Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 05 07, 15:25)

Taip ir nenuvažiavau į mugę. Nu ir dzin. Serga mano mergikė, tupim namie visą savaitgalį  unsure.gif

labas ax.gif
gaudyk balioną 4u.gif kantrybės tau,mamuk,o mergucai sveikatos mirksiukas.gif
Vakar svogūnus pasodinau,dar biški morkų pasėjau.Beje,šiltnamy išsodinti kibic kaip atsigavo,tikiuos,kad šią sav. nenušals ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 07, 15:25)
Ir tu šokinėji?  biggrin.gif Geras vaizdas turėjo būti  biggrin.gif

Taip ir nenuvažiavau į mugę. Nu ir dzin. Serga mano mergikė, tupim namie visą savaitgalį  unsure.gif

Ša, nuuuu laugh.gif Ai, jau dzin, ar kas mato, ale tuo laiku mažai kiemuose gyvybės buvo. Na, bet dar nusimato nemažai šokinėjimo cool.gif
Sveikit 4u.gif , bus tų mugių. Be to, visada yra Marijampolės augalų aikštelė wub.gif

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 05 07, 16:22)
Reiskia, reiks vel seti. hmm.gif tsakant biggrin.gif reiks pasiieskoti kokiu ideju. Paskui idesiu vienos geles foto, pasakysit pavadinima smile.gif Turiu ir as viena toki kera vilkdalgiu, kuri tik su kirviu galima padalinti. Reikia iskasti ir sutvarkyti, bet kai taip sunku, tai vis delsiu. 

Gražu man tos rusmenės, ale ilgšius bordiūre pentiniai atstovauja, keli lubinų kupstai ir juodžolė ( Brunnete arba Black Negligee ). Kurpelės dar labai norėčiau, ale jau visai vietos neliko.
Atsakyti

Pentiniai daugiameciai? Galvoju issikasti piliarozes ir ten susodinti. Buvau apsiraminusi su augalais, nei pirkdavau, nei ziuredavau, bet jauciu, kad vel uzplauke. Ner kada zmogui atsigauti nuo priklausomybiu. 

Atsakyti

Vakar svogūnus pasodinau,dar biški morkų pasėjau.Beje,šiltnamy išsodinti kibic kaip atsigavo,tikiuos,kad šią sav. nenušals ax.gif

Dar lauksiu su svogunais, kol salnos praeis. Kibic'ai su ziedais, mazi dar, bet su :D ant palanges pomidoru daigai perejo i bambuku stadija, gal reiks po viena i bambalius persodinti, nezinau, nei ka daryti.

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 05 07, 17:53)
Pentiniai daugiameciai? Galvoju issikasti piliarozes ir ten susodinti. Buvau apsiraminusi su augalais, nei pirkdavau, nei ziuredavau, bet jauciu, kad vel uzplauke. Ner kada zmogui atsigauti nuo priklausomybiu. 

Yra kažkokie ir vienmečiai, ale aš tokių akyse nemačius. Pas mane tik daugiamečiai. Ir vieni 90cm ūgio, kiti 1,50m ir daugiau turėtų būt. Tiesa, tu dar to monstriško vildalgio nekrutink. Dalink, kai žydėt baigs, gi įdomu pažiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti

Yra kažkokie ir vienmečiai, ale aš tokių akyse nemačius. Pas mane tik daugiamečiai. Ir vieni 90cm ūgio, kiti 1,50m ir daugiau turėtų būt. Tiesa, tu dar to monstriško vildalgio nekrutink. Dalink, kai žydėt baigs, gi įdomu pažiūrėt bigsmile.gif

Tai gerai, kad daugiameciai. Tingiu su daigais tasytis. 

Sakai nekrutinti? Jis zydes, neuzmusamas. Zinai ir tu, paprasti auksti kupstai, smulkesni nei iprastu melyni ziedai. Zadu iskasti dali kero, dabar vidurys tuscias. 

Atsakyti

Dar didziajai gelininkei klausimu: ar pentiniai, rusmenes, piliarozes vienu metu zydi? Ai, uzteks ir to vieno, kitus atsakymus pasiieskosiu pati, ka cia zmogu gaisinsiu :)

Atsakyti
Ne tokia ir didelė. Nu gėlininķė, bo tikrai nežinau tongue.gif . Vienu metu neauginau visų trijų, bet kažkur atminty kirba, kad mačiau foto - pentiniai ir piliarožės antrą kartą tikrai kartu žydėjo. Antras kartas, tai kai peržydėjus nukerpamas stiebas ir augalas po kelių savaičių išleidžia naujus ir vėl žydi ;)
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 07, 14:14)
Dvimetės rusmenės. Daugiamečių mažai yra ir mažai dar kas parduoda.

bet jos gal užsisėja pačios? Nes pas mane pernai gražiai žydėjo (antri metai buvo), šiemet puikiausiai žaliuoja kupstai. Mislinu, žydės ir šiemet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 gegužės 2017 - 21:32

Tai va, ta ir noriu issiaiskinti. Kol dar neprisisejau. Tingiu su daigais, pasidariau tokia tingine, kad pati netikiu, jog taip gali buti :D

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 07, 08:10)
Ņiaaaaa  biggrin.gif Vakar gal buvot 'juodųjų' susirinkime?

diedas buvo, aš atsipurčiau smile.gif Vaizduoja įžeistą, kad kartą metuose negalėjau su juo į atidarymą nuvažiuot, ale išgyvens.

Visą savaitgalį avietėms paskyriau. Nu plia plia.. nepurškiau vis dėlto. Iškasiau avietes, paskui išdrapakavau visą plotą, ir kultivatorium, ir kastuvu, ir vėl kultivatorium, ir vėl kastuvu. Nėr didesnės choleros tarp piktžolių už varputį, turiu pasakyt doh.gif Tada vėl susodinau.
Pas mane teminiai savaitgaliai, žiūriu - praėjusis buvo skirtas žemuogėms, šitas avietėms, kitas turėtų galų gale būt pašvęstas pomidorams lotuliukas.gif
Trečiadieniui -5 žada blink.gif Šildytuvą į šiltnamį nutysiau. Ale sode trešnės žydi, kriaušės turbūt ryt jau skleisis doh.gif Braškės net šiltnamy kraštuose, kur koks plyšelis agroplėvelėj buvo, nušalę..
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 05 07, 15:28)
Vakar svogūnus pasodinau,dar biški morkų pasėjau

pasodinom ir mes vakar svogūnus, pasėjom morkas ir burokėlius, žirnių antrą partiją. Pirmi pagaliau sudygo biggrin.gif ir morkos pradeda lįsti, kur prieš mėnesį sėjau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 07, 16:12)

Gražu man tos rusmenės, ale ilgšius bordiūre pentiniai atstovauja

pas man rusmenės nėr aukštos. Gal smėly nesigauna aukštoms užaugt. Pentiniai buvo tikrai bemaž mano ūgio, bet po žiemos prapuolė. Iššalo, ar ką g.gif eilę metų augo, daba nebėr. Šiemet, atrodo, ir nebuvo labai šalta žiema, bet nuostolių daug - du persikai, abrikosas, trešnė. Lyg ir gerokai šalčiau būdavo kitomis žiemomis, ale išgyvendavo.
Atsakyti

Siltas ilgas ruduo, subrinksta pumpurai, todel ir issala. Pas mane 2 vynuoges vos gyvos, dekoratyvinis vijoklis nerodo gyvybes zenklu. 

Atsakyti