Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ate42 @ 2017 04 04, 17:34)
Užšaldyk kažką ką mėgsta gerti. Sultis, mineralinį ar pan. Tik sultis be tirščių. Dedi į šaltkrepšį. Tarnauja kaip šaldymo elementai, paskui suvartoja. Tada gali dėt daug ką, nes šaltkrepšy būna tikrai šalta, niekas nesuges, o tirpstantį gėrimą po truputį suvartos.
Vairuotojai pagal reglamentą važiuoja keturias valandas, paskui poilsis. Jis būna ilgasis ir trumpasis. Paprastaivažiuoja du. Bet antrasis gali važiuot tik kai pirmąjam būna nakties poilsis. Trumpasis 15 min du kartus ir ilgasis 45 min.

As ir taip darau. Man ypac patinka uzsaldyta Nestea.
Atsakyti
Ate, ačiū 4u.gif

Bet nesinori vaiko dar ir šaltkrepšiu apkrauti. Dėsiu tai, kas negenda.

Koks geras spektaklis buvo... wub.gif klasika yra super.
http://www.teatras.l...tro_spektaklis/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 balandžio 2017 - 21:49
Labas treĉiadienis, kur visos bitės su savo arbatom? bigsmile.gif
Atsakyti
Laba laba smile.gif

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 04 05, 08:27)
Labas treĉiadienis, kur visos bitės su savo arbatom?  bigsmile.gif

Namuose, chalate, su kava ir saldaine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 04 04, 22:39)
Ate, ačiū  4u.gif

Bet nesinori vaiko dar ir šaltkrepšiu apkrauti. Dėsiu tai, kas negenda.
Koks geras spektaklis buvo...  wub.gif  klasika yra super.
http://www.teatras.l...tro_spektaklis/

Labas rytas,
paprastas maišelis šaldytiems produktams....prekybcentriuose būdavo prie šaldytų produktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 05 balandžio 2017 - 07:55
QUOTE(ate42 @ 2017 04 05, 07:54)

paprastas maišelis šaldytiems produktams....prekybcentriuose būdavo prie šaldytų produktų.

ačiū, užmesiu akį smile.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas iš ryto bigsmile.gif

Jau tris daigelius Bhut Jolokia turiu iš džiovintų-maltų rinkinio. Geras anekdotas su tais čiliais laugh.gif

A, dar ir tulpės nustebino. Pernai augo vazone, nužydėjo ir pastačiau už 'ūkinuko' kol lapai pagels. Aišku, pamiršau visai jį. Šiemet lindau vazonėlių persodinimui pasiimti, o gi kuo gražiausiai lenda sau kvietkai. Nei apšiltintas vazonas per žiemą buvo, nei ką blink.gif Jei dar ir žiedai gražūs bus ( kaip ant pakuočių), galima bus statyt prie įėjimo bigsmile.gif
Atsakyti
Lylia, pažiūrėk bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 04 05, 10:32)

kaip gražuu wub.gif
Atsakyti
Gražu wub.gif mane stebina, kaip moterys turi kantrybės tokiems šūdniekiams unsure.gif man jei ką daryti, tai didelį, du metrai ant pusantro biggrin.gif

Geniu sodą. Jau taip pavargau, net pilvą skauda. Krūvos šakų, o nelabai kas ant medžių matosi unsure.gif reik mokytis pačiai užsikurti benzą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 04 05, 12:22)
Gražu  wub.gif mane stebina, kaip moterys turi kantrybės tokiems šūdniekiams  unsure.gif man jei ką daryti, tai didelį, du metrai ant pusantro  biggrin.gif

Geniu sodą. Jau taip pavargau, net pilvą skauda. Krūvos šakų, o nelabai kas ant medžių matosi unsure.gif reik mokytis pačiai užsikurti benzą  biggrin.gif

Anoks čia mokslas-pakišai degtuką...... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 04 05, 11:25)
Anoks čia mokslas-pakišai degtuką...... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
reik išmokt labai staigiai atgal atšokt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 04 05, 11:22)
Geniu sodą. Jau taip pavargau, net pilvą skauda.

aš tai nemoku genėt. Pridirbu bile kaip. Dar su jaunais medeliais kažkaip, o senų net nebandau.
Anyta buvo susiruošus profesionalą kažkokį kviest, ale kai išgirdo, kad 130 pinigų už medį...
Atsakyti