Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 06, 09:19)
lotuliukas.gif thumbup.gif bantuku.

Pasitaisysiu, ale reikia labai aštraus peiliuko, o tokie dabar sode veisiasi.

laba ax.gif
kai pasitaisysi ,parašyk ,ar tikrai laiko.Nes ir aš bandžiau,bet išvažiuoja valas iš skylutės.Bandžiau virbalą kaitint,kad jo viduj valas išsilydytų,atrodo viskas gerai,,bet pretenzingesnius siūlus kabina...vnž,parašyk,kaip tę tau sekės ax.gif
Lylia,man kubikų nusilankstė valas prie pat virbalo ,o ne nutrūko
Po kiaušiniai fantastiški wub.gif žūrinėjau žiūrinėjau-audinio priklijavimo siūles,ko gero ta juostele dengia hmm.gif
Saintlin,kada saviškį išleidi?Maniškis jau ryt išskrenda.O mažei naktį tempa virš 39,skundžiasi ,kad gerklę skauda.O per pietus kaip tik pas LOR turim vizitą,tikiuos ,kad tik angina unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 06 balandžio 2017 - 09:33
Laba diena smile.gif

Buvom su biču pas daktarų, viskas normaliai, pavalgęs vaikas neblogai biggrin.gif

Mano daigai palikti likimo valiai šiltnamyje gyvena, ale jei gėlės sudygo, o kitos našlaitės pradėjo teisingai žydėt, vadinasi viskas gerai smile.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 06, 09:50)
Nutraukiau vakar pačių einamiausių kubikų valą. Šiau-baš, nu  brunette.gif

Šaunuolė biggrin.gif Koks nr tavo einamiausias?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 04 06, 10:26)
vnž,parašyk,kaip tę tau sekės ax.gif

kad tik angina unsure.gif

Ok, parašysiu mirksiukas.gif

Vargšiukė console.gif

QUOTE(Kulkė @ 2017 04 06, 10:34)
Laba diena  smile.gif

Buvom su biču pas daktarų, viskas normaliai, pavalgęs vaikas neblogai biggrin.gif

Mano daigai palikti likimo valiai šiltnamyje gyvena, ale jei gėlės sudygo, o kitos našlaitės pradėjo teisingai žydėt, vadinasi viskas gerai  smile.gif
Šaunuolė  biggrin.gif  Koks nr tavo einamiausias?

Vyyyyyras thumbup.gif Dažniau rankyčių ar kojyčių foto parodyk.

Ė, pagal našlaites negalima spręst. Jos ir sausį žydi iš po sniego ;)

3nr, Ai, ne tokia didelė ir bėda, nekvadratinių daug turiu.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 06, 08:50)
Pou, IKI vėl akcija mangams, iki 04.09 po 0,79€  mirksiukas.gif

O ačiū, reiks nutapenti smile.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 04 06, 09:26)
Po kiaušiniai fantastiški wub.gif žūrinėjau žiūrinėjau-audinio priklijavimo siūles,ko gero ta juostele dengia hmm.gif
Saintlin,kada saviškį išleidi?Maniškis jau ryt išskrenda.O mažei naktį tempa virš 39,skundžiasi ,kad gerklę skauda.O per pietus  kaip tik pas LOR turim vizitą,tikiuos ,kad tik angina unsure.gif

Ten visokių grožybių yra. Mano pusseserė siuvinėja kryželiu, tai dažnai visokių darbelių įdeda, schemų.

Vargšė mažulė.
Šiandien iš ryto ir aš įsipurškiau, matyt, kad per anksti šalikėlius padėjau į lentyną, o rytai dar išties šalti.

Mano mokinys labai pavargęs, gerai, kad atostogos už keletos dienų.

Kulke, gerai maitini, tai ir mažius kaip ant mielių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 06 balandžio 2017 - 09:50
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 06, 09:34)
Laba diena  smile.gif

oo,taigi bičiukui jau 1 mėnuo bigsmile.gif sveikinu ir bičiuką ir mamuką
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 04 06, 09:26)
Saintlin,kada saviškį išleidi?Maniškis jau ryt išskrenda.O mažei naktį tempa virš 39,skundžiasi ,kad gerklę skauda.

šeštadienį anksti ryte. O aš ryt dar į baletą einu..
Tai jūsiškiai taip greit susiorganizavo? smile.gif Gi visai neseniai rašei, kad blaškėsi dar nepasispręsdami.
Nabagės jūs.. sveikatytės mažiukei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 06, 09:34)

super thumbup.gif

Kaip sesė į broliuką reaguoja?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 04 06, 09:52)
šeštadienį anksti ryte. O aš ryt dar į baletą einu..
Tai jūsiškiai taip greit susiorganizavo? smile.gif Gi visai neseniai rašei, kad blaškėsi dar nepasispręsdami.
Nabagės jūs.. sveikatytės mažiukei  4u.gif

ilgam taviškis?
neee,jis su teta pas savo krikšto mamą į airius skrenda Velykų švęst ax.gif sSu išleistuvėm ir po šiai dienai nieks neaišku
Kai Po užsiminė apie šalikėlius,prisiminiau...jų klasė vakar fotografavosi,tad padariau balerinos kuodą,sudėliojau plaukus.Ji ,kad nesusiveltų,nesidėjo kepurės,nors į mašiną su striukės kapišonu išėjo,bet bais abejoju,ar prie mokyklos išlipusi vėl jį užsimetė unsure.gif aišku,dabar gi nepasakys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 06 balandžio 2017 - 10:13
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 04 06, 10:12)
ilgam taviškis?
neee,jis su teta pas savo  krikšto mamą į airius skrenda Velykų švęst ax.gif sSu išleistuvėm ir po šiai dienai nieks neaišku

šešioms dienoms.

faina kaip thumbup.gif aš irgi į Airiją norėčiau smile.gif

šian sėklos atkeliavo smile.gif Vengrai aiškiai kaip LT sėklas fasuoja - štukėm suskaičiuota, ne gramais įpilta smile.gif Dar penkios pomidoro sėklos įdėta, negirdėtas pavadinimas.
O kaip tavo mėtos? Gal jau atkeliavo? Balandis kaip ne kaip smile.gif
Tiesa, taviškė mėta kaip bujoja bigsmile.gif Pažiūrėjau ir pagalvojau - išties šaknelių nusipirkus neužilgo jau turėsi ką vartot, o iš šitų sėkliukių ilgai dar derliaus laukt reiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 balandžio 2017 - 10:26

ačiū Saintlina, turėsiu veislę omeny.

Nu maniškis jau kelinta diena varo su kepure nuo saulės, aišku šnd saulės nėra, bet jis tiesiog negali plika galva eiti, jaučiasi matyt nuogas, kaskart prie stalo liepiam kepšą nusiimt. Siūlom šlikę naudot, bet tos jis labai nemyli :)

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 04 06, 10:24)
Nu maniškis jau kelinta diena varo su kepure nuo saulės

oi, kaip gerai, kad užsiminei. Reik nepamiršt vaikiui tokios kepurės įdėt.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 06, 10:44)
Vyyyyyras thumbup.gif Dažniau rankyčių ar kojyčių foto parodyk.

Ė, pagal našlaites negalima spręst. Jos ir sausį žydi iš po sniego ;)

3nr, Ai, ne tokia didelė ir bėda, nekvadratinių daug turiu.

Teip, virš 1.5kg privalgė ax.gif

Man galima biggrin.gif Po to bus galima paverkt, jei nušals biggrin.gif

Mano 3.25 kubikai nusilankstė.

QUOTE(Pou @ 2017 04 06, 10:45)

Kulke, gerai maitini, tai ir mažius kaip ant mielių  wub.gif

Gerai, tai gerai, bet bijau, kad nebūtų, kaip su dukra. Mažėjo mažėjo, pyst ir prapuolė.

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 04 06, 10:47)
oo,taigi  bičiukui jau 1 mėnuo bigsmile.gif sveikinu ir bičiuką ir mamuką

Ačiū bigsmile.gif Vakar mėnesinės buvo smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 04 06, 10:52)
Kaip sesė į broliuką reaguoja?

Gerai, brolis vis dar mielas ir kiekvieną rytą pabučiuoja išeidama į mokyklą biggrin.gif Beet, visiems aplink bėdavoja, kad labai verkia. Kada čia į mokyklą nuėjau, tai net mokytoja sako- aha, girdėjau, kad verkia labai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 04 06, 10:20)
šešioms dienoms.

faina kaip thumbup.gif aš irgi į Airiją norėčiau smile.gif

šian sėklos atkeliavo smile.gif Vengrai aiškiai kaip LT sėklas fasuoja - štukėm suskaičiuota, ne gramais įpilta smile.gif Dar penkios pomidoro sėklos įdėta, negirdėtas pavadinimas.
O kaip tavo mėtos? Gal jau atkeliavo? Balandis kaip ne kaip smile.gif
Tiesa, taviškė mėta kaip bujoja  bigsmile.gif  Pažiūrėjau ir pagalvojau - išties šaknelių nusipirkus neužilgo jau turėsi ką vartot, o iš šitų sėkliukių ilgai dar derliaus laukt reiks.

tai panašiai abi nervus gadinsimės biggrin.gif
ką gero siunteis?
neee,bet reiks nulipt iki pačto dėžutės,mažum jau kvitukas guli...nors mūsų pačtininkas jaunas,19metų berniokas,jei siuntinys yra,iki durų atneša wub.gif nebent jau sunkus bus labai...
na matai,ne visos veislės yra tokios agresyvios,nepamenu apie kokią skaičiau,tai vos ne kaip mimoza ji...na man tai tikrai tokios nereik.Įsaviškę vis pasižiūriu,gal jau laukan tempt...ale ir baisu,kambary pražiemojus-šoko negaus? unsure.gif
Atsakyti