Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 20, 07:24)
Saintlina, manrods kryžmenis visžalis, nes nugi 'spygliukų' kilimas net parudęs nebuvo. Jei ką, įdėsiu ;)

pas mane tik nurudę pernykščiai stiebeliai, 'spygliuko' nei vieno. Gal dar savaitgalį kokią gyvybę pamatysiu.
4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 20, 07:11)

Aš jau noriu nešt atgal daigus, nes stypsta staigiai šilumoj stovėdami.

aš vakar supratau, kad maniškiai aplamai dar tiesiai stovi tik todėl, kad vienas kitą paremia. Po vieną ištraukti iš chebros labiau bevelytų prigult doh.gif Dar klausimas, kaip aš juos nutransportuosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 04 20, 09:10)
aš vakar supratau, kad maniškiai aplamai dar tiesiai stovi tik todėl, kad vienas kitą paremia. Po vieną ištraukti iš chebros labiau bevelytų prigult doh.gif Dar klausimas, kaip aš juos nutransportuosiu g.gif

Nu kaip kaip, kaip turginės bobulės- iš vazoniuko į laikraštuką ir susuksi krūvą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 20 balandžio 2017 - 08:34
Saintlina, pas tave dar turbūt ir dirva šiltnamy šaltoka bus normaliai pasodint mastau.gif Tokiu atveju gnybčiau viršūnes ir pamerkčiau. Būtų apsidraudimas, jei vdrug minusas nušniotų.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(NERA @ 2017 04 19, 19:54)
Pou, kaip sūnaitėlis?
Su melu ir mes kariaujam unsure.gif

Jau geriau. Temperaturos neturi. Koseja ir koseja, bet jau slapiai. Piktas kaip seskas, bet tai ka dabar...
Mes tai ne su melu, o su viau zodziu priesdeliu "NE" kovojam. Nenoriu, neisiu, nevalgysiu, nereikia... iki begalybes.

O mano daigai dar maziukai visai. Per tas ligas ispikavau labai velai, jau tokie laibi ir ilgo buvo, kisau iki ausu. Pora dienu pasidziauge siluma ir sviesa balkone ir paaibaige geris. Stovi dabar susiguze susiguze ant palangiu.

Ir dar. Buvau keleta geliuku nusipirkus is Senuku ir parsinesiau tripsu. Gavau purksti ir daigus, bo salia pastacius, peraoko ir ant ju. Pernai ir surfinijas tripsai buvo uzpuole is ten. Kas per velniava. Nepasimokiau. Reikejo karantinuoti is pradziu.

Sian vel pas gydytojus leksim. Tikiuosi, kad.tyrimai bus geresni.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 20, 08:42)
Saintlina, pas tave dar turbūt ir dirva šiltnamy šaltoka bus normaliai pasodint mastau.gif Tokiu atveju gnybčiau viršūnes ir pamerkčiau. Būtų apsidraudimas, jei vdrug minusas nušniotų.

manyčiau, dirva turėtų būt tinkama. Man rodos, net įšalo šiltnamiuose nebuvo. Gi braškės žydi, ridikėlius jau per Velykas pilnom burnom lapnojom.
Aha, viršūnes jei atskirai pamerksiu, gi paskui negalėsiu išmest. Kur dvigubą kiekį sukaišiot reiks?? biggrin.gif

Atsakyti
Nuėjau į šiltnamį po kelių dienų ir radau du iš trijų daigų nušąlusius- Ola polką ir Dietską. Dyno H stovi neliestas šalnos šalia. Kaip įdomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 20, 11:48)
Nuėjau į šiltnamį po kelių dienų ir radau du iš trijų daigų nušąlusius- Ola polką ir Dietską. Dyno H stovi neliestas šalnos šalia. Kaip įdomiai  g.gif

o tai buvai palikusi nedengtus???
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 04 20, 12:07)
manyčiau, dirva turėtų būt tinkama. Man rodos, net įšalo šiltnamiuose nebuvo. Gi braškės žydi, ridikėlius jau per Velykas pilnom burnom lapnojom.

Oi, negalima spręst pagal braškes ir ridikėlius. Pastarieji išvis padorią vėsą mėgsta. Tik priminiau seną paprastą būdą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 04 20, 13:44)
o tai buvai palikusi nedengtus???

Viskas stovėjo nedengta, nušalė tik tie du smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 20, 13:41)
Viskas stovėjo nedengta, nušalė tik tie du  smile.gif

ui, drąsi mergina, pasirodo, esi biggrin.gif man būtų gaila Dietskij sladkij labai, bo turiu tik 1 daigą. Jei tokie orai laikysis ilgiau, skinsiu pomidorus nuo vazoninio daigo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 20 balandžio 2017 - 15:20
QUOTE(daimura @ 2017 04 20, 16:19)
ui, drąsi mergina, pasirodo, esi  biggrin.gif man būtų gaila Dietskij sladkij labai, bo turiu tik 1 daigą. Jei tokie orai laikysis ilgiau, skinsiu pomidorus nuo vazoninio daigo  rolleyes.gif

Man Polkos labiau gaila smile.gif

A, dar ir gražuolei Floridai kaput, jau buvau į vazoną pasodinusi ir palikusi. Pirma mano patirtis su šalnom. Bet turiu kelis daigus viršaus, tai kaip ir nejaučiu nuostolio.
Atsakyti
Uuu, paleido iš susirinkimo. Daržely dabar kaip mokykloj wacko.gif

Ai, dar pradžiugino - vaikai mokyklas nuo 5 metų pradės. Lyg ir patvirtinta. Dar bandė pradžiugint, kad nuo 5-6 metų vaikai tapšnoklius turės ir viskas bus dzin. Maniškė nuo 1,5 su anuo žaidžia.
Atsakyti