Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 04 06, 20:58)

Aišku, kad ne smile.gif Daboju drunantį biggrin.gif
O, jau pridabojau berašydama biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 06, 20:05)
Aišku, kad ne  smile.gif  Daboju drunantį  biggrin.gif

tai va geriau ir pati padrunėtum bedabodama. Tai jau girdėjom iš tavo mergikės, kad tau miegot nėr kada.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 04 06, 21:08)
tai va geriau ir pati padrunėtum bedabodama. Tai jau girdėjom iš tavo mergikės, kad tau miegot nėr kada.

Dieną tikrai nėr kada, vis krebždu kažką, o naktį jau autopilotas veikia smile.gif
Pirmom dienom ji visai pabėgdavo ausis užsikimšus vos išgirdus verkimą biggrin.gif Po to suprato, kad tai neišvengiama ir, kad tai tiesiog jo būdas bendrauti. MB jai ir ausų kištukus nakčiai nupirko, tai spėk, ar nors kuris pasinaudojo biggrin.gif Man kažkodėl neišrašė kištukų, kad ir kaip norėjau. Net pasimieruot nedavė biggrin.gif
Atsakyti
Nepadėtų nei kištukai, visos normalios mamos net miegodamos mažiukų kvėpavimą girdi wub.gif

Taip ir nesugalvojau, ką čia negero nuveikus. Rytoj bus galima dvigubą negerumą padaryti bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas ax.gif
aūūūū,gal kavos/arbatos? bigsmile.gif

Kulke,bandžiau kamštukus ,kad negirdėt ,kaip diedas knarkia.Supratau,kad arba reik susitaikyt su jo knarkimu,arba raut kitur miegot,nes kamštukai tikrai neapsaugo
Atsakyti

labas rytas, su kava.

Tai šalnelė praėjo, o aš vakar pamiršau agro ant sudygusių salotų  užmest. prisiminiau jau lovoj gulėdama. Užmečiau akį, lyg gyvens, dieną matysis geriau.

Tai ką, savaitgalis prasideda, o taip pat ir atostogos, vienam savaitė, kitam dvi, ojojoj, bus mama, ką man veikt, važiuojam su dviračiais  :rolleyes: 

Atsakyti
Labas rytas.

Ot, sekasi. Pasikroviau vakar į didelę, reikia šian vežt ir vėl mašina ne ta palikta. Prikulsiu šian vakare tikrai neminėtiną cool.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 07, 09:16)
Labas rytas.

Ot, sekasi. Pasikroviau vakar į didelę, reikia šian vežt ir vėl mašina ne ta palikta. Prikulsiu šian vakare tikrai neminėtiną cool.gif

TB nepavydžiu. Bet vis tiek tu išlaikyta iki begalybės.
Atsakyti
Labas biggrin.gif

Jo, buvo šalna. Bet ar priškadino ką dar nežinau ax.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 07, 10:16)

Ne veltui vakar pasilikai blogį šiandienai biggrin.gif Nebijok, dabar tu 2x power'io turi, pavaryk taip, kad iš pirmo smūgio suprastų ir atsargai pasisiūk parašiutą, abo jei atsikels, tau tiesiausias kelias pabėgt- pro langą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 07, 09:44)

Jo, buvo šalna. Bet ar priškadino ką dar nežinau  ax.gif

pas mane tai tikrai nepriškadino, viskas namie ant palangės smile.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 04 07, 10:58)
pas mane tai tikrai nepriškadino, viskas namie ant palangės smile.gif

O pas mane šiltnamyje be priedangų jokių ax.gif Bet nieko, gyvi, sveiki smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Na, čia jau maniškės sniegžydrės.
Atsakyti