Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Baikit su šalnom baisintis ax.gif Abo aš jau gal baigiau sėją ax.gif Na, gal dar rasiu kur šparages patupdyt ax.gif

Šiandien pietų miegą paskyriau kapstymuisi, tai plius du pomikai pasodinti ir minus vienam viršūnė nurauta. Lauksiu pažasties, nes liko vienas susena lapas ir kotukas ax.gif Vienmetes išsodinau iš vazonėlių jau laukan. Galėtų palyti, gal prigytų geriau. smile.gif
Atsakyti
Uf, jau kaip krisčiau į fotelį su mezginiu, ale gi prižadėjau mergiotes į kiną šian nuvežt wacko.gif Mažoji nuo ryto dainavo, kaip ji eis į teatrą, cirką ir visur visur, kur tik vešiu. Prižadėjo būt gera. Gėris, kai anai su atmintim net pergerai - rimtai gera būna laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 05, 17:07)
Uf, jau kaip krisčiau į fotelį su mezginiu, ale gi prižadėjau mergiotes į kiną šian nuvežt wacko.gif Mažoji nuo ryto dainavo, kaip ji eis į teatrą, cirką ir visur visur, kur tik vešiu. Prižadėjo būt gera. Gėris, kai anai su atmintim net pergerai - rimtai gera būna laugh.gif

Aš tipo jau parkritau, ale girdžiu jau a-ghu doh.gif

Kokį kiną žiūrėsit? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 05, 17:23)
Aš tipo jau parkritau, ale girdžiu jau a-ghu  doh.gif

Kokį kiną žiūrėsit?  bigsmile.gif

Šalia pasiguldyk wub.gif

Baby Boss , arkaipjisten unsure.gif
Atsakyti
mergucos,gal žinot kaip iš kompo išvaryt sexo žaidimus ir nelegalius statymus?apsauga nerodo,o jie vis atsiranda...jungiu,kad ir Atės pomiko vaizdą,o čia šnai,nuogi pupos žandai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 05 05, 10:53)
įsivaizduok, neduoda dar g.gif reiks pareikšt pretenziją biggrin.gif

Skundų knygos paprašyk biggrin.gif
Gaudvile, čia smulkiažiedės?
Ate,ir aš likčiau dėl tokio vaizdo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 05 05, 21:12)

Aha bigsmile.gif

Geras filmukas thumbup.gif Kulkės mergicai pagal amžių ir padėtį šeimoj labai labai tinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 05 05, 21:12)
Skundų knygos paprašyk biggrin.gif
Ate,ir aš likčiau dėl tokio vaizdo ax.gif

Nera, atsiprašau, atsiprašau, atsiprašau....užmiršau, tikrai užmiršau. Atsiprašau. Pirmadienį nupirksiu, antradienį privešiu.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 05 05, 19:26)
mergucos,gal žinot kaip iš kompo išvaryt sexo žaidimus ir nelegalius statymus?apsauga nerodo,o jie vis atsiranda...jungiu,kad ir Atės pomiko vaizdą,o čia šnai,nuogi pupos  žandai unsure.gif

Galima išjungti reklamą apskritai. Bet tada kituose saituose filmų nerodo, liepia atblokuoti reklamą bent jau jų puslapiuose.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 05 05, 20:37)
Nera, atsiprašau, atsiprašau, atsiprašau....užmiršau, tikrai užmiršau. Atsiprašau. Pirmadienį nupirksiu, antradienį privešiu.

Baik tu, aš pati pusę visko pamirštu mirksiukas.gif aš tau mildą auginu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 05 05, 18:26)
mergucos,gal žinot kaip iš kompo išvaryt sexo žaidimus ir nelegalius statymus?apsauga nerodo,o jie vis atsiranda...jungiu,kad ir Atės pomiko vaizdą,o čia šnai,nuogi pupos  žandai unsure.gif

pabandyk bandomąją Kasperskio antivirusinę įsidiegt ir praskanuot, jei ne šitą apsaugą naudojat.

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Kukū, gyvų yra? smile.gif
Atsakyti