būt ax.gif
ką tik iš kaimo grįžau-grėbojau,braškių dalį sutvarkiau..a,tiesa,gandras šiandien lizdan prie triobos parskrido...vienas..tsakant,neporingi metai nusimato hmm.gif
Papildyta:
[quote=saintlina,2017 03 30, 14:28]jei saulės negauna, laistyk nedaug, geriau ten sausiau pastovi. Papurenk žemę.

P
[/quote]
aš šiandien dalį radau išdribusių...įtariu,kad per karšta saulėj buvo...tikiuos ,kad atsipaipalios,kitaip teks atsėt unsure.gif
nebepamenu,kuri klausėt apie mėtas..Įtariu ,kad gali kryžmintis,nes esu skaičiusi,kad jas geriausia dauginti ūgliais,nei sėklom,nes tada būsi tikras,kad augini tokią veislę ,kurios norėjai
Papildyta:

Knygų klubas klausia, kokius skirtukus turi žmogai. Nufotkinau, ale kaip į komentarą fotkę įdėt ir nemoku lotuliukas.gif
[/quote]
bandyk pačią fotkę kopijuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 30 kovo 2017 - 17:36
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 30, 18:29)
tu tokios muzikos klausais?maniau,kad per saldi ji tau turėtų būt ax.gif
a,tiesa,gandras šiandien lizdan prie triobos parskrido...vienas..

Aha, klausau viską, kas gražu laugh.gif

Bent vienas, a šalia sodo gyvenvietėje išvis nei vieno. Dar taip nemačiau. Anksčiau gandrų ant kiekvieno stulpo buvo.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 30, 18:35)
bandyk pačią fotkę kopijuot?

Ai, dzin. FB viskas aišku, instagrame nė knopkės. Ir nereik.

Va, įrodymas, katinai ant skirtukų yra gėris laugh.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Hai smile.gif ir aš jau namie smile.gif wow, kokio grožio baletas buvo.. wub.gif
nu labai labai wub.gif noriu dar bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Lietus laisto pasėtas sėklas, ryt, poryt gal saulė pašildys, oi sužaliuos viskas, visos piktžolės snapus iškiš biggrin.gif

Kavoooos bigsmile.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 03 30, 23:08)
Hai smile.gif ir aš jau namie smile.gif wow, kokio grožio baletas buvo..  wub.gif 
nu labai labai  wub.gif  noriu dar  bigsmile.gif

Tapk balerina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 03 31, 07:07)
Labas rytas  smile.gif 

Lietus laisto pasėtas sėklas, ryt, poryt gal saulė pašildys, oi sužaliuos viskas, visos piktžolės snapus iškiš  biggrin.gif

Kavoooos  bigsmile.gif
Tapk balerina  biggrin.gif

sveika bigsmile.gif
vakar grėbliuku jau lysvių viršų akėjau...ale šiandie žliaugia,vėl užplūks paviršių,kur nemulčiuota.Bet tai koks visgi gėris yr šitas būdas.net kur žolės nelikę,žemė minkštutė ,puri,o už kelių metrų,kur įprastai auginta-plastilinas.
Tu bijūnus augini?Maniškis vienas krūmas ,augantis saulėje prie pirties ,jau pumpurus gal poros cm išleidęs,o kitas gėlyne dar gyvybės nerodo...ar tik nebus jam a.a.... unsure.gif
Jamu,du puodukus,atsimerkt negaliu,nors vakar jau puse devynių lovoj buvau..Namuose tamsu kaip tanke,lempos sujungtos
biggrin.gif bigsmile.gif ir mes tade į jos pasirodymus visos eisim bigsmile.gif
tai va,užsisakiau mėtas-tikėjausi greito siuntinio...nifiga,pinigai dabar ,daigai -balandį unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 31 kovo 2017 - 07:36

Labas rytas , balerinos smile.gif Tuoj mes visos daržuose piruetus darysim.

Gaudvile, kokie gražūs tavo skirtukai bigsmile.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 31, 07:34)

tai va,užsisakiau mėtas-tikėjausi greito siuntinio...nifiga,pinigai dabar ,daigai -balandį unsure.gif

Gonzikai, nu ryt ir balandis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 31, 08:34)
Tu bijūnus augini?Maniškis vienas krūmas ,augantis saulėje prie pirties ,jau pumpurus gal poros cm išleidęs,o kitas gėlyne dar gyvybės nerodo...ar tik nebus jam a.a.... unsure.gif

Jamu,du puodukus,atsimerkt negaliu,nors vakar jau puse devynių lovoj buvau..Namuose tamsu kaip tanke,lempos sujungtos

biggrin.gif  bigsmile.gif ir mes tade į jos pasirodymus visos eisim bigsmile.gif

Turiu du krūmus, vienas mačiau gyvas, o kito nemačiau dar biggrin.gif

Aš kažkaip normaliai, su mažium ir mergikę nuvežėm mokyklon, nes MB anksti išrūko darban. smile.gif
Aš dar prieblandoj sėdžiu, kol mažas snaudžia. biggrin.gif Romantiškai kavą geriu biggrin.gif

Aitume būtinai drinks_cheers.gif

O dar pasakyk, kam ir kur tu šitiek mėtų naudosi? Ar čia tik vardan arbatos ir sportinio intereso? Gerai, kad tik balandį. Beje, rytoj jau balandis jeigu ką biggrin.gif Matys, ar tikrai gyvus daigus siųs smile.gif
Atsakyti
Mano atradimas Iki traškutis "Pilnagrūdis". Kaip skanu...
Atsakyti