Šiandien pietų miegą paskyriau kapstymuisi, tai plius du pomikai pasodinti ir minus vienam viršūnė nurauta. Lauksiu pažasties, nes liko vienas susena lapas ir kotukas
Baikit su šalnom baisintis
Abo aš jau gal baigiau sėją
Na, gal dar rasiu kur šparages patupdyt
Šiandien pietų miegą paskyriau kapstymuisi, tai plius du pomikai pasodinti ir minus vienam viršūnė nurauta. Lauksiu pažasties, nes liko vienas susena lapas ir kotukas
Vienmetes išsodinau iš vazonėlių jau laukan. Galėtų palyti, gal prigytų geriau.
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 05, 17:07)
Uf, jau kaip krisčiau į fotelį su mezginiu, ale gi prižadėjau mergiotes į kiną šian nuvežt
Mažoji nuo ryto dainavo, kaip ji eis į teatrą, cirką ir visur visur, kur tik vešiu. Prižadėjo būt gera. Gėris, kai anai su atmintim net pergerai - rimtai gera būna 
Aš tipo jau parkritau, ale girdžiu jau a-ghu
Kokį kiną žiūrėsit?
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 05, 17:23)
Šalia pasiguldyk
Baby Boss , arkaipjisten
mergucos,gal žinot kaip iš kompo išvaryt sexo žaidimus ir nelegalius statymus?apsauga nerodo,o jie vis atsiranda...jungiu,kad ir Atės pomiko vaizdą,o čia šnai,nuogi pupos žandai
QUOTE(saintlina @ 2017 05 05, 10:53)
Skundų knygos paprašyk
Gaudvile, čia smulkiažiedės?
Ate,ir aš likčiau dėl tokio vaizdo
QUOTE(NERA @ 2017 05 05, 21:12)
Aha
Geras filmukas
QUOTE(NERA @ 2017 05 05, 21:12)
Skundų knygos paprašyk
Nera, atsiprašau, atsiprašau, atsiprašau....užmiršau, tikrai užmiršau. Atsiprašau. Pirmadienį nupirksiu, antradienį privešiu.
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 05 05, 19:26)
mergucos,gal žinot kaip iš kompo išvaryt sexo žaidimus ir nelegalius statymus?apsauga nerodo,o jie vis atsiranda...jungiu,kad ir Atės pomiko vaizdą,o čia šnai,nuogi pupos žandai 
Galima išjungti reklamą apskritai. Bet tada kituose saituose filmų nerodo, liepia atblokuoti reklamą bent jau jų puslapiuose.
QUOTE(ate42 @ 2017 05 05, 20:37)
Nera, atsiprašau, atsiprašau, atsiprašau....užmiršau, tikrai užmiršau. Atsiprašau. Pirmadienį nupirksiu, antradienį privešiu.
Baik tu, aš pati pusę visko pamirštu
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 05 05, 18:26)
pabandyk bandomąją Kasperskio antivirusinę įsidiegt ir praskanuot, jei ne šitą apsaugą naudojat.
Labas rytas
Kukū, gyvų yra?