Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Kulke, gaila nušalėlių unsure.gif
Gaudvile, kraupokai skamba tokie pareiškimai unsure.gif
Atsakyti
NERA, nėra tas vilkas toks baisus, kokį jį piešia smile.gif

Labas iš ryto bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas su kava smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas iš ryto mirksiukas.gif
ir aš su kava,ir jogurtu ax.gif
Gavau iš Atės vakar amarilio svogūnų ,viens jau su belendančiu žiedyno pumpuruku bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,
aš su karštu vandeniuku.
Pas mus šiandien Darom, bet oras, oras. Atrodo dangus ant žemės guli....
Atsakyti
Kaži, jei dabar pasėčiau mamai laukui pomikus spėtų daigai užaugt ar jau nebe?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 21, 08:19)
Kaži, jei dabar pasėčiau mamai laukui pomikus spėtų daigai užaugt ar jau nebe?

užaugt tai turbūt spėtų, bet derlius vėlai būtų. Kaip pas mus, tai rugpjūtį visi pomidorai lauke nujuoduoja. Vaisiai, turiu omeny.
Galima nuo savo pomidorų pažastėlių kažkiek truputį paaugint, nuskynus pamerkt ir pasodint, kai šaknis išleis. Tik jei taviškiai visi aukštaūgiai, lauke tokius augint nelabai kas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 04 21, 08:27)
užaugt tai turbūt spėtų, bet derlius vėlai būtų. Kaip pas mus, tai rugpjūtį visi pomidorai lauke nujuoduoja. Vaisiai, turiu omeny.
Galima nuo savo pomidorų pažastėlių kažkiek  truputį paaugint, nuskynus pamerkt ir pasodint, kai šaknis išleis. Tik jei taviškiai visi aukštaūgiai, lauke tokius augint nelabai kas.

As auginus esu aukstaugius lauke ir lietinga vasara dar buvo. Tarp kitko, aukstaugiai buvo grazesni nei laukinukai. Gal tik sutapimas. Giliai sukisau, kad ziedines kekes nebutu taip aukstai, nes kitu atveju reiktu aujstu atramu, pasirinkau uzuovejinga vieta. Tad jei turi atliekamu aukstaugiu, drasiai sodinkit lauke. Tik anksciau virsune reiks nulauzt, kad sunokintu. Bet bent keturias kekes tikrai spejo sunokinti, o veliau labai lietus prasidejo.
Atsakyti
Gonzikėli, gal gali man parašyti savo telefoną. Aš vėl į avantiūrą įsivėliau, tai ryt veiksmas apie tavo kraštus turėtų suktis, skambutis draugui kartais labai padeda.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 04 21, 08:27)
Galima nuo savo pomidorų pažastėlių kažkiek  truputį paaugint, nuskynus pamerkt ir pasodint, kai šaknis išleis. Tik jei taviškiai visi aukštaūgiai, lauke tokius augint nelabai kas.

ooo pas tave jau ir pažastus leidžia? blink.gif
pas mane keletas veislių užsitormozinę 4lapelių stadijoj ir jau gal 2 sav.nė iš vietos,nors kiti,tos pačios dienos sėjos, jau virš 20cm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 04 21, 19:49)
ooo pas tave jau ir pažastus leidžia? blink.gif
pas mane keletas veislių užsitormozinę 4lapelių stadijoj ir jau gal 2 sav.nė iš vietos,nors kiti,tos pačios dienos sėjos, jau virš 20cm unsure.gif

patys ankstyviausieji leidžia. Šiandien į dėžes kraudama jau kelis su dvigubais stiebais radau smile.gif Bet maždaug pusė vėlai sėti, nedidukai dar.

Labas rytas smile.gif Koks vėjas šiandien pas mus blink.gif Gal nors ryt aprims, abo noriu aviečių sklypelį susitvarkyt, persodint padoriau.
Atsakyti