Gaudvile, kraupokai skamba tokie pareiškimai
Kulke, gaila nušalėlių
Labas rytas su kava
Labas rytas
Labas iš ryto
ir aš su kava,ir jogurtu
Gavau iš Atės vakar amarilio svogūnų ,viens jau su belendančiu žiedyno pumpuruku
ir aš su kava,ir jogurtu
Gavau iš Atės vakar amarilio svogūnų ,viens jau su belendančiu žiedyno pumpuruku
Kaži, jei dabar pasėčiau mamai laukui pomikus spėtų daigai užaugt ar jau nebe?
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 21, 08:19)
Kaži, jei dabar pasėčiau mamai laukui pomikus spėtų daigai užaugt ar jau nebe?
užaugt tai turbūt spėtų, bet derlius vėlai būtų. Kaip pas mus, tai rugpjūtį visi pomidorai lauke nujuoduoja. Vaisiai, turiu omeny.
Galima nuo savo pomidorų pažastėlių kažkiek truputį paaugint, nuskynus pamerkt ir pasodint, kai šaknis išleis. Tik jei taviškiai visi aukštaūgiai, lauke tokius augint nelabai kas.
QUOTE(saintlina @ 2017 04 21, 08:27)
užaugt tai turbūt spėtų, bet derlius vėlai būtų. Kaip pas mus, tai rugpjūtį visi pomidorai lauke nujuoduoja. Vaisiai, turiu omeny.
Galima nuo savo pomidorų pažastėlių kažkiek truputį paaugint, nuskynus pamerkt ir pasodint, kai šaknis išleis. Tik jei taviškiai visi aukštaūgiai, lauke tokius augint nelabai kas.
As auginus esu aukstaugius lauke ir lietinga vasara dar buvo. Tarp kitko, aukstaugiai buvo grazesni nei laukinukai. Gal tik sutapimas. Giliai sukisau, kad ziedines kekes nebutu taip aukstai, nes kitu atveju reiktu aujstu atramu, pasirinkau uzuovejinga vieta. Tad jei turi atliekamu aukstaugiu, drasiai sodinkit lauke. Tik anksciau virsune reiks nulauzt, kad sunokintu. Bet bent keturias kekes tikrai spejo sunokinti, o veliau labai lietus prasidejo.
Gonzikėli, gal gali man parašyti savo telefoną. Aš vėl į avantiūrą įsivėliau, tai ryt veiksmas apie tavo kraštus turėtų suktis, skambutis draugui kartais labai padeda.
QUOTE(saintlina @ 2017 04 21, 08:27)
ooo pas tave jau ir pažastus leidžia?
pas mane keletas veislių užsitormozinę 4lapelių stadijoj ir jau gal 2 sav.nė iš vietos,nors kiti,tos pačios dienos sėjos, jau virš 20cm
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 04 21, 19:49)
ooo pas tave jau ir pažastus leidžia?
pas mane keletas veislių užsitormozinę 4lapelių stadijoj ir jau gal 2 sav.nė iš vietos,nors kiti,tos pačios dienos sėjos, jau virš 20cm
patys ankstyviausieji leidžia. Šiandien į dėžes kraudama jau kelis su dvigubais stiebais radau
Labas rytas